RSS

Το παιδί μας & εγώ….

(έβαλες καφέ; παρόλο που θα τα διαβάσεις σε "τίτλους" θα μάθεις ενδιαφέροντα γεγονότα που σηκώνουν καφείνη.. μην σου πω και τσιγάρο! άσε που είναι και κυριακή πρωί.. )

  • αύγουστο του 2011 γνωρίζω τον άνδρα της ζωής μου. τον αγαπώ από την πρώτη στιγμή που τον βλέπω.. οπότε όταν εννέα μήνες μετά μου προτείνει να φύγουμε για επαρχία, δέχομαι με χαρά! η οικογενειακή ιατρική επιχείρηση της οικογένειας του, θα άνοιγε υποκατάστημα κάπου στη Θεσσαλία.. δεν είχα πάει ποτέ προς τα εκεί, όλα όμως μου φαίνονταν σαν μια απίστευτη περιπέτεια! αυτό άλλωστε δεν είναι και η ίδια η ζωή μας;
  • παραιτούμαι από το περιοδικό δυο μέρες πριν μετακομίσουμε! ω, ναι! πολλαπλά και απανωτά εγκεφαλικά νιώθουν συνάδελφοι.. όχι απλώς παραιτήθηκα, όχι απλώς δεν χαιρέτησα κανένα, όχι απλώς δεν κοίταξα πίσω μου φεύγοντας αλλά και δεν επικοινώνησα ποτέ ξανά με κανέναν. σιχάθηκα τόσα χρόνια.. lifestyle my ass.. 
  • βρίσκω αρχικά δουλειά σε εβδομαδιαία εφημερίδα, όμως λίγους μήνες αργότερα και χωρίς να το καταλάβω μπαίνω στην διοικητική οργανωτική ομάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της ελλάδας. 
  • περνάμε υπέροχα. η ζωή στην επαρχία είναι μοναδική. δεν θέλουμε πλέον ούτε επίσκεψη να πηγαίνουμε στην Αθήνα.
  • τα χριστούγεννα του 2012 ο άνδρας της ζωής μου, μου προτείνει να κάνουμε ένα μωράκι. δέχομαι με δάκρυα στα μάτια.. 
  • τρεις μήνες μετά, τον μάρτιο του 2013.. ο γυναικολόγος μου, μου ανακοινώνει πως είμαι έγκυος 5 εβδομάδων! πετάμε από χαρά..
  • λίγο αργότερα παντρευόμαστε μακριά από όλους και όλα! οι δυο μας βρε αδελφέ! ευτυχώς και οι δυο είχαμε την άποψη πως ο γάμος είναι κάτι προσωπικό που απλώς επιβεβαιώνει μια αγάπη και όχι ένα κιτς φιάσκο όπου οι καλεσμένοι θάβονται μεταξύ τους.. 
  • μεσολαβούν άσχημα περιστατικά τόσο στη δική μου οικογένεια, όσο και στου άνδρα μου. τίποτα δεν φαίνεται να μας πτοεί.. στο μεταξύ συνεργάζομαι επαγγελματικά και με ενα τοπικό κανάλι. 
  • στις 20 Νοεμβρίου του 2013 γεννιέται το κοριτσάκι μας! κανείς ποτέ δεν θα ΤΗΝ ξεχάσει στο μαιευτήριο. η γκρίνια και το κλάμα της ξεσήκωνε και τα άλλα μωράκια. για την ακρίβεια ενώ όλα τα μωράκια κάθε πρωί τα πήγαιναν στις μανούλες τους στις 8:00, τη δική μας, μας την εφερναν στις 6:15 γιατί δεν την άντεχαν άλλο.. (ευτυχώς τώρα έχει ηρεμήσει!)
  • αυτομάτως αλλάζει η ζωή μας. όλα πλέον κινούνται γύρω της.. δεν υπάρχει μεγαλύτερο και καλύτερο συναίσθημα από το να κρατάς στα χέρια σου, το δικό σου βρεφάκι..
  • αρχές του 2014 αποφασίζουμε -πάλι για επαγγελματικούς λόγους- να επιστρέψουμε στην αθήνα (παρόλο που δεν το θέλουμε). τέλη φεβρουαρίου γίνεται η οριστική μετακόμηση. το μόνο παρήγορο είναι η τοποθεσία του νέου σπιτιού μας κοντά στη θάλασσα! ουφ.. δυο μέρες έκλαιγα που φύγαμε από την επαρχία. πόσα μεγάλα συναισθήματα βιώσαμε εκεί.. ποιος; εγώ; το "κορίτσι του μετρό" (που λέει και ο αγαπημένος μου "άσωτος γιος") να σιχαίνομαι οτι έχει να κάνει με την περιφέρεια αττικής; Ας είναι.. 
  • αυτά είχα να πω για την ώρα… ε, δεν τα λες και λίγα…
αξίζει να σας πω, πως όσο έγραφα άκουγα ξανά και ξανά τη μουσική από το γουρουνάκι της fisher price που έχουν κάνει δώρο στην κόρη μας:
"γουρουνάκι είμαι εγώ/
τα σχήματα θα σου τα πω/
ο ήλιος είναι στρογγυλός/
αστέρια έχει ο ουρανός/
παράθυρα τετράγωνα/
και άλλα πολλά σχήματα.."

να έχετε μια υπέροχη κυριακή!

48 comments:

ΦΟΥΛΗ είπε...

να ζήσετε κοριτσάκι μου και να χαίρεστε και την μικρή σας,εδω η μπλογκογειτονιά έχει μια σχετική ξεραΐλα,και στη δικη μας ζωή υπάρχει ενα κοριτσάκι 22 μηνών που μας εχει πάρει τα μυαλά,εγγονάκι το πρώτο μας,χαιρομαι που μοιράστηκες μαζί μας την όμορφη εξέλιξη της ζωής σου, να είσαι πάντα καλά και όλα να σου πάνε όπως τα θελεις......

kat. είπε...

φούλη μου..
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω.. ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. γιατί κάποτε (για μεγάλο χρονικό διάστημα) εσείς με διαβάζατε και μου συμπαραστεκόσασταν σε όλα..
νομίζω σας το όφειλα αυτό!

να χαίρεστε και το δικό σας κοριτσάκι!!! όλα τα καλά του κόσμου να έχει!!!

Manolog3 είπε...

Στροφη λοιπον στη Ζωη σου! Μια χαρα σε βρισκω. Επιβεβαιωνεις λοιπον οτι οι μεγαλες αλλαγες δεν γυριζουν τα πραγματα σαν μπουμερανγκ. :)

Να ειστε ευτυχισμενοι και Ερωτευμενοι παντα, και παντα καλοτυχη η μικρη σας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ωραίες αυτές οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα.
Κι εγώ κάπως έτσι βρέθηκα στο Άργος τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια. Με την διαφορά ότι, παρόλο που εκτιμώ κάποιες ευκολίες που έχει η επαρχία, εδώ και μερικά χρόνια νομίζω ότι έχει μικρύνει απελπιστικά αυτή η πόλη και ευχαρίστως θα γύρναγα στο πατρικό μου στην Αθήνα!
Καλή νέα αρχή λοιπόν και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον καλό σου!

ΥΓ. Να με συμπαθάς αλλά έχω μία παράκληση: Αν μπορούσες να αφαιρέσεις και αυτή την ιστορία στα σχόλια που μας ζητάει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ θα με έκανες πολύ χαρούμενη! Διότι είμαι μεσήλιξ και η πρεσβυωπία, όσο να πεις, δεν βοηθάει στο να ξεχωρίζω καλά τα γράμματα που ζητάει να γράψω! Μερσί!

kat. είπε...

manolog,
όχι απλώς αλλαγή.. ΑΛΛΑΓΕΣ!
δεν είναι απίστευτο; διαβάζω αυτά που βιώνα και έγραφα παλιά και νιώθω πως τα εξιστορούσε μια άλλη κοπέλα.
νιώθω να μην έχω πλέον κανένα κοινό με "εκείνη" την κατ.

ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

kat. είπε...

αθηνά,
για καλή μου τύχη η πόλη στην οποία μέναμε ήταν όμορφη και πολύ ήσυχη παρόλο που ταυτόχρονα έσφιζε από ζωή. ίσως αυτό να ήταν που μας έκανε να την αγαπήσουμε και να μην θέλουμε να την αφήσουμε!!
δεν ξέρω αν θα πέρναγα το ίδιο καλά σε κάποια άλλη επαρχιακή πόλη!

σε οτι αφορά τα σχόλια.. δεν το έβαλα εγώ αυτό! μάλλον αθηνά μου μπαίνει αυτόματα από τον blogger. θα προσπαθήσω όμως να δω τι συμβαίνει μπας και τα καταφέρω να το αφαιρέσω.. μην νομίζεις, και εμένα με εκνευρίζει σε άλλους μπλογκοσυναδέλφους!

Άιναφετς είπε...

Και εσύ διάφανη μου ομορφιά, να έχεις ή καλύτερα να έχετε μια χαρούμενη Κυριακή!
ΑΦιλάκια καρδιάς!

dodo είπε...

Εύχομαι ειλικρινά να συνεχίζετε πάντα έτσι, τρυφερά και αγαπημένα!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όλα να πάνε καλά και να είσαστε ευτυχισμένοι οι τρεις σας.
Φιλάκια ...

kat. είπε...

άιναφετς,
μα τι γλυκιά προσφώνηση είναι αυτή;
φιλάκια..

dodo,
σε ευχαριστούμε πολύ!
πάνω απ' όλα υγεία! όλα τα άλλα κάποια στιγμή να βρίσκεις!

kat. είπε...

μαρία έλενα,
"όλα" να πάνε καλά!
μεγάλη κουβέντα αυτή…

να είσαι καλά!!!!

ANAZHTHΣH είπε...

χαίρετε!

διαπιστώνω ότι έχουμε δυο κοινά:α)τον άντρα της ζωής και β)τη λατρεία της επαρχίας...

να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κι εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να γνωρίσει και να αγαπήσει κι εκείνη τη ζωή στην φύση...

καλή βδομάδα

Levina είπε...

Δίχως γκρίζο έρχομαι ...
:-)
Χαίρομαι που βρεθήκαμε και μάλιστα από ότι διαβάζω με ένα μεγαλειώδες come back δικό σου...
ας ευχηθώ λοιπόν μια Καινούργια καλή αρχή στη ζωή σας...

Τα φιλιά μου
Καλό ξημέρωμα Κατερίνα :-)

H.Constantinos είπε...

Ναι, πραγματικά σηκώνει τσιγάρο, και λόγω ώρας ουισκάκι, όχι καφέ!

Τί εντυπωσιακό περιπετειώδες στόρυ είναι τούτο, γεμάτο σασπένς και χαρούμενα highlights!!!
Σου φτιάχνει το κέφι μόνο να το διαβάσεις, σκέψου δηλαδή να το έχεις ζήσει κιόλας!!

Μιά χαρά σας βλέπω, γιά την ακρίβεια όχι απλώς μιά χαρά, καλύτερα από καλά, καλύτερα δεν γίνεται!

Και νάστε πάντα έτσι καλά να χαίρεστε το καλύτερο, το πιό ωραίο highlight του στόρυ, την μικρή σας!!



Hfaistiwnas είπε...

Καλημερούδια!
Εύχομαι να σας ζήσει! Καλά ε, εγώ το περιοδικό θυμάμαι που ήσουν! Σκέψου πόσο πίσω στα νέα μας άφησες! χαχαχα!
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά πάντως και εύχομαι και στην Αθήνα να είστε επίσης μια χαρά! :)

kat. είπε...

αναζήτηση,
είμαι σίγουρη πως σε λίγες μέρες και έπειτα από αρκετά ποστ, θα μετράμε περισσότερα κοινά!
για το κοριτσάκι μας εύχομαι πάνω απ' όλα είναι γερό. έπειτα… να γνωρίσει και να αγαπήσει οτι θέλει!

kat. είπε...

levina vil,
(μα γιατί δεν ήρθες με γκρίζο;.. μου αρέσει)
όπως και να έχει.. σε ευχαριστώ για τις ευχές!
στο μέλλον θα πούμε περισσότερα.

kat. είπε...

H.Constantinos,
ουισκάκι; ε.. όχι και να μου γίνεις αλκοολικός επειδή έζησα για δυο περίπου χρόνια στην επαρχία και πριν λίγους μήνες γέννησα.. :)

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά σίγουρα και εσύ θα ξερεις πως δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί ΟΛΑ να κυλούν ήρεμα στην ζωή. πάντα υπάρχουν προβληματάκια. το θέμα είναι να ειμαστε γεροί για να τα αντέχουμε και να τα προσπερνάμε..

υγ. τελικά το ουισκάκι το ήπιες;

kat. είπε...

hfaistiwna,
για να είμαι ειλικρινής.. σας είχα πρίξει. και εγώ γυρνώντας πίσω στο παρελθόν μου για να (με) δω, θα με δω πίσω από το γραφείο μου στο περιοδικό να γράφω ώρες ατελείωτες.. τώρα συνειδητοποιώ πως παρόλο που πέρασα (και) όμορφα χρόνια ούσα δημοσιογράφος, δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. γενικά από τότε που γέννησα αναθεώρησα ΠΟΛΛΑ κομμάτια μου!
και εγώ εύχομαι η επιστροφή μας στην Αθήνα να είναι για καλό.. ή τουλάχιστον (όπως λέμε και με τον άνδρα μου..) να είναι για καλό μέχρι να σηκωθούμε να φύγουμε για κάποια άλλη επαρχιακή πόλη.
απορώ τελικά γιατί όσοι έχουν γεννηθεί στην επαρχία θεωρούν εμάς τους Αθηναίους προνομιούχους;;

Hfaistiwnas είπε...

Μάλλον επειδή έχετε πολλές επιλογές στην καθημερινή σας ζωή.. βέβαια για όποιον δούλεψε στην Αθήνα.. κατάλαβε ότι δεν έχεις καθημερινότητα.. δεν έχεις χρόνο..

kat. είπε...

hfaistiwnas,
αυτό ακριβώς..
και για να είμαστε πιο ακριβείς.. καθημερινότητα έχεις (που την μισείς), ζωή δεν έχεις ή τουλάχιστον παλεύεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις. στην επαρχία αντίθετα ΟΛΑ γίνονται.. και μάλιστα με ηρεμία. το σημαντικότερο είναι πως προλαβαίνεις να ανασάνεις και να κοιτάξεις γύρω σου!

Hfaistiwnas είπε...

:) Επαρχία και πάλι επαρχία! Καλημέρα!

kat. είπε...

hfaistiwna,
επίσης παιδί μου.. (κοίτα να δεις που το μητρικό ένστικτο μου βγαίνει σε κάθε επικοινωνία μου με άνθρωπο)
και καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Χαίρομαι που έμαθα ότι έγινες μανούλα και ήρθα να σου ευχηθώ σαν την νεράιδα του παραμυθιού μόνο λουλούδια στο διάβα της ζωής του , χαρές και τύχη .
Φίλη μου μικρή μπαίνεις σε δρόμο χωρίς επιστροφή αφού όταν γίνεσαι μάνα είσαι ΜΑΝΑ πρώτα και για ΠΑΝΤΑ.

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Καλώς ήρθες πίσω στην αγαπημένη μισητή αθήνα!!! Οχι απλά γεμάτα δυο χρόνια... Φουλ γεμάτα θα ελεγα!

kat. είπε...

αχτιδα μου πόσο δίκιο έχεις!!!!!!
ξεχασες όμως να επισημάνεις το εξής! ο δρόμος αυτός έτσι και αλλιώς δεν θες να έχει επιστροφή, αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία!!!
ΜΑΝΑ ειναι μόνο μία..
το καταλαβαίνω όταν την βλέπω να με ψάχνει με το βλέμμα μέσα στον χώρο!! ηρεμεί μόλις με εντοπίσει!!!

kat. είπε...

xristina @ dear e-diary,
καλώς σας βρήκα..
δεν παραπονιέμαι.. έζησα "μεγάλες στιγμές". δεν κατάλαβα καν πως πέρασε ο καιρός!
και εις άλλα με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

Ούφ! έτσι όπως τα έγραφες στην αρχή με ημερομηνίες ο νους μου πήγε στο κακό. Αλλά τελικά είναι (δεν λέω ήταν) μια όμορφη ιστορία.
Εύχομαι και ελπίζω να συνεχιστεί με το ίδιο τέμπο.

kat. είπε...

ηλιογράφος,
μακάρι.. θέλω να πιστεύω (το έλεγα και παλιότερα αυτό!!) πως τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχουμε ζήσει..

ZissisPap είπε...

Και μόνο σε τίτλους είναι σούπερ η διαδρομή! Καλή συνέχεια :)

kat. είπε...

zissispap,
να είσαι καλά..
καλή συνέχεια και σε σένα!

Miss Pink είπε...

τσιγάρο???
ναργιλέ χρειάζομαι και δεν είμαι και καπνίστρια :Ρ
χιχιχι...

Πολύ πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου και κυρίως που "ακούγεσαι" τόσο γεμάτη, τόσο ευτυχισμένη, τόσο προσγειωμένη στα καλά και τα άσχημα της ζωής ..
Αν η προσωπική σου ζωή είναι ήρεμη και ευτυχισμένη δεν σε ταράζει τίποτα, μη μασάς!

Να είστε πάντα και οι τρείς γεροί πρώτα απ' όλα, να ζήσετε τρελές και όμορφες στιγμές και να γεμίσετε πολλά πολλά άλμπουμ ;)

καλώς γύρισες και πάλιιι :)

Ανώνυμος είπε...

Γαμάτο blog, γαμάτα νέα, σκατούπολη Αθήνα. Αλλά ντάξει, τίποτα δεν αποκλείεται κ από όσα διάβασα, πραγματικά τίποτα δεν αποκλείεται (χαχα) :P
Να ζήσετε κ καλώς σε βρήκα!

H.Constantinos είπε...

Το ουισκάκι είναι εξαιρετικό βραδυνό συνοδευτικό του blogging, του facebooking και του αναλογικού κουβεντολογίου, κάθε κοινωνικής δραστηριότητας δηλαδή! Ακριβώς όπως το καφεδάκι την υπόλοιπη μέρα...!

Στην υγειά σου!



kat. είπε...

miss pink ευχαριστώ…
εύχομαι να είναι πάντα ροζ η ζωούλα σου!!!

kat. είπε...

sandra lionheart,
καλώς με βρήκες..
όπως λέμε χαρακτηριστικά: όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. όλα γίνονται και όλα δεν γίνονται!

καλή διάθεση να έχουμε μωρέ!!

kat. είπε...

H. Constantino,
οκ.. θα σε αφήνω να πιεις λόγω της ημέρας, της περίστασης των νέων..

και εις άλλα με υγεία!!

BUTTERFLY είπε...

Τα νεα σου ειναι εκπληκτικα! Πως να μην εξαφανιστεις! Μεσα σε δυο χρονια, γνωριζεις τον ερωτα της ζωης σου, παντρευεσαι, κανεις μωρο, μετακομιζεις δυο φορες, αλλαζεις δουλειες! Συγχαρητηρια! Να σας ζησει! Ολα καλα να σας πηγαινουν!
Αυτο το γουρουνακι παρεπιπτοντως απ' εξω το εχω μαθει και το σιγοτραγουδαω κιολας! Ντοϊνγκ!

Σκορπινα είπε...

Wow!Wonderful news!

Έχω μείνει λίγο άφωνη, προς το παρόν θα φύγω με φιλί και θα επιστρέψω όταν τα επεξεργαστεί ο εγκέφαλος:)

φιλί! και καλωσήρθες!

kat. είπε...

butterfly,
τι; έχετε και εσείς το γουρουνάκι;;;
πόσα κοινα έχουμε όλοι μας τελικά!!! έχω και άλλο τραγουδάκι να μοιραστώ προσεχώς..

σκορπίνα,
πάρε όσο χρόνο θες! εδώ είμαστε για να τα συζητάμε!!!!!
καλώς σε βρήκα!

lena_zip είπε...

Αυτή η τριετία βλέπω δεν άφησε τίποτα όρθιο για κανέναν.

Να σας ζήσει, να χαίρεστε την αγάπη σας.

kat. είπε...

"Αγάπη" ωραίο όνομα για το μπισκότο μας!!!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Οι αλλαγές όταν είναι για καλό, είναι πάντα ευπρόσδςκτες. Μπράβο σου που τόλμησες τότε και τα παράτησες όλα. Θέλει μαγκιά και την έχεις.
Να σας ζήσει το μπισκοτάκι σας που ήρθε να σας αλλάξει και ομορφύνει τη ζωή!!!
Παρόλο που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα (8 και 6,5) το θυμάμαι το γουρουνάκι αυτό.... Αααααχχχχ
Αν ψάχνεις για όνομα, πες μας να σου κάνουμε brainstorming. Μυρτώ, Κλειώ, Ερατώ είναι από τα αγαπημένα μου.
Πολλά πολλά χαμόγελα λοιπόν και θα τα λέμε:)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Α και αν θες να βγάλεις την επαλήθευση στα σχόλια, πας στις ρυθμίσεις, στο αναρτήσεις και σχόλια, και στην επαλήθευση λέξης επιλέγεις όχι.
Φιλιά

kat. είπε...

Dimitra,
αφού είχατε και εσείς το γουρουνάκι, σίγουρα θα είχατε και το βιβλιαράκι της Fisher - Price που λεει:
όλα τα μετράς εσύ/
στο σπίτι ή στην εξοχή/
μάτια, μύτη και αυτιά/
δάχτυλα, τα μετράς και αυτά..

μα είναι τόσο όμορφα.. σκέψου.. τα πρώτα τους τραγούδια!! και πως χαίρονται. οχι, πες μου.. υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις το παιδί σου να γελάει;;; ΤΙΠΟΤΑ!

ναι.. η αλήθεια είναι πως όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. είμαστε από τους μοντέρνους γονείς -σε σχέση με τους παραδοσιακούς που δίνουν όνομα από την "κοιλιά" -που θέλαμε πρώτα να την δούμε και να ανακαλύψουμε τι της ταιριάζει. Το Ηλέκτρα δεν σου αρέσει; εμένα πολύ;;;;;;

υγ. πάω τώρα στις ρυθμίσεις μου για να το φτιάξω..

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Το βιβλιαράκι δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε το σκυλάκι "αυτό το κουταβάκι πήγε βόλτα...." κλπ κλπ κλπ. Σταμάτα καλέ, με συγκίνησες:)))

Μου αρέσει πολύ το Ηλέκτρα και νομίζω της ταιριάζει πολύ. Φαίνεται δυναμική προσωπικότητα η μικρή μπισκοτούλα σας και σίγουρα ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα όπου εμφανίζεται.

Όσον αφορά στην επιλογή ονομάτων, είμαι υπέρ του να βγάζουν οι γονείς το όνομα που θελουν οι ίδιοι για το παιδί τους. Όχι να τους το επιβάλλουν άλλοι. Είμαι σίγουρη πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τη βάπτιση και θα τρέχεις σαν τρελή;
Καλή δύναμη Κατερίνα λοιπόν:)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Έφτιαξες και τη ρύθμιση στα σχόλια. Εύγε:)))

kat. είπε...

Dimitra,
το κουταβάκι δεν το έχουμε.. προς το παρόν!
σε οτι αφορά στο όνομα, όντως της ταιριάζει το Ηλέκτρα αλλά ακόμα το ψάχνουμε! βλέπω να μεγαλώνει και να αποφασίζει μόνη της πως θέλει να την φωνάζουμε!!!!
για την βάπτιση δεν αγχωνόμαστε.. ίσως από Σεπτέμβρη, αλλά και πάλι θα δούμε! ας βρούμε το όνομα και είδομεν..

ΦΟΥΛΗ είπε...

να ζήσετε κοριτσάκι μου και να χαίρεστε και την μικρή σας,εδω η μπλογκογειτονιά έχει μια σχετική ξεραΐλα,και στη δικη μας ζωή υπάρχει ενα κοριτσάκι 22 μηνών που μας εχει πάρει τα μυαλά,εγγονάκι το πρώτο μας,χαιρομαι που μοιράστηκες μαζί μας την όμορφη εξέλιξη της ζωής σου, να είσαι πάντα καλά και όλα να σου πάνε όπως τα θελεις......

kat. είπε...

φούλη μου..
σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω.. ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. γιατί κάποτε (για μεγάλο χρονικό διάστημα) εσείς με διαβάζατε και μου συμπαραστεκόσασταν σε όλα..
νομίζω σας το όφειλα αυτό!

να χαίρεστε και το δικό σας κοριτσάκι!!! όλα τα καλά του κόσμου να έχει!!!

Manolog3 είπε...

Στροφη λοιπον στη Ζωη σου! Μια χαρα σε βρισκω. Επιβεβαιωνεις λοιπον οτι οι μεγαλες αλλαγες δεν γυριζουν τα πραγματα σαν μπουμερανγκ. :)

Να ειστε ευτυχισμενοι και Ερωτευμενοι παντα, και παντα καλοτυχη η μικρη σας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ωραίες αυτές οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα.
Κι εγώ κάπως έτσι βρέθηκα στο Άργος τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια. Με την διαφορά ότι, παρόλο που εκτιμώ κάποιες ευκολίες που έχει η επαρχία, εδώ και μερικά χρόνια νομίζω ότι έχει μικρύνει απελπιστικά αυτή η πόλη και ευχαρίστως θα γύρναγα στο πατρικό μου στην Αθήνα!
Καλή νέα αρχή λοιπόν και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον καλό σου!

ΥΓ. Να με συμπαθάς αλλά έχω μία παράκληση: Αν μπορούσες να αφαιρέσεις και αυτή την ιστορία στα σχόλια που μας ζητάει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ θα με έκανες πολύ χαρούμενη! Διότι είμαι μεσήλιξ και η πρεσβυωπία, όσο να πεις, δεν βοηθάει στο να ξεχωρίζω καλά τα γράμματα που ζητάει να γράψω! Μερσί!

kat. είπε...

manolog,
όχι απλώς αλλαγή.. ΑΛΛΑΓΕΣ!
δεν είναι απίστευτο; διαβάζω αυτά που βιώνα και έγραφα παλιά και νιώθω πως τα εξιστορούσε μια άλλη κοπέλα.
νιώθω να μην έχω πλέον κανένα κοινό με "εκείνη" την κατ.

ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

kat. είπε...

αθηνά,
για καλή μου τύχη η πόλη στην οποία μέναμε ήταν όμορφη και πολύ ήσυχη παρόλο που ταυτόχρονα έσφιζε από ζωή. ίσως αυτό να ήταν που μας έκανε να την αγαπήσουμε και να μην θέλουμε να την αφήσουμε!!
δεν ξέρω αν θα πέρναγα το ίδιο καλά σε κάποια άλλη επαρχιακή πόλη!

σε οτι αφορά τα σχόλια.. δεν το έβαλα εγώ αυτό! μάλλον αθηνά μου μπαίνει αυτόματα από τον blogger. θα προσπαθήσω όμως να δω τι συμβαίνει μπας και τα καταφέρω να το αφαιρέσω.. μην νομίζεις, και εμένα με εκνευρίζει σε άλλους μπλογκοσυναδέλφους!

Άιναφετς είπε...

Και εσύ διάφανη μου ομορφιά, να έχεις ή καλύτερα να έχετε μια χαρούμενη Κυριακή!
ΑΦιλάκια καρδιάς!

dodo είπε...

Εύχομαι ειλικρινά να συνεχίζετε πάντα έτσι, τρυφερά και αγαπημένα!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όλα να πάνε καλά και να είσαστε ευτυχισμένοι οι τρεις σας.
Φιλάκια ...

kat. είπε...

άιναφετς,
μα τι γλυκιά προσφώνηση είναι αυτή;
φιλάκια..

dodo,
σε ευχαριστούμε πολύ!
πάνω απ' όλα υγεία! όλα τα άλλα κάποια στιγμή να βρίσκεις!

kat. είπε...

μαρία έλενα,
"όλα" να πάνε καλά!
μεγάλη κουβέντα αυτή…

να είσαι καλά!!!!

ANAZHTHΣH είπε...

χαίρετε!

διαπιστώνω ότι έχουμε δυο κοινά:α)τον άντρα της ζωής και β)τη λατρεία της επαρχίας...

να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κι εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να γνωρίσει και να αγαπήσει κι εκείνη τη ζωή στην φύση...

καλή βδομάδα

Levina είπε...

Δίχως γκρίζο έρχομαι ...
:-)
Χαίρομαι που βρεθήκαμε και μάλιστα από ότι διαβάζω με ένα μεγαλειώδες come back δικό σου...
ας ευχηθώ λοιπόν μια Καινούργια καλή αρχή στη ζωή σας...

Τα φιλιά μου
Καλό ξημέρωμα Κατερίνα :-)

H.Constantinos είπε...

Ναι, πραγματικά σηκώνει τσιγάρο, και λόγω ώρας ουισκάκι, όχι καφέ!

Τί εντυπωσιακό περιπετειώδες στόρυ είναι τούτο, γεμάτο σασπένς και χαρούμενα highlights!!!
Σου φτιάχνει το κέφι μόνο να το διαβάσεις, σκέψου δηλαδή να το έχεις ζήσει κιόλας!!

Μιά χαρά σας βλέπω, γιά την ακρίβεια όχι απλώς μιά χαρά, καλύτερα από καλά, καλύτερα δεν γίνεται!

Και νάστε πάντα έτσι καλά να χαίρεστε το καλύτερο, το πιό ωραίο highlight του στόρυ, την μικρή σας!!



Hfaistiwnas είπε...

Καλημερούδια!
Εύχομαι να σας ζήσει! Καλά ε, εγώ το περιοδικό θυμάμαι που ήσουν! Σκέψου πόσο πίσω στα νέα μας άφησες! χαχαχα!
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά πάντως και εύχομαι και στην Αθήνα να είστε επίσης μια χαρά! :)

kat. είπε...

αναζήτηση,
είμαι σίγουρη πως σε λίγες μέρες και έπειτα από αρκετά ποστ, θα μετράμε περισσότερα κοινά!
για το κοριτσάκι μας εύχομαι πάνω απ' όλα είναι γερό. έπειτα… να γνωρίσει και να αγαπήσει οτι θέλει!

kat. είπε...

levina vil,
(μα γιατί δεν ήρθες με γκρίζο;.. μου αρέσει)
όπως και να έχει.. σε ευχαριστώ για τις ευχές!
στο μέλλον θα πούμε περισσότερα.

kat. είπε...

H.Constantinos,
ουισκάκι; ε.. όχι και να μου γίνεις αλκοολικός επειδή έζησα για δυο περίπου χρόνια στην επαρχία και πριν λίγους μήνες γέννησα.. :)

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά σίγουρα και εσύ θα ξερεις πως δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί ΟΛΑ να κυλούν ήρεμα στην ζωή. πάντα υπάρχουν προβληματάκια. το θέμα είναι να ειμαστε γεροί για να τα αντέχουμε και να τα προσπερνάμε..

υγ. τελικά το ουισκάκι το ήπιες;

kat. είπε...

hfaistiwna,
για να είμαι ειλικρινής.. σας είχα πρίξει. και εγώ γυρνώντας πίσω στο παρελθόν μου για να (με) δω, θα με δω πίσω από το γραφείο μου στο περιοδικό να γράφω ώρες ατελείωτες.. τώρα συνειδητοποιώ πως παρόλο που πέρασα (και) όμορφα χρόνια ούσα δημοσιογράφος, δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. γενικά από τότε που γέννησα αναθεώρησα ΠΟΛΛΑ κομμάτια μου!
και εγώ εύχομαι η επιστροφή μας στην Αθήνα να είναι για καλό.. ή τουλάχιστον (όπως λέμε και με τον άνδρα μου..) να είναι για καλό μέχρι να σηκωθούμε να φύγουμε για κάποια άλλη επαρχιακή πόλη.
απορώ τελικά γιατί όσοι έχουν γεννηθεί στην επαρχία θεωρούν εμάς τους Αθηναίους προνομιούχους;;

Hfaistiwnas είπε...

Μάλλον επειδή έχετε πολλές επιλογές στην καθημερινή σας ζωή.. βέβαια για όποιον δούλεψε στην Αθήνα.. κατάλαβε ότι δεν έχεις καθημερινότητα.. δεν έχεις χρόνο..

kat. είπε...

hfaistiwnas,
αυτό ακριβώς..
και για να είμαστε πιο ακριβείς.. καθημερινότητα έχεις (που την μισείς), ζωή δεν έχεις ή τουλάχιστον παλεύεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις. στην επαρχία αντίθετα ΟΛΑ γίνονται.. και μάλιστα με ηρεμία. το σημαντικότερο είναι πως προλαβαίνεις να ανασάνεις και να κοιτάξεις γύρω σου!

Hfaistiwnas είπε...

:) Επαρχία και πάλι επαρχία! Καλημέρα!

kat. είπε...

hfaistiwna,
επίσης παιδί μου.. (κοίτα να δεις που το μητρικό ένστικτο μου βγαίνει σε κάθε επικοινωνία μου με άνθρωπο)
και καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Χαίρομαι που έμαθα ότι έγινες μανούλα και ήρθα να σου ευχηθώ σαν την νεράιδα του παραμυθιού μόνο λουλούδια στο διάβα της ζωής του , χαρές και τύχη .
Φίλη μου μικρή μπαίνεις σε δρόμο χωρίς επιστροφή αφού όταν γίνεσαι μάνα είσαι ΜΑΝΑ πρώτα και για ΠΑΝΤΑ.

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Καλώς ήρθες πίσω στην αγαπημένη μισητή αθήνα!!! Οχι απλά γεμάτα δυο χρόνια... Φουλ γεμάτα θα ελεγα!

kat. είπε...

αχτιδα μου πόσο δίκιο έχεις!!!!!!
ξεχασες όμως να επισημάνεις το εξής! ο δρόμος αυτός έτσι και αλλιώς δεν θες να έχει επιστροφή, αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία!!!
ΜΑΝΑ ειναι μόνο μία..
το καταλαβαίνω όταν την βλέπω να με ψάχνει με το βλέμμα μέσα στον χώρο!! ηρεμεί μόλις με εντοπίσει!!!

kat. είπε...

xristina @ dear e-diary,
καλώς σας βρήκα..
δεν παραπονιέμαι.. έζησα "μεγάλες στιγμές". δεν κατάλαβα καν πως πέρασε ο καιρός!
και εις άλλα με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

Ούφ! έτσι όπως τα έγραφες στην αρχή με ημερομηνίες ο νους μου πήγε στο κακό. Αλλά τελικά είναι (δεν λέω ήταν) μια όμορφη ιστορία.
Εύχομαι και ελπίζω να συνεχιστεί με το ίδιο τέμπο.

kat. είπε...

ηλιογράφος,
μακάρι.. θέλω να πιστεύω (το έλεγα και παλιότερα αυτό!!) πως τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχουμε ζήσει..

ZissisPap είπε...

Και μόνο σε τίτλους είναι σούπερ η διαδρομή! Καλή συνέχεια :)

kat. είπε...

zissispap,
να είσαι καλά..
καλή συνέχεια και σε σένα!

Miss Pink είπε...

τσιγάρο???
ναργιλέ χρειάζομαι και δεν είμαι και καπνίστρια :Ρ
χιχιχι...

Πολύ πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου και κυρίως που "ακούγεσαι" τόσο γεμάτη, τόσο ευτυχισμένη, τόσο προσγειωμένη στα καλά και τα άσχημα της ζωής ..
Αν η προσωπική σου ζωή είναι ήρεμη και ευτυχισμένη δεν σε ταράζει τίποτα, μη μασάς!

Να είστε πάντα και οι τρείς γεροί πρώτα απ' όλα, να ζήσετε τρελές και όμορφες στιγμές και να γεμίσετε πολλά πολλά άλμπουμ ;)

καλώς γύρισες και πάλιιι :)

Ανώνυμος είπε...

Γαμάτο blog, γαμάτα νέα, σκατούπολη Αθήνα. Αλλά ντάξει, τίποτα δεν αποκλείεται κ από όσα διάβασα, πραγματικά τίποτα δεν αποκλείεται (χαχα) :P
Να ζήσετε κ καλώς σε βρήκα!

H.Constantinos είπε...

Το ουισκάκι είναι εξαιρετικό βραδυνό συνοδευτικό του blogging, του facebooking και του αναλογικού κουβεντολογίου, κάθε κοινωνικής δραστηριότητας δηλαδή! Ακριβώς όπως το καφεδάκι την υπόλοιπη μέρα...!

Στην υγειά σου!



kat. είπε...

miss pink ευχαριστώ…
εύχομαι να είναι πάντα ροζ η ζωούλα σου!!!

kat. είπε...

sandra lionheart,
καλώς με βρήκες..
όπως λέμε χαρακτηριστικά: όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. όλα γίνονται και όλα δεν γίνονται!

καλή διάθεση να έχουμε μωρέ!!

kat. είπε...

H. Constantino,
οκ.. θα σε αφήνω να πιεις λόγω της ημέρας, της περίστασης των νέων..

και εις άλλα με υγεία!!

BUTTERFLY είπε...

Τα νεα σου ειναι εκπληκτικα! Πως να μην εξαφανιστεις! Μεσα σε δυο χρονια, γνωριζεις τον ερωτα της ζωης σου, παντρευεσαι, κανεις μωρο, μετακομιζεις δυο φορες, αλλαζεις δουλειες! Συγχαρητηρια! Να σας ζησει! Ολα καλα να σας πηγαινουν!
Αυτο το γουρουνακι παρεπιπτοντως απ' εξω το εχω μαθει και το σιγοτραγουδαω κιολας! Ντοϊνγκ!

Σκορπινα είπε...

Wow!Wonderful news!

Έχω μείνει λίγο άφωνη, προς το παρόν θα φύγω με φιλί και θα επιστρέψω όταν τα επεξεργαστεί ο εγκέφαλος:)

φιλί! και καλωσήρθες!

kat. είπε...

butterfly,
τι; έχετε και εσείς το γουρουνάκι;;;
πόσα κοινα έχουμε όλοι μας τελικά!!! έχω και άλλο τραγουδάκι να μοιραστώ προσεχώς..

σκορπίνα,
πάρε όσο χρόνο θες! εδώ είμαστε για να τα συζητάμε!!!!!
καλώς σε βρήκα!

lena_zip είπε...

Αυτή η τριετία βλέπω δεν άφησε τίποτα όρθιο για κανέναν.

Να σας ζήσει, να χαίρεστε την αγάπη σας.

kat. είπε...

"Αγάπη" ωραίο όνομα για το μπισκότο μας!!!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Οι αλλαγές όταν είναι για καλό, είναι πάντα ευπρόσδςκτες. Μπράβο σου που τόλμησες τότε και τα παράτησες όλα. Θέλει μαγκιά και την έχεις.
Να σας ζήσει το μπισκοτάκι σας που ήρθε να σας αλλάξει και ομορφύνει τη ζωή!!!
Παρόλο που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα (8 και 6,5) το θυμάμαι το γουρουνάκι αυτό.... Αααααχχχχ
Αν ψάχνεις για όνομα, πες μας να σου κάνουμε brainstorming. Μυρτώ, Κλειώ, Ερατώ είναι από τα αγαπημένα μου.
Πολλά πολλά χαμόγελα λοιπόν και θα τα λέμε:)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Α και αν θες να βγάλεις την επαλήθευση στα σχόλια, πας στις ρυθμίσεις, στο αναρτήσεις και σχόλια, και στην επαλήθευση λέξης επιλέγεις όχι.
Φιλιά

kat. είπε...

Dimitra,
αφού είχατε και εσείς το γουρουνάκι, σίγουρα θα είχατε και το βιβλιαράκι της Fisher - Price που λεει:
όλα τα μετράς εσύ/
στο σπίτι ή στην εξοχή/
μάτια, μύτη και αυτιά/
δάχτυλα, τα μετράς και αυτά..

μα είναι τόσο όμορφα.. σκέψου.. τα πρώτα τους τραγούδια!! και πως χαίρονται. οχι, πες μου.. υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις το παιδί σου να γελάει;;; ΤΙΠΟΤΑ!

ναι.. η αλήθεια είναι πως όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. είμαστε από τους μοντέρνους γονείς -σε σχέση με τους παραδοσιακούς που δίνουν όνομα από την "κοιλιά" -που θέλαμε πρώτα να την δούμε και να ανακαλύψουμε τι της ταιριάζει. Το Ηλέκτρα δεν σου αρέσει; εμένα πολύ;;;;;;

υγ. πάω τώρα στις ρυθμίσεις μου για να το φτιάξω..

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Το βιβλιαράκι δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε το σκυλάκι "αυτό το κουταβάκι πήγε βόλτα...." κλπ κλπ κλπ. Σταμάτα καλέ, με συγκίνησες:)))

Μου αρέσει πολύ το Ηλέκτρα και νομίζω της ταιριάζει πολύ. Φαίνεται δυναμική προσωπικότητα η μικρή μπισκοτούλα σας και σίγουρα ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα όπου εμφανίζεται.

Όσον αφορά στην επιλογή ονομάτων, είμαι υπέρ του να βγάζουν οι γονείς το όνομα που θελουν οι ίδιοι για το παιδί τους. Όχι να τους το επιβάλλουν άλλοι. Είμαι σίγουρη πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τη βάπτιση και θα τρέχεις σαν τρελή;
Καλή δύναμη Κατερίνα λοιπόν:)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Έφτιαξες και τη ρύθμιση στα σχόλια. Εύγε:)))

kat. είπε...

Dimitra,
το κουταβάκι δεν το έχουμε.. προς το παρόν!
σε οτι αφορά στο όνομα, όντως της ταιριάζει το Ηλέκτρα αλλά ακόμα το ψάχνουμε! βλέπω να μεγαλώνει και να αποφασίζει μόνη της πως θέλει να την φωνάζουμε!!!!
για την βάπτιση δεν αγχωνόμαστε.. ίσως από Σεπτέμβρη, αλλά και πάλι θα δούμε! ας βρούμε το όνομα και είδομεν..