RSS

τα συγχαρητήρια μου στους υπαλλήλους του αεροδρομίου "Μακεδονία"..

Την Κυριακή το βράδυ γυρίζω με δυο φίλους από Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάρω το αεροπλάνο για Αθήνα. Στο ένα χέρι κρατάω την τσάντα μου και στο άλλο μια χειραποσκευή..
Περνάω από έλεγχο.. Στην τσάντα μου έχω το άρωμα μου (100 ml) και μια κρέμα σώματος (200 ml). Στην χειραποσκευή έχω μόνο ρούχα.

Εντοπίζουν "κάτι" από την ειδική οθόνη και μου λένε:
Υπαλληλος: "Ανοίξτε τη τσάντα σας και δώστε μας τη λίμα για τα νύχια".
Εγώ: "Μα δεν έχω λίμα μαζί μου".
Υπαλληλος: "Μα την βλέπω στην οθόνη.."
Εγώ: Δεν χρησιμοποιώ λίμα".
Υπάλληλος: "Και πως φτιάχνεται τα νύχια σας;"

Δεν του απαντάω, απλώς ανοίγω την τσάντα μου για να ψάξει και μόνος του φορώντας γάντια. Πιάνει με τα χέρια του και το άρωμα μου και την κρέμα μου αλλά παρόλο που το όριο είναι 50 ml, δεν του κάνουν εντύπωση.. απλώς συνεχίζει να ψάχνει για την λίμα. Ξεφύλλισε ακόμα και το δημοσιογραφικό μου τετράδιο για να δει μήπως την είχα ανάμεσα στις σελίδες! Μετά από 15 λεπτά και ενώ η ουρά από πίσω μου κόντευε να φτάσει στην πλατεία Αριστοτέλους, με άφησαν χαριστικά να περάσω, "και ας μην τους έδινα τη λίμα"..
Βέβαια θα έπρεπε να λέω "δόξα τον θεό..". Για σκέψου τι πέρασε και ο φίλος μου ο Βασίλης που πέντε λεπτά πριν από εμένα, τον έβαλαν να ανοίξει την ομπρέλα του γιατί έβλεπαν πως μέσα είχε κρύψει ένα μπουκάλι με νερό..

Ελληνική πραγματικότητα ή άνθρωπινη μαλακία;;;;

72 comments:

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχαχα χαλασμένο μηχάνημα!!!!

Sweet and bitter είπε...

"και πώς φτιάχνετε τα νύχια σας;"!!!
αυτό βρήκε να ρωτήσει;;

kat. είπε...

hfastiwnas,
μμμ.. απλή λογική ε?
τελικά υπάρχει κάτι σε αυτή τη ζωή που να λειτουργεί σωστά;

kat. είπε...

sweet and bitter,
προφανώς..
ο καθένας άλλωστε, ασχολείται με αυτό που δεν έχει αλλά θα ήθελε..

melina είπε...

i agree with sweet and bitter.
Μα καλα ρε βλακα το θεμα σου ειναι πως φτιαχνει τα νυχια της;;;!
Αααχ... τιμημενο αεροδρομιο "Μακεδονια"!
Ειλικρινα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο υυπαλληλους αεροδρομιου... Ακου να ψαχνει το τετραδιο! Μπορεις να φανταστεις τη δικη μου αντιδραση αν μου εκαναν κατι τετοιο...!

Hfaistiwnas είπε...

Το ένστικτο της επιβίωσης..
;)

kat. είπε...

hfaistiwna,
και μόνον αυτό!

kat. είπε...

μελίνα,
οτι και αν έκανες, θα περνούσε το δικό τους. δεν είναι δυνατόν να μην τους αφήσεις να ψάξουν.. το γεγονός αυτό θα σε έκανε να φαίνεσαι ακομα πιο ύποπτη..

φαντάσου την εικόνα όμως.. αξίζει όσο χίλιες λέξεις. ένας άνδρας να ψάχνει μια γυναικεία τσάντα για μια λίμα!
αχ.. ευτυχώς την γλύτωσε το μπουλακάκι μου το dsquared2....

melina είπε...

καλα δεν ειπα οτι θα τον πλακωνα και στις μπουνιες, απλα μια κουβεντα θα την ελεγα! θα ημουν οσο ευγενικη μπορουσα να ειμαι βεβαια δε λεω... εχω αρχισει να μαθαινω απο... διπλωματια!

χα χα! τη φανταζομαι και ειναι πολυ γελοια! ενας αντρας ψαχνει μια ανυπαρκτη λιμα! χα χα χα!

kat. είπε...

melina,
καλά.. για να είμαστε ειλικρινείς.. γενικά οι άνδρες ψάχνουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν!
δεν συμφωνείς;;;;

kstinion είπε...

ετσι ειναι στο αεροδρομιο μακεδονια πολυ αγενεις...τα χριστουγεννα ταξιδευαμε με τον γατο μας τον αρη και οταν πηγαμε να κανουμε το τσεκ ιν ηταν μια τυπισσα η οποια δε δεχοταν με τιποτα να ταξιδεψει το γατι μας εαν δε φερναμε το βιβλιαριο.να σημειωσω εδω πως η αδερφη μου ειχε ταξιδεψει με το γατο αλλες 4 φορες και ποτε δε του ζητησαν βιβλιαριο.παλι απο το αεροδρομιο μακεδονια.τι κι αν της εξηγουσαμε οτι ηταν αδυνατον να γυρισουμε στην τουμπα για το βιβλιαριο τι κι αν της λεγαμε οτι δε γινεται ουτε την κτινιατρο του γατιου να βρουμε γιατι ηταν κυριακη 4 μερες πριν τα χριστουγεννα αυτη ηταν ανενδοτη και παρα πολυ αγενης.μεχρι που της εβαλα τις φωνες λεγωντας της καλα χριστουγεννιατικο αυτα κανετε για να εξηπηρετησετε τον κοσμο;νταξει αργοτερα διαβασα τους κανονισμους και ειδα οτι οντως το γατι επρεπε να εχει βιβλιαριο για να μπει στο αεροπλανο αλλα ελεος ρε παιδια δεν ειναι ταλιμπαν ο καημενος ο γατος που τραβηξε τοση ταλαιπορια.εντομεταξυ να σημειωσω εδω οτι η πτυση ηταν για μυτιληνη και ενω εμεις αναγκαστικαμε απο την πολυ καλη αυτη υπαλληλο να αλλαξουμε τα εισητιρια για αλλη μερα με την οποια επιβαρυνση,για να προστατευτουν οι επιβατες απο τυχον βομβιστικη επιθεση του γατιου,η αγαπητη aegean δεν ειχε προβλημα να αναβαλλει την πτηση ανα μεσαωρο για τις επομενες 8 ωρες οπως μαθαμε..ειναι που νοιαζονται για τους επιβατες βλεπεις...ε να μη κανει και κανα τζιρο το εβερεστ με τις τυροπιτες 3 ευρω που εχουν εκει;

ασωτος γιος είπε...

απολυτη ελληνικη πραγματικοτητα ,δυστυχως και τελικα γιατι βρε κατ μου δεν ειχες λιμα? αφου το δε ο γατος ο υπαλληλος? σ εβαλε να υπογραψεις δηλωση του νομου οτι δεν ειχες?, παλι καλα που δε σε πηγανα αυτοφωρο για ψευδορκια

DaisyCrazy είπε...

μου'χει τύχει να έχουν κατάσχει από άτομο μπροστά μου γύρω στα 10 μπουκαλάκια καλυντικά που δε φρόντισε ο χριστιανός να βάλει στη βαλίτσα του και τι έκανε; τους λέει "για να μην τα πάρετε εσείς θα τα αδειάσω" και τα παίρνει όλα και τα χύνει στους νεροχύτες και τις λεκάνες στην τουαλέτα και μετά ωρίονταν οι καθαρίστριες που είχε βουλώσει τα πάντα :))))

καλά τους έκανε όμως γιατί ό,τι κατάσχουν το αρπάζουν. πάλι καλά που δε σου πήραν και σένα τα υγρά που είχες μαζί σου!

Aurora είπε...

Κατ' ακρίβειαν... ελληνική μαλακία.

Pink_Fish είπε...

υποθέτω ότι φοράς το She wood από Dsquared (ωραίο άρωμα, το έχω κι εγώ, άσχετο!). Στο ερώτημα σου: ανθρώπινη μαλακία. Θέλει και συζήτηση?

next_day είπε...

μα καλά κι εσύ.... δεν λιμάρεις τα νύχια σου?? τς...τς...τς...
Μην μου λές τέτοια όμως, γιατί ετοιμάζω το πρώτο μου ταξίδι για εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τί επιτρέπεται και τί όχι...
Πολλές καλημέρες!

τόσο δα σε λέω είπε...

η εξουσία (και η μαλακία) αλλάζει τον άνθρωπο
εγώ πάντως ότι και αν μου πούνε στο αεροδρόμιο είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται γιατί ιδιαίτερα στο εξωτερικό δεν καλοβλέπουν τους μουσάτους μαλλιάδες

kalo paidi alla... είπε...

Κι εσύ στο βορρά ήσουνα το ΣΚ?
Δε βγάζεις άκρη με τους περιορισμούς στα αεροδρόμια εξαρτάται πού θα πέσεις.
Εμένα στο Ελ. Βελ. μια φορά με άφησαν να περάσω ένα δίκιλο βάζο μέλι γιατί τους κλάφτηκα πως είναι για τον αδερφό μου στην Αγγλία και μια άλλη φορά στην Πολωνία μου χαν πάρει μέχρι και τον αναπτήρα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άστα αυτά και σταμάτα να κάνεις συνεχή ταξίδια, ζηλεύουμε!!

Καλημέρα Κατερίνα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι σε νοιάζει βρε ,εγώ γουστάρω να τα τρώω τα νύχια μου ,μπααααα λες μετά να σε έβαζαν να βγάλεις τι γέφυρα των δοντιών,(ένταξη μη βαράς) αν είχες λέμε!!!

Crazy Tourists είπε...

Είναι δυνατόν να μην είχες λίμα; Αίσχος!!!

Τρελοτουρίστρια

Αθανασία είπε...

Γειάσου Κατουλίνι μας...ε,εμ μα όλα τα περίεργα,σε σένα θα συμβούν πιά ρε παιδάκι μου???άκου εκεί...ε,καλά ότι οι αρμόδιες αρχές δεν πάνε,κ τόσο καλά στην Ελλάδα δεν είναι,νέο..από που να πιάσεις από την αστυνομία,από διάφορους άλλους???...όλοι ανίκανοι,βλάκες,ηλίθιοι..με μό-νο μερικές εξαιρέσεις (εξάρθρωση μ ε επιτυχία σπείρας ναρκωτικών,παιδικής πορνείας κλπ,κλπ)..λίγες αναλαμπές λογικής στην απέραντη ηλιθιότητα που τους δέρνει,γενικά όοολους αυτούς είναι μη μπλέξεις μαζί τους...άχρηστοι.. πάλι καλά που δε σου κόλλησαν,κ τη ταμπέλα του τρομοκράτη,ή ότι έχεις διασυνδέσεις,με την Αλ κάιντα,τη Χαμάς κ δε συμμαζέυεται....φθηνά τη γλίτωσες...τι έπαθες κ σύ ρε παιδάκι μου!!τι έπαθες!!όλα τα ανήκουστα...καλό μεσημέρι καλή μου...

Ανώνυμος είπε...

δεν παμε καλά....

και άκου ερώτηση,"και πώς φτιάχνετε τα νύχια σας??" ...ούτε εγώ έχω,την επόμενη φορά μήπως να δανειστώ καμια να την εχω μαζί μου μην ψάχνουν κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στην τσάντα μου??

Alice World είπε...

Είναι όντως τραγικοί και εκνευριστικοί.

Έμενα μια φορά με έβαλαν να περάσω τρεις φορές την βαλίτσα μου από τον σαρωτή!

melina είπε...

αχ ναι kat μου,
συμφωνω απολυτα!

Ανώνυμος είπε...

Να χαίρεσαι που δεν ισχυρίστηκαν ότι κουβαλάς όπλο. Ικανούς τους έχω..

Τσίου!
Εδώ Αυτή

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Και Ελληνική πραγματικότητα και ανθρώπινη μαλακία! 2 σε 1 σαν το σαμπουάν που ευτυχώς δεν είχες μαζί σου! Το αγοράκι δεν ξέρει ότι πλέον χρησιμοποιούμε λίμες χάρτινες ή ξύλινες? Ακόμα στις προπολεμικές είναι???? Ελεος! Επρεπε να του απαντήσεις " τα τρώω!". Θυμήθηκα αντίστοιχη φάση πριν από πολλάαααα χρόνια (είμαι και γιαγιά εγώ:Ρ), στο ξεκίνημα του Βενιζέλος. Ο,τι είχε βγάλει και η Ντιόρ το κραγιονάκι το Addict. Δεν ξέρω πως έγραψε στην οθόνη, μου άνοιξε η τύπισσα την τσάντα και μου το κόλλησε στη μούρη τσιρίζοντας, "αυτόοοο τι είναιιιι?". Πολύ ευγενικά απάντησα "το κραγιόν μου". Ηταν τόσο ζώον που όχι μόνο το άνοιξε, αλλά γύρισε κι όλο το κραγιόν προς τα έξω. Δεν ξέρω αν ήθελε να βρει το φονικό όπλο που έκρυβα ή απλά να δει το χρώμα. Δεν άντεξα να παραμείνω ευγενική και την ρώτησα "πρώτη φορά είδατε Dior εεεε?" Ακόμα τα θυμάμαι τα μούτρα της!

Dimos El Grec είπε...

χαχαχαχαχα!
Τι λες τώρα!!!
Δεν ρωτάς εμάς τους Σαλονικιούς;;;
Οι άνθρωποι και στο αεροδρόμιο πάνε χαλαρααααααα!
Κάνουν ντεμεκ καναν έλεγχο ασφαλείας μια στο τόσο αλλά μούφες!
Εγώ μισόλιτρο νερό πέρασα και δεν μου είπαν τίποτα.
Αν έρθει ο Μπιν Λάντεν Σαλόνικα παίζει να βγαίνουν και φώτο με το κινητό μαζί του :Ρ

fresco είπε...

λλλίγα λλλόγια για τη Σαλλλονίκη λλλέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

λλλίγα λλλόγιαααααααααααααααααα!

:-)

kat. είπε...

eathil,
1oν δεν έχω φάει ποτέ τυρόπιτα στο αεροδρόμιο. χάνω πολλά;
2ον α! τον κακομοίρη τον άρη. τελικά χριστούγεννα που κάνατε; γιατί το έχασα λίγο στην πορεία..

kat. είπε...

aswtos gios,
δεν θα συμβεί ξανά. αύριο κιόλας θα αγοράσω μια λίμα την οποία και θα κρύψω μέσα στην τσάντα μου προκειμένου να μην απογοητεύσω ποτέ ξανά κανένα υπάλληλο αεροδρομίου.

kat. είπε...

daisy crazy,
α! ναι..
μου κράτησαν τελικά το ντεμακιγιάζ των ματιών μου το οποίο είχε σχεδόν τελειώσει.
τα μπουκαλάκια μου πέρασαν απαρατήρητα..

kat. είπε...

aurora,
πες τα χρυσόστομη!

kat. είπε...

pink fish,
οχι. φοράω το "he wood"..
ααααα... δεν με προσέχεις. το έχω γράψει πολλάκις πως φοράω μόνο αδρικά αρώματα!

kat. είπε...

next day,
nope!
δεν λιμάρω νύχια, μου τα φτιάχνουν γιατί ακόμα και σε αυτό, είμαι άχρηστη!

προσοχή! ενημερώσου πριν ταξιδεύσεις..

kat. είπε...

τόσο δα σε λέω,
σιγά μωρέ. τελικά θεωρώ πως αν κάποιος τους την πει, απλώς θα το βουλώσουν και θα τον αφήσουν να περάσει!

kat. είπε...

καλό παιδί αλλά,
αχ! ναι. στον βορρά και εγώ, όμως το θέμα είναι πως γύρισα πίσω τώρα..

τον αναπτήρα γιατί σου τον κράτησαν; σε αεροπλάνο θα έμπαινες ή σε γήπεδο;

kat. είπε...

"πανούλη μου"
(έτσι προσφωνούσα ένα παλιό αγαπημένο μου αγόρι..)

υπόσχομαι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ναμην πάω πουθενά αλλού. ευχαριστημένος;

kat. είπε...

φούλη,
δεν τα τρώω! αυτή τη συνήθεια την έκοψα όταν ήμουν 14 ετών και μετά από προτροπή του χρήστου (σ.σ. ο παιδικός μου έρωτας)!

kat. είπε...

crazy toyrists,
και εσύ απογοητέυτηκες με την συμπεριφορά μου, ε?


..
..
..
πόσοι ακόμη????

kat. είπε...

αθανασία,
αλ καιντα, ε?
παναγιά μου! και εχω πάντα μέσα στην χειραποσκευή μου μαντήλια!!!

να τα.....

kat. είπε...

kihli,
no worries, πριν ταξιδεύσεις, ζήτα τη δική μου. δεν θα μπει ο γυναικείος πληθυσμός της μπλογκόσφαιρας σε έξοδα επειδή οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τον παίζουν!

kat. είπε...

alice world,
βρήκαν κάτι;
ή...

kat. είπε...

μελίνα,
έτσι.. έτσι..

kat. είπε...

αυτός ή αυτή,
σουτ! μην φωνάζεις. μας ακούνε.
δεν θέλω την επόμενη φορά που θα ταξιδεύσω να ψάξουν και κάτω από τον πάτο της χειραποσκευής μου..

kat. είπε...

giorgia is coming to town,
τα dior γενικότερα είναι παρεξηγημένα.

πήρα και εγώ πριν καιρό ένα φανταστικό λιπ γκλος μοβ από την ίδια σειρά..

τελεια δεν είναι?

kat. είπε...

dimos,
σιγά μην τον βάλουν και screen saver στο pc!

kat. είπε...

fresco,
λίγα και καλά (τα λόγια..)!


έλα μωρέ.. αφού θα το παραδεχτείς και ΕΣΥ στο τέλος πως δεν το έχουν και πολύ..

kstinion είπε...

telika re c epeidh eixe kolokairo outos h allos h ptish htan gia anavolh.diladi de tha taksideuame akoma kai an eixame ta xartia.alla h tipisa ekne olokliro samata oti den mas epitrepei na taksidepsoume me to zoaki mono ama to afisoume leei kapou (pou?).kai etsi allaksame ta eisitiria me thn kapoia epivarinsh vevaia kai figame allh mera....kai meta otan ksanapigame na ksanaperasoume apo tsek in h tupissa eixe ena ufos thriamvou pou perase to diko ths.katapliktikh epaggelmatias.de ksero an douleuei akoma einai upallhlos tis aegean kai einai apo oles h pio melaxrinh kai ksinh koketaria.ama th deite rotiste thn an brike kana gomeno na kselampikarei h an akoma exei problma me gatous talimpan

fresco είπε...

όχι-όχι και πάλι όχι...δεν το παραδέχομαι...

είχα δίκιο το παιδιά! αφού είχες λίμα και ήθελες να "αεροπειρατεύσεις" (τραγική η λέξη :-ΡΡΡ), να μη σε σταματήσουν;;;

DaisyCrazy είπε...

άσχετο αλλά σήμερα διάβασα ότι μέχρι το 2013 το αργότερο θα καταργηθεί ο περιορισμός μεταφοράς υγρών στα αεροπλάνα αλλά λέει θα τα ελέγχουν καλά.
δηλαδή τόσο καιρό και τόσες κατασχέσεις που έκαναν ήταν για την πλάκα; τους χρειάζεται μια γερή μήνυση όλων αυτών που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και μετά τις ξεπέρνουν να βάλουν μυαλό!
όχι πως δε χαίρομαι για την άρση αλλά νευριάζω για την ηλίθια αρχική απόφαση για να μας προφυλάξουν και καλά απτην αλ κάιντα. γγγκρρρρ

http://cebil.gr/news/E-E-Apo-to-i-elegxomeni-metafora-ygron-sta-aeroplana

Ra Ma είπε...

Με αυτά που διαβάζω, δεν βλέπω να περνώ από το αεροδρόμιο Μακεδονία ...δεν θα με κάνουν ρόμπα !!!
Καλημερούδια μπειμπι :))

Antigonistyli είπε...

Δε μπορώωω! Μόνο που τα διαβάζω! Νομίζουν κρατάνε το Θεό από ... δεν ξέρω κι εγώ τι! έλεος!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

Κι εσύ τόση φασαρία για μια φανταστική λίμα!!!!Χαχαχχα

Δεν είναι μόνο τα ελληνικά αεροδρόμια έτσι....θυμάμαι Ιταλία ένας Ιρλανδός επιβάτης που γύριζε στη χώρα του μετά τον έλεγχο θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει στις χειραποσκευές έναν ελβετικό σουγια.

Εμένα πάλι μια φορά με καλοκαιρινά ρούχα χωρίς ζώνες,τσέπες,τακούνια,κοσμήματα...έκανα μπιπ στην πλάτη....μπαρδόν που φοράω σουτιέν....έφαγα ένα χέρι-ψάξιμο!!!!

καλημερα :)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω πάει εγώ ;)

Καλημέρα, κούκλα!

kat. είπε...

eathil,
μήπως ήταν απλώς αλλεργική στις γάτες?

kat. είπε...

φρέσκο,
ναι.. είχα λίμα με την οποία και ήθελα να σφάξω όλους τους επιβάτες της ολυμπιακής γιατί είχαν φάει όλα αυτά τα φανταστικά μπισκότα που μας έδιναν!

..
καλύτερο?

kat. είπε...

daizy crazy,
τελικά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί απαγορεύονται τα υγρά κατά τη διάρκεια της πτήσης; ποτέ δεν κατάλαβα..
και καλά η λακ ή τέλος πάντων τα συμπιεσμένα μπουκάλια.. αλλά οι κρέμες, τα μέικ απ (γιατί εχω ακούσει πως κρατάνε και τέτοια) ή τα αρώματα γιατί μας βάζουν σε κύνδυνο?

kat. είπε...

radio marconi,
κανείς δεν θα σε κάνει ρόμπα..
εκτός βέβαια και αν ούτε και εσύ έχεις λίμα μαζί σου. τότε ναι! θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία σου..

kat. είπε...

anti-i,
τι περιμένεις; ο καθένας χρησιμοποιεί την εξουσία του όπως μπορεί!

kat. είπε...

και λοιπόν;
τώρα που το λες.. θυμήθηκα τότε που γυρνούσα από Βαρκελώνη και με έβαλαν να βγάλω τα πέδιλα μου γιατί κάτι περίεργο εντόπιζαν στον πάτο τους. να διευκρινήσω πως ο πάτος των συγκεκριμένων πεδιλακίων μου δεν είναι πάνω από 3 εκατοστά..

kat. είπε...

πανούλη,
δεν μας τα λες καλα...
..
..
..

άκου εκεί θα πάει ταξίδι! και που για να έχουμε καλό ερώτημα??????
(είδες πως εξαφανίστηκε το "μου" μετά το τελευταίο σου σχόλιο, έτσι;;)

fresco είπε...

de thelw na se tromaksw ep oudeni, alla ta mpiskota tis olympiakis syskevazontai kai gia skylakia :-DDD

pes mou oti den ta'fages :-DDD

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν είδα, λέει; Απαράδεκτη... :(

(Σίφνο, αλλά μην το πεις σε κανέναν, σσσσσσς-το ψήνεις; :Ρ)

Καλημέρα σε όλους.

zekia είπε...

μάλλον
Ελληνική πραγματικότητα
ΚΑΙ
άνθρωπινη μαλακία
ΚΑΙ
παλιά χαλασμένα μηχανήματα!!

kat. είπε...

πάνο,
(κάτι δεν πάει καλά τελευταία. δεν μου φέρεσαι σωστά...)

ΣΙΦΝΟ? ζηλεύω.. έχω πάει δυο φορές. και τις δυο ήταν σούπερ!!!
να έρθω?

kat. είπε...

φρέσκο,
δεν με τρομάζεις!
εγώ δεν έφαγα από αυτά τα μπισκότα καθώς είμαι σε φάση τρελής διατροφής.. αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να τους σφάξω όλους με τη φανταστική μου λίμα....

kat. είπε...

ζεκια,
3 σε 1.
το ταξίδι μου έχει γίνει "σαμπουάν"..

Σκορπινα είπε...

απαπαπαπα!ό,τι να'ναι!

Να τους χαιρόμαστε!!!

kstinion είπε...

re si ama htan allergikh stis gates tha mas etzase na figoume mia ora arxitera apo mprosta ths opote nomizo pos mallon htan allergikh sta peh eksou kai h agamia den eksigeitai allios na peis oti htan kalokairi kai th xtipise h zesth na po alla mallon oxi!ti na peis...
krisares...

kat. είπε...

σκορπίνα,
και εις άλλα με υγεία..
(δεν) θα τους χαιρόμαστε!

kat. είπε...

eathil,
αλεργική στο πέος;;;;
ειχα δει μια ταινία όπου μια 17 χρονη είχε μια αρρώστια και όταν πήγαινε με άνδρα του έκοβε το πέος κατά τη διάρκεια του έρωτα....
και οι άνδρες πέθαναν.. και ζήσαμε εμείς καλά και οι άνδρες της ταινίας χειρότερα...

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχαχα χαλασμένο μηχάνημα!!!!

Sweet and bitter είπε...

"και πώς φτιάχνετε τα νύχια σας;"!!!
αυτό βρήκε να ρωτήσει;;

kat. είπε...

hfastiwnas,
μμμ.. απλή λογική ε?
τελικά υπάρχει κάτι σε αυτή τη ζωή που να λειτουργεί σωστά;

kat. είπε...

sweet and bitter,
προφανώς..
ο καθένας άλλωστε, ασχολείται με αυτό που δεν έχει αλλά θα ήθελε..

melina είπε...

i agree with sweet and bitter.
Μα καλα ρε βλακα το θεμα σου ειναι πως φτιαχνει τα νυχια της;;;!
Αααχ... τιμημενο αεροδρομιο "Μακεδονια"!
Ειλικρινα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο υυπαλληλους αεροδρομιου... Ακου να ψαχνει το τετραδιο! Μπορεις να φανταστεις τη δικη μου αντιδραση αν μου εκαναν κατι τετοιο...!

Hfaistiwnas είπε...

Το ένστικτο της επιβίωσης..
;)

kat. είπε...

hfaistiwna,
και μόνον αυτό!

kat. είπε...

μελίνα,
οτι και αν έκανες, θα περνούσε το δικό τους. δεν είναι δυνατόν να μην τους αφήσεις να ψάξουν.. το γεγονός αυτό θα σε έκανε να φαίνεσαι ακομα πιο ύποπτη..

φαντάσου την εικόνα όμως.. αξίζει όσο χίλιες λέξεις. ένας άνδρας να ψάχνει μια γυναικεία τσάντα για μια λίμα!
αχ.. ευτυχώς την γλύτωσε το μπουλακάκι μου το dsquared2....

melina είπε...

καλα δεν ειπα οτι θα τον πλακωνα και στις μπουνιες, απλα μια κουβεντα θα την ελεγα! θα ημουν οσο ευγενικη μπορουσα να ειμαι βεβαια δε λεω... εχω αρχισει να μαθαινω απο... διπλωματια!

χα χα! τη φανταζομαι και ειναι πολυ γελοια! ενας αντρας ψαχνει μια ανυπαρκτη λιμα! χα χα χα!

kat. είπε...

melina,
καλά.. για να είμαστε ειλικρινείς.. γενικά οι άνδρες ψάχνουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν!
δεν συμφωνείς;;;;

kstinion είπε...

ετσι ειναι στο αεροδρομιο μακεδονια πολυ αγενεις...τα χριστουγεννα ταξιδευαμε με τον γατο μας τον αρη και οταν πηγαμε να κανουμε το τσεκ ιν ηταν μια τυπισσα η οποια δε δεχοταν με τιποτα να ταξιδεψει το γατι μας εαν δε φερναμε το βιβλιαριο.να σημειωσω εδω πως η αδερφη μου ειχε ταξιδεψει με το γατο αλλες 4 φορες και ποτε δε του ζητησαν βιβλιαριο.παλι απο το αεροδρομιο μακεδονια.τι κι αν της εξηγουσαμε οτι ηταν αδυνατον να γυρισουμε στην τουμπα για το βιβλιαριο τι κι αν της λεγαμε οτι δε γινεται ουτε την κτινιατρο του γατιου να βρουμε γιατι ηταν κυριακη 4 μερες πριν τα χριστουγεννα αυτη ηταν ανενδοτη και παρα πολυ αγενης.μεχρι που της εβαλα τις φωνες λεγωντας της καλα χριστουγεννιατικο αυτα κανετε για να εξηπηρετησετε τον κοσμο;νταξει αργοτερα διαβασα τους κανονισμους και ειδα οτι οντως το γατι επρεπε να εχει βιβλιαριο για να μπει στο αεροπλανο αλλα ελεος ρε παιδια δεν ειναι ταλιμπαν ο καημενος ο γατος που τραβηξε τοση ταλαιπορια.εντομεταξυ να σημειωσω εδω οτι η πτυση ηταν για μυτιληνη και ενω εμεις αναγκαστικαμε απο την πολυ καλη αυτη υπαλληλο να αλλαξουμε τα εισητιρια για αλλη μερα με την οποια επιβαρυνση,για να προστατευτουν οι επιβατες απο τυχον βομβιστικη επιθεση του γατιου,η αγαπητη aegean δεν ειχε προβλημα να αναβαλλει την πτηση ανα μεσαωρο για τις επομενες 8 ωρες οπως μαθαμε..ειναι που νοιαζονται για τους επιβατες βλεπεις...ε να μη κανει και κανα τζιρο το εβερεστ με τις τυροπιτες 3 ευρω που εχουν εκει;

ασωτος γιος είπε...

απολυτη ελληνικη πραγματικοτητα ,δυστυχως και τελικα γιατι βρε κατ μου δεν ειχες λιμα? αφου το δε ο γατος ο υπαλληλος? σ εβαλε να υπογραψεις δηλωση του νομου οτι δεν ειχες?, παλι καλα που δε σε πηγανα αυτοφωρο για ψευδορκια

DaisyCrazy είπε...

μου'χει τύχει να έχουν κατάσχει από άτομο μπροστά μου γύρω στα 10 μπουκαλάκια καλυντικά που δε φρόντισε ο χριστιανός να βάλει στη βαλίτσα του και τι έκανε; τους λέει "για να μην τα πάρετε εσείς θα τα αδειάσω" και τα παίρνει όλα και τα χύνει στους νεροχύτες και τις λεκάνες στην τουαλέτα και μετά ωρίονταν οι καθαρίστριες που είχε βουλώσει τα πάντα :))))

καλά τους έκανε όμως γιατί ό,τι κατάσχουν το αρπάζουν. πάλι καλά που δε σου πήραν και σένα τα υγρά που είχες μαζί σου!

Aurora είπε...

Κατ' ακρίβειαν... ελληνική μαλακία.

Pink_Fish είπε...

υποθέτω ότι φοράς το She wood από Dsquared (ωραίο άρωμα, το έχω κι εγώ, άσχετο!). Στο ερώτημα σου: ανθρώπινη μαλακία. Θέλει και συζήτηση?

next_day είπε...

μα καλά κι εσύ.... δεν λιμάρεις τα νύχια σου?? τς...τς...τς...
Μην μου λές τέτοια όμως, γιατί ετοιμάζω το πρώτο μου ταξίδι για εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τί επιτρέπεται και τί όχι...
Πολλές καλημέρες!

τόσο δα σε λέω είπε...

η εξουσία (και η μαλακία) αλλάζει τον άνθρωπο
εγώ πάντως ότι και αν μου πούνε στο αεροδρόμιο είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται γιατί ιδιαίτερα στο εξωτερικό δεν καλοβλέπουν τους μουσάτους μαλλιάδες

kalo paidi alla... είπε...

Κι εσύ στο βορρά ήσουνα το ΣΚ?
Δε βγάζεις άκρη με τους περιορισμούς στα αεροδρόμια εξαρτάται πού θα πέσεις.
Εμένα στο Ελ. Βελ. μια φορά με άφησαν να περάσω ένα δίκιλο βάζο μέλι γιατί τους κλάφτηκα πως είναι για τον αδερφό μου στην Αγγλία και μια άλλη φορά στην Πολωνία μου χαν πάρει μέχρι και τον αναπτήρα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άστα αυτά και σταμάτα να κάνεις συνεχή ταξίδια, ζηλεύουμε!!

Καλημέρα Κατερίνα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι σε νοιάζει βρε ,εγώ γουστάρω να τα τρώω τα νύχια μου ,μπααααα λες μετά να σε έβαζαν να βγάλεις τι γέφυρα των δοντιών,(ένταξη μη βαράς) αν είχες λέμε!!!

Crazy Tourists είπε...

Είναι δυνατόν να μην είχες λίμα; Αίσχος!!!

Τρελοτουρίστρια

Αθανασία είπε...

Γειάσου Κατουλίνι μας...ε,εμ μα όλα τα περίεργα,σε σένα θα συμβούν πιά ρε παιδάκι μου???άκου εκεί...ε,καλά ότι οι αρμόδιες αρχές δεν πάνε,κ τόσο καλά στην Ελλάδα δεν είναι,νέο..από που να πιάσεις από την αστυνομία,από διάφορους άλλους???...όλοι ανίκανοι,βλάκες,ηλίθιοι..με μό-νο μερικές εξαιρέσεις (εξάρθρωση μ ε επιτυχία σπείρας ναρκωτικών,παιδικής πορνείας κλπ,κλπ)..λίγες αναλαμπές λογικής στην απέραντη ηλιθιότητα που τους δέρνει,γενικά όοολους αυτούς είναι μη μπλέξεις μαζί τους...άχρηστοι.. πάλι καλά που δε σου κόλλησαν,κ τη ταμπέλα του τρομοκράτη,ή ότι έχεις διασυνδέσεις,με την Αλ κάιντα,τη Χαμάς κ δε συμμαζέυεται....φθηνά τη γλίτωσες...τι έπαθες κ σύ ρε παιδάκι μου!!τι έπαθες!!όλα τα ανήκουστα...καλό μεσημέρι καλή μου...

Ανώνυμος είπε...

δεν παμε καλά....

και άκου ερώτηση,"και πώς φτιάχνετε τα νύχια σας??" ...ούτε εγώ έχω,την επόμενη φορά μήπως να δανειστώ καμια να την εχω μαζί μου μην ψάχνουν κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στην τσάντα μου??

Alice World είπε...

Είναι όντως τραγικοί και εκνευριστικοί.

Έμενα μια φορά με έβαλαν να περάσω τρεις φορές την βαλίτσα μου από τον σαρωτή!

melina είπε...

αχ ναι kat μου,
συμφωνω απολυτα!

Ανώνυμος είπε...

Να χαίρεσαι που δεν ισχυρίστηκαν ότι κουβαλάς όπλο. Ικανούς τους έχω..

Τσίου!
Εδώ Αυτή

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Και Ελληνική πραγματικότητα και ανθρώπινη μαλακία! 2 σε 1 σαν το σαμπουάν που ευτυχώς δεν είχες μαζί σου! Το αγοράκι δεν ξέρει ότι πλέον χρησιμοποιούμε λίμες χάρτινες ή ξύλινες? Ακόμα στις προπολεμικές είναι???? Ελεος! Επρεπε να του απαντήσεις " τα τρώω!". Θυμήθηκα αντίστοιχη φάση πριν από πολλάαααα χρόνια (είμαι και γιαγιά εγώ:Ρ), στο ξεκίνημα του Βενιζέλος. Ο,τι είχε βγάλει και η Ντιόρ το κραγιονάκι το Addict. Δεν ξέρω πως έγραψε στην οθόνη, μου άνοιξε η τύπισσα την τσάντα και μου το κόλλησε στη μούρη τσιρίζοντας, "αυτόοοο τι είναιιιι?". Πολύ ευγενικά απάντησα "το κραγιόν μου". Ηταν τόσο ζώον που όχι μόνο το άνοιξε, αλλά γύρισε κι όλο το κραγιόν προς τα έξω. Δεν ξέρω αν ήθελε να βρει το φονικό όπλο που έκρυβα ή απλά να δει το χρώμα. Δεν άντεξα να παραμείνω ευγενική και την ρώτησα "πρώτη φορά είδατε Dior εεεε?" Ακόμα τα θυμάμαι τα μούτρα της!

Dimos El Grec είπε...

χαχαχαχαχα!
Τι λες τώρα!!!
Δεν ρωτάς εμάς τους Σαλονικιούς;;;
Οι άνθρωποι και στο αεροδρόμιο πάνε χαλαρααααααα!
Κάνουν ντεμεκ καναν έλεγχο ασφαλείας μια στο τόσο αλλά μούφες!
Εγώ μισόλιτρο νερό πέρασα και δεν μου είπαν τίποτα.
Αν έρθει ο Μπιν Λάντεν Σαλόνικα παίζει να βγαίνουν και φώτο με το κινητό μαζί του :Ρ

fresco είπε...

λλλίγα λλλόγια για τη Σαλλλονίκη λλλέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

λλλίγα λλλόγιαααααααααααααααααα!

:-)

kat. είπε...

eathil,
1oν δεν έχω φάει ποτέ τυρόπιτα στο αεροδρόμιο. χάνω πολλά;
2ον α! τον κακομοίρη τον άρη. τελικά χριστούγεννα που κάνατε; γιατί το έχασα λίγο στην πορεία..

kat. είπε...

aswtos gios,
δεν θα συμβεί ξανά. αύριο κιόλας θα αγοράσω μια λίμα την οποία και θα κρύψω μέσα στην τσάντα μου προκειμένου να μην απογοητεύσω ποτέ ξανά κανένα υπάλληλο αεροδρομίου.

kat. είπε...

daisy crazy,
α! ναι..
μου κράτησαν τελικά το ντεμακιγιάζ των ματιών μου το οποίο είχε σχεδόν τελειώσει.
τα μπουκαλάκια μου πέρασαν απαρατήρητα..

kat. είπε...

aurora,
πες τα χρυσόστομη!

kat. είπε...

pink fish,
οχι. φοράω το "he wood"..
ααααα... δεν με προσέχεις. το έχω γράψει πολλάκις πως φοράω μόνο αδρικά αρώματα!

kat. είπε...

next day,
nope!
δεν λιμάρω νύχια, μου τα φτιάχνουν γιατί ακόμα και σε αυτό, είμαι άχρηστη!

προσοχή! ενημερώσου πριν ταξιδεύσεις..

kat. είπε...

τόσο δα σε λέω,
σιγά μωρέ. τελικά θεωρώ πως αν κάποιος τους την πει, απλώς θα το βουλώσουν και θα τον αφήσουν να περάσει!

kat. είπε...

καλό παιδί αλλά,
αχ! ναι. στον βορρά και εγώ, όμως το θέμα είναι πως γύρισα πίσω τώρα..

τον αναπτήρα γιατί σου τον κράτησαν; σε αεροπλάνο θα έμπαινες ή σε γήπεδο;

kat. είπε...

"πανούλη μου"
(έτσι προσφωνούσα ένα παλιό αγαπημένο μου αγόρι..)

υπόσχομαι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ναμην πάω πουθενά αλλού. ευχαριστημένος;

kat. είπε...

φούλη,
δεν τα τρώω! αυτή τη συνήθεια την έκοψα όταν ήμουν 14 ετών και μετά από προτροπή του χρήστου (σ.σ. ο παιδικός μου έρωτας)!

kat. είπε...

crazy toyrists,
και εσύ απογοητέυτηκες με την συμπεριφορά μου, ε?


..
..
..
πόσοι ακόμη????

kat. είπε...

αθανασία,
αλ καιντα, ε?
παναγιά μου! και εχω πάντα μέσα στην χειραποσκευή μου μαντήλια!!!

να τα.....

kat. είπε...

kihli,
no worries, πριν ταξιδεύσεις, ζήτα τη δική μου. δεν θα μπει ο γυναικείος πληθυσμός της μπλογκόσφαιρας σε έξοδα επειδή οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τον παίζουν!

kat. είπε...

alice world,
βρήκαν κάτι;
ή...

kat. είπε...

μελίνα,
έτσι.. έτσι..

kat. είπε...

αυτός ή αυτή,
σουτ! μην φωνάζεις. μας ακούνε.
δεν θέλω την επόμενη φορά που θα ταξιδεύσω να ψάξουν και κάτω από τον πάτο της χειραποσκευής μου..

kat. είπε...

giorgia is coming to town,
τα dior γενικότερα είναι παρεξηγημένα.

πήρα και εγώ πριν καιρό ένα φανταστικό λιπ γκλος μοβ από την ίδια σειρά..

τελεια δεν είναι?

kat. είπε...

dimos,
σιγά μην τον βάλουν και screen saver στο pc!

kat. είπε...

fresco,
λίγα και καλά (τα λόγια..)!


έλα μωρέ.. αφού θα το παραδεχτείς και ΕΣΥ στο τέλος πως δεν το έχουν και πολύ..

kstinion είπε...

telika re c epeidh eixe kolokairo outos h allos h ptish htan gia anavolh.diladi de tha taksideuame akoma kai an eixame ta xartia.alla h tipisa ekne olokliro samata oti den mas epitrepei na taksidepsoume me to zoaki mono ama to afisoume leei kapou (pou?).kai etsi allaksame ta eisitiria me thn kapoia epivarinsh vevaia kai figame allh mera....kai meta otan ksanapigame na ksanaperasoume apo tsek in h tupissa eixe ena ufos thriamvou pou perase to diko ths.katapliktikh epaggelmatias.de ksero an douleuei akoma einai upallhlos tis aegean kai einai apo oles h pio melaxrinh kai ksinh koketaria.ama th deite rotiste thn an brike kana gomeno na kselampikarei h an akoma exei problma me gatous talimpan

fresco είπε...

όχι-όχι και πάλι όχι...δεν το παραδέχομαι...

είχα δίκιο το παιδιά! αφού είχες λίμα και ήθελες να "αεροπειρατεύσεις" (τραγική η λέξη :-ΡΡΡ), να μη σε σταματήσουν;;;

DaisyCrazy είπε...

άσχετο αλλά σήμερα διάβασα ότι μέχρι το 2013 το αργότερο θα καταργηθεί ο περιορισμός μεταφοράς υγρών στα αεροπλάνα αλλά λέει θα τα ελέγχουν καλά.
δηλαδή τόσο καιρό και τόσες κατασχέσεις που έκαναν ήταν για την πλάκα; τους χρειάζεται μια γερή μήνυση όλων αυτών που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και μετά τις ξεπέρνουν να βάλουν μυαλό!
όχι πως δε χαίρομαι για την άρση αλλά νευριάζω για την ηλίθια αρχική απόφαση για να μας προφυλάξουν και καλά απτην αλ κάιντα. γγγκρρρρ

http://cebil.gr/news/E-E-Apo-to-i-elegxomeni-metafora-ygron-sta-aeroplana

Ra Ma είπε...

Με αυτά που διαβάζω, δεν βλέπω να περνώ από το αεροδρόμιο Μακεδονία ...δεν θα με κάνουν ρόμπα !!!
Καλημερούδια μπειμπι :))

Antigonistyli είπε...

Δε μπορώωω! Μόνο που τα διαβάζω! Νομίζουν κρατάνε το Θεό από ... δεν ξέρω κι εγώ τι! έλεος!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

Κι εσύ τόση φασαρία για μια φανταστική λίμα!!!!Χαχαχχα

Δεν είναι μόνο τα ελληνικά αεροδρόμια έτσι....θυμάμαι Ιταλία ένας Ιρλανδός επιβάτης που γύριζε στη χώρα του μετά τον έλεγχο θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει στις χειραποσκευές έναν ελβετικό σουγια.

Εμένα πάλι μια φορά με καλοκαιρινά ρούχα χωρίς ζώνες,τσέπες,τακούνια,κοσμήματα...έκανα μπιπ στην πλάτη....μπαρδόν που φοράω σουτιέν....έφαγα ένα χέρι-ψάξιμο!!!!

καλημερα :)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω πάει εγώ ;)

Καλημέρα, κούκλα!

kat. είπε...

eathil,
μήπως ήταν απλώς αλλεργική στις γάτες?

kat. είπε...

φρέσκο,
ναι.. είχα λίμα με την οποία και ήθελα να σφάξω όλους τους επιβάτες της ολυμπιακής γιατί είχαν φάει όλα αυτά τα φανταστικά μπισκότα που μας έδιναν!

..
καλύτερο?

kat. είπε...

daizy crazy,
τελικά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί απαγορεύονται τα υγρά κατά τη διάρκεια της πτήσης; ποτέ δεν κατάλαβα..
και καλά η λακ ή τέλος πάντων τα συμπιεσμένα μπουκάλια.. αλλά οι κρέμες, τα μέικ απ (γιατί εχω ακούσει πως κρατάνε και τέτοια) ή τα αρώματα γιατί μας βάζουν σε κύνδυνο?

kat. είπε...

radio marconi,
κανείς δεν θα σε κάνει ρόμπα..
εκτός βέβαια και αν ούτε και εσύ έχεις λίμα μαζί σου. τότε ναι! θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία σου..

kat. είπε...

anti-i,
τι περιμένεις; ο καθένας χρησιμοποιεί την εξουσία του όπως μπορεί!

kat. είπε...

και λοιπόν;
τώρα που το λες.. θυμήθηκα τότε που γυρνούσα από Βαρκελώνη και με έβαλαν να βγάλω τα πέδιλα μου γιατί κάτι περίεργο εντόπιζαν στον πάτο τους. να διευκρινήσω πως ο πάτος των συγκεκριμένων πεδιλακίων μου δεν είναι πάνω από 3 εκατοστά..

kat. είπε...

πανούλη,
δεν μας τα λες καλα...
..
..
..

άκου εκεί θα πάει ταξίδι! και που για να έχουμε καλό ερώτημα??????
(είδες πως εξαφανίστηκε το "μου" μετά το τελευταίο σου σχόλιο, έτσι;;)

fresco είπε...

de thelw na se tromaksw ep oudeni, alla ta mpiskota tis olympiakis syskevazontai kai gia skylakia :-DDD

pes mou oti den ta'fages :-DDD

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν είδα, λέει; Απαράδεκτη... :(

(Σίφνο, αλλά μην το πεις σε κανέναν, σσσσσσς-το ψήνεις; :Ρ)

Καλημέρα σε όλους.

zekia είπε...

μάλλον
Ελληνική πραγματικότητα
ΚΑΙ
άνθρωπινη μαλακία
ΚΑΙ
παλιά χαλασμένα μηχανήματα!!

kat. είπε...

πάνο,
(κάτι δεν πάει καλά τελευταία. δεν μου φέρεσαι σωστά...)

ΣΙΦΝΟ? ζηλεύω.. έχω πάει δυο φορές. και τις δυο ήταν σούπερ!!!
να έρθω?

kat. είπε...

φρέσκο,
δεν με τρομάζεις!
εγώ δεν έφαγα από αυτά τα μπισκότα καθώς είμαι σε φάση τρελής διατροφής.. αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να τους σφάξω όλους με τη φανταστική μου λίμα....

kat. είπε...

ζεκια,
3 σε 1.
το ταξίδι μου έχει γίνει "σαμπουάν"..

Σκορπινα είπε...

απαπαπαπα!ό,τι να'ναι!

Να τους χαιρόμαστε!!!

kstinion είπε...

re si ama htan allergikh stis gates tha mas etzase na figoume mia ora arxitera apo mprosta ths opote nomizo pos mallon htan allergikh sta peh eksou kai h agamia den eksigeitai allios na peis oti htan kalokairi kai th xtipise h zesth na po alla mallon oxi!ti na peis...
krisares...

kat. είπε...

σκορπίνα,
και εις άλλα με υγεία..
(δεν) θα τους χαιρόμαστε!

kat. είπε...

eathil,
αλεργική στο πέος;;;;
ειχα δει μια ταινία όπου μια 17 χρονη είχε μια αρρώστια και όταν πήγαινε με άνδρα του έκοβε το πέος κατά τη διάρκεια του έρωτα....
και οι άνδρες πέθαναν.. και ζήσαμε εμείς καλά και οι άνδρες της ταινίας χειρότερα...