RSS

αγαπητό μου ημερολόγιο..

σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 28 Ιουνίου, η αδελφή μου θα φύγει από το σπίτι! Όχι για διακοπές! Παντρεύεται! Το Ματινάκι –που αν γυρίσω πίσω να την δω, νομίζω πως θα κρεμιέται από κάποιο δέντρο, στο σπίτι μας στον Κάλαμο, να ψάχνει για τζιτζίκια-, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (κάπου στον Κάλαμο)! Και όμως τόσο καιρό είχα κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων. «Ράφτηκα» που λέει και η μαμά μου, αγόρασα το δώρο της, πήγα στο νέο της σπίτι, εγκαινίασα τα έπιπλα της (και όμως.. με έβαλε να κάτσω παντού γιατί είμαι τυχερή, γουρλού και σαββατογεννημένη), της ευχήθηκα, την φίλησα και γύρισα πίσω στο «σπίτι μας» που σε λίγες μέρες δεν θα είναι και «σπίτι της». Κάτι μάλλον δεν είχα υπολογίσει καλά! Δεν ξέρω.. κάτι δεν είχα σκεφτεί.. Προς θεού αγαπητό μου ημερολόγιο.. δεν είχα την αίσθηση πως Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή θα κοιμάται στο διπλανό από το δικό μου δωμάτιο, και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο μαζί με τον άνδρα της.. αλλά κάπως, κάτι..
Συνειδητοποίησα τι γίνεται στην πραγματικότητα πριν μέρες που «κατεβάσαμε» τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Εγώ έκρυβα τα δικά μου χειμωνιάτικα ενώ εκείνη τα έβαζε σε τσάντες για να τα μεταφέρει στο «σπίτι της». Αυτό ήταν το πρώτο σοκ! Τι και αν μου άφηνε περισσότερο χώρο στην κοινή μας ντουλάπα; Δεν με ένοιαζε σου λέω..
Το δεύτερο σοκ, το έζησα δυο μέρες αργότερα, όταν την πήρα τηλέφωνο να την ρωτήσω τι ώρα θα γυρνούσε το βράδυ σπίτι και μου είπε: «Θα πάω στο σπίτι μου. Κοιμήσου εσύ.. και θα τα πούμε αύριο το πρωί. Θα σε ξυπνήσω για να πιούμε μαζί καφέ». Αμέσως κατάλαβα πως οι ολονυχτίες συζητώντας για γκόμενους, ρούχα, δουλειές, διακοπές και ότι άλλο ανήκαν στο παρελθόν! Και αμέσως έκανα την εξής ερώτηση στον εαυτό μου! Ποιος θα με ψάχνει τα βράδια όταν θα βγαίνω; Ποιος θα μου στέλνει τα απίστευτα μηνύματα που έχουν μείνει στην ιστορία, τύπου «πρόσεχε..» ή «μην αργήσεις και σε ψάχνει πάλι ο μπαμπάς» ή «με ποιους είσαι πάλι βραδιάτικα;»; Ε; Ποιος; Η απάντηση ήρθε αμέσως στα αυτιά μου, δια στόματος μπαμπά.. «Σταμάτα να παίρνεις το παιδί τηλέφωνο. Έχει δουλειές στο σπίτι της.. από εδώ και πέρα θα είμαστε οι τρεις μας εδώ!». Ήθελα να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει! Ήθελα να φύγω από το σπίτι. Έστειλα μήνυμα σε όλους μου τους φίλους για το ποιος μπορεί να με φιλοξενήσει για λίγο διάστημα μέχρι να συνηθίσω στην ιδέα του «άδειου» σπιτιού. Ευτυχώς.. αν μείνω έστω και πέντε μέρες στον καθένα, υπολογίζω πως θα βγάλω τουλάχιστον 4 μήνες εκτός έδρας! Την τέλεια λύση την έδωσε βέβαια ένας θείος μου που μένει μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι μας, και έχει κάποια σπίτια που νοικιάζει, όταν μου είπε: «Σου παραχωρώ ένα σπίτι μου, όποιο θέλεις, να έρθεις να μείνεις μόνη σου για όσο θες, μέχρι να ηρεμήσεις». Ε.. ναι...
Και το σοκ συνεχίζεται.. το τρίτο κατά σειρά εγκεφαλικό το έπαθα μόλις την Παρασκευή! Γυρνούσα από την δουλειά με ένα συνάδελφο και του έλεγα πως «ο γάμος της αδελφής μου είναι Κυριακή, και μετά θα ακολουθήσει τραπέζι και θα ξενυχτίσω και μετά λέμε λίγα άτομα μαζί με τους νεόνυμφους να πάμε να συνεχίσουμε το πάρτι στη θάλασσα που θα είναι κοντά, και φυσικά θα χρειαστεί την επόμενη μέρα να πάρω άδεια από τη δουλειά γιατί θα έχω πιεί πολύ κτλ..κτλ..» όταν γύρισε με υφάκι και μου είπε: «Θα γυρίσεις μόνη σου σπίτι εκείνο το βράδυ! Το έχεις καταλάβει;»!!!!
Αγαπητό μου ημερολόγιο.. στο λέω και στο υπογράφω! Δεν θέλω την αδελφή μου πίσω.. Θέλω απλώς περισσότερο χρόνο μαζί της. Θέλω να ανοίγει την ντουλάπα μου και να μου τα παίρνει όλα και εγώ να την βρίζω. Θέλω να με ψάχνει παρόλο που μου σπάει τα νεύρα. Θέλω να με ρωτάει με αυστηρό ύφος με ποιον βγαίνω. Θέλω να με ρωτάει άσχετα πράγματα για τα θέματα του περιοδικού. Θέλω να περπατάμε συνέχεια και να ψωνίζουμε μαλακίες. Θέλω να τρώει από το δικό μου πιάτο και να πίνει από τον δικό μου καφέ όπως σήμερα το πρωί που το έκανε και τσίτωσα. Θέλω να με ξυπνάει τα πρωινά επειδή βαριέται μόνη της. Θέλω να την ακούω να γκρινιάζει για την τύχη της που έγινε γυμνάστρια. Θέλω να με κοροϊδεύει κάθε φορά που βγαίνω και λέω πως δεν θα αργήσω. Θέλω να με ακούει όταν έχω κάτι να πω! Και να μου σκουπίζει τα δάκρυα κάθε φορά που κλαίω..
Ουφ!
Μου λείπει ήδη! Και ακόμα δεν έφυγε..
Και να σκεφτείτε πως το σπίτι που θα μένει με τον άνδρα της θα απέχει από το δικό μας μόνο 10 λεπτά με τα πόδια..

Και στα δικά σας!

96 comments:

ΦΟΥΛΗ είπε...

Kαλό μήνα.....
Και στα δικά σου......
Εγώ κουκλίτσα μου το έζησα από την πλευρά της μάνας......
Το ίδιο βράδυ που παντρεύτηκε η μικρή μου 20, έφυγε και η μεγάλη
21 μισό, για σπουδές στην Αθήνα...
Φαντάσου τώρα έμενα και τον άντρα μου, μόνους αγκαλιά με μια γάτα ο καθένας.......Και πάνω που συνήθισα μετά από 3 χρονια να τες και οι δυο..
Τελείωσε τις σπουδές η μια ,χώρισε η άλλη,και τώρα γκρινιάζω!!!!!!
Σαν τη διαφήμιση με το γερο που τρώει το παγωτό!!!!!
ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΑΛΛΟΥ και γελάμε μετά θυμάμαι τι πέρασα!!!!
Μη στεναχωριέσαι συνήθεια είναι και αφού πάει τόσο κοντά,το παν είναι να είναι ευτυχισμένη...
Φιλάκια καλή σου μέρα.

Σταλαγματιά είπε...

Γελάω τώρα και ξέρεις γιατί;
Γιατί όλα αυτά΄ που περνάς τα πέρασα εγώ πριν λίγους μήνες όταν η δίδυμη αδερφή μου έφυγε για να μείνει στο δικό της σπίτι με τον μέλλον άντρα της που ο γάμος είναι στις 20 του Ιούνη και θα είμαι εγώ κουμπάρα.
Ακόμη δεν το έχω συνηθίσει και ξέρεις ποιο είναι το αστείο;
Πως περιμένω πως και πως τις μέρες εκείνες του γάμου πω λόγω του εθίμου η νύφη δεν μπορεί να βρεθεί με τον γαμπρό και έτσι θα γυρίσει ξανά πίσω για λίγες μέρες μέχρι τον γάμο.
Ναι είναι αστεία όλα αυτά μα είναι αλήθεια, ότι μας ενοχλούσε το θέλουμε πίσω.
Ευτυχώς που έχω ακόμη μια αδερφή και έτσι το δωμάτιο δεν είναι άδειο.
Έτσι είναι όμως η ζωή μικρή μου κατμαντού,
Έχουμε άλλη επιλογή;
Η ώρα η καλή λοιπόν και στα δικά σου : )))

kat. είπε...

φούλη,
κοντά πάει, ευτυχισμένη είναι, όλα για καλό γίνονται.. το ξέρω..
απλώς όλα μου φαίνονται "κάπως" γιατί είμαστε πολύ δεμένες! μέχρι και στην ίδια όλα φαίνονται "κάπως". έχω την αίσθηση πως ούτε η ίδια έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της συμβαίνει!!!
τέλος πάντων!
μην ακούσω ξανά "και στα δικά σου"! δεν αντέχω.. overdose έχω πάθει. άσε κιόλας που δεν με βλέπω!
ποιος θα με αντέξει εμένα;;;;

kat. είπε...

αναστασία,
γιατί "στα δικά μου"??
και στα δικά σου..
και εσύ την παντρεύεις..

Αntidrasex είπε...

Φρίκη ε?
Ε, κοίταξε να πάρεις τα πλεονεκτήματα.
Εκείνη η πρόταση του θείου, δεν είναι καθόλου κακή, μα καθόλου.
Άσε που "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".
Κατα τα άλλα, ω ναι, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεται...

tovenito είπε...

θα περάσει η σχέση σε νέο επίπεδο τώρα θα το δεις.
όλα στο μυαλό είναι θα δεις. μετά από λίγο καιρό αν συνηθίσεις την αδεις ντουλάπα και έρθει ξανά να στην ξαναγεμίσει θα νευριάσεις διπλά.
η ώρα η καλή πάντως!

One of the people είπε...

Να σου πω μικρη μου ταραντελλα, η ζωη ετσι πρεπει να ειναι. Και το ξερεις. Ειναι δυσκολο, αλλα ειναι ενα απλο κλικ στο μυαλο μας να μαθουμε να προχωραμε. Ολοι μαζι κι ο καθενας μονος. Σε νιωθω.

Γιώργος Τ. είπε...

Γυναίκες... Αλλοπρόσαλες είστε.. Κανείς δεν σας βρίσκει πουθενά.. Εκτός αν τα λες αυτά γιατί βλέπεις ότι πλησιάζει και η δική σου ώρα... Χοχοχοχοχοχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ μου θύμισες οταν έφευγε ο αδερφός μου να πάει να σπουδάσει μακριά. Ειχα πλαντάξει στο κλάμα.

Αλλά κάποιος είπε πιο πάνω και θα το δεις οτι όλα είναι συνήθεια. Και μετά αν γυρίζει, θα σου την δίνει πάλι.

Πάντως νιώθω τόσο ευτυχισμένη που μπορώ να μοιράζομαι τέτοια σχέση κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι. Είναι τόσο αλήθινό και τόσο τρυφερό αυτό το κείμενο.

Με έκανες και συγκινήθηκα.

Να σου ζήσει η αδελφούλα και θα δεις οτι μόλις σου κάνει και κανα ανηψάκι θα τα ξεχάσεις όλα και θα της κατσικωθείς εκεί.

Δεν χάνονται οι σχέσεις αυτές, ακόμα κι αν όλα στην αρχή φαίνονται άδεια.

Ωραίες οικογένειες αυτές που μεγαλώνουν τέτοια αδέρφια. Δεν θα χαθεί ποτέ αυτό, ακόμα κι αν είναι άδεια η ντουλάπα.

Σε φιλώ

kat. είπε...

antidrasi + sex,
άστα.. και χθες έκανα μια επίσκεψη στον συγκεκριμένο θείο και το διαπραγματεύομαι κανονικά! άσε το καλύτερο.. το σπίτι έχει και θέα στην θάλασσα.. από μακριά βέβαια αλλά.. δεν παύει να είναι θάλασσα!

kat. είπε...

tovene,
έκανε κάτι ακόμα καλύτερο.. χθες το απόγευμα έψαχνε και τις δικές μου ντουλάπες! μπας και βρει κάτι παραπάνω για να πάρει μαζί της!
τραγικό?

kat. είπε...

one of the people,
το ξέρω πως (ειδικά εσύ) με νιώθεις!
προχωράμε;
ε;
εσύ προς ποια κατεύθυνση;

kat. είπε...

γιώργο τ.
μάζεψε τις βαλίτσες σου για την μύκονο εσύ και άσε την δική μου ώρα στην ησυχία της..
έτσι?
είμαι μικρή ακόμα!
εκτός και αν θες να μιλήσουμε για την δική σου ώρα..???
θες??

kat. είπε...

freedula,
ανηψάκι?
ωχ! τρέμω στην ιδέα γιατί θέλει να της το βαπτίσω.. σώθηκε το παιδί..
κατά τα άλλα έχεις δίκιο. αυτές οι σχέσεις δεν χάνονται και πραγματικά λυπάμαι όταν σκέφτομαι πως υπάρχουν αδέλφια που μισιούνται!
εμείς ανήκουμε στο άλλο άκρο! έχει φτιάξει στο σπίτι της, δωμάτιο καλεσμένων το οποίο το διακόσμησε στο στυλ που μου αρέσει για να πηγαίνω να μένω μαζί τους!!!!
ω!! θεέ μου.. θα ζήσουμε "τεράστιες" στιγμές..

Αntidrasex είπε...

ΘΑΛΑΣΣΑ?
Και ακόμα το σκέφτεσαι?
Να σου πω, ο θείος θέλει καναν ανηψιό?

Γενικώς, ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα.

Σκορπινα είπε...

Δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ.
Ό,τι και να πω η κατάσταση δεν αλλάζει.

Έτσι μου λείπει και εμένα ο αδερφός μου που σπουδάζει έξω. Ετσι λείπω και εγώ στους δικούς μου που σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι μια μέρα "έτσι απλά", και μετά από μια εβδομάδα τους είπα ότι μένω στο δικό μου σπίτι.

Έτσι είναι η ζωή..

Να χαίρεσαι για την αδερφή σου που ξενικάνει μια καινούρια ζωή.
Και μπορεί να μην έχετε πια απεριόριστο χρόνο μαζί, αλλά να φροντίσεις ο χρόνος που έχετε να είναι ουσιαστικός..

Μάκια πολλά

(Δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να σου πω και στα δικά σου, γιατί ελπίζω να αργήσουν ακόμα...:PPPP)

kat. είπε...

antidrasi + sex,
όχι δεν θέλει!
θέλει μόνο την κατ.
μια με έχει..

kat. είπε...

σκορπίνα,
τι ωραία που τα λες????
έτσι...
θα αργήσουν τα "δικά μου"!!!!

Γιάννης Μ είπε...

το και στα δικα σας το αφηνω να προσπερασει
υποθετω ετσι κι αλλιως οτι το ειπες γι τους αλλους και οχι για εμενα
σου εχω λυση απλη ευκολη και γρηγορη
παντρεψου κι εσυ!!!!!!
σκεψου το λιγο
και ο χωρος στη ντουλαπα θα γεμισει
και σε καποιον θα τα πριζεις καθε βραδυ οταν θα θελει να κοιμηθει
και καποιος θα σε ξυπναει καθε πρωι (οχι γιατι βαριεται μονος του αλλα γιατι βαριεται να φτιαξει καφε μονος του)
και θα σου στελει συνεχεια μυνηματα (με ποιον γυρνας παλι μωρη παλιο#$%@)
και δε θα εισαστε τρεις στο σπιτι
και θα κοιμασαι στο σπιτι της αδερφης ποιο συχνα (γιατι να κοιμηθεις στον καναπε μετα απο τσακωμο αφου η αδερφη σου μενει 10 λεπτα μακρια;;;)
και θα γκρινιαζει για τη δουλεια του και το γαμο του
θα δεις θα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα

kat. είπε...

johnny m,
ωραία λύση.. δεν λέω!
αλλά δεν πρόκειται να παντρευτώ αν δεν δω πρώτα εσένα να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γιάννης Μ είπε...

εγω σου ειπα ποτε θα παντρευτω
πριν 2 χρονια γεννηθηκε η γυναικα μου
μολις φτασει τα 18 και θα θελει να ερθει απο την Ουκρανια στην ελλαδα θα παντρευτουμε
υπομονη
28 χρονια περασαν
αλλα 16 εμειναν

lena_zip είπε...

This fucking real life!

kat. είπε...

johnny m,
κοίτα..
θα περιμένω!
άλλωστε δεν με πήραν και τα χρόνια! και το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
ε?
πως την λένε? σβετλάνα?

kat. είπε...

lena zip,
στα λόγια μου έρχεσαι..
όλα γαμ----α!! συγνώμη κιόλας!!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου!..ε,έεεελα βρέ ναί το ξέρω,είναι δύσκολο τα πρώτα 100 είναι δύσκολα που λένε..αυτό το έπαθα εγώ,μία όταν έφυγε η αδελφή μου,να πάει Αγγλία,για σπουδές και όταν ξανάεφυγε πέρσυ να πάει να μείνει,εκεί με τον καλό της με τον οποίο ενδέχεται,να παντρευτεί....και άλλη μία όταν έφυγαν τα αδέλφια μου,να πάνε (πρόσεξε) στο από πάνω όροφο που είναι πιά το δωμάτιό τους...κι εγώ έτσι ένιωθα...όμως το ξεπέρασα..δεν είναι τίποτε..υπομονή θέλει..σκέψου ότι η αδελφή σου είναι ευτιχισμένη τίποτε άλλο....και στα δικά σου καλή μου..φιλάκιααα!.

kat. είπε...

αθανασία,
απ' οτι κατάλαβα όλο οι άλλοι έφευγαν! εσύ ποτέ;

deninho είπε...

Αρχίζω ανάποδα:
Το "και στα δικά σας", ελπίζω να σημαίνει "και τα δικά σας αδέρφια να παντρευτούν σύντομα".. Άλλη ερμηνεία, δεν θα την άντεχα :P

Πιστεύω, πάντως, ότι θα το συνηθίσεις. Κι εγώ ξαφνικά βρέθηκα από ένα σπίτι με 5 άτομα, να μένω στο ίδιο σπίτι μόνος. Ντάξει καμιά φορά είναι για να βαράς ενέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές συνηθίζεται, και παλεύεται. Το πολύ πολύ, θα πηγαίνεις συχνά επίσκεψη στην αδερφή σου (όπως κάνω κι εγώ :P)

kat. είπε...

deninho,
λες?
να βρεθώ και εγώ μόνη στο σπίτι μας; αμήν παναγία μου..
μόνο που για να μου συμβεί αυτό θα πρέπει να παντρέψω και τους γονείς μου (με άλλα ταίρια φυσικά) για να φύγουν από το φανταστικό μας σπίτι!
πω - πω.. τώρα ενθουσιάστηκα! αλλά επειδή δεν βλέπω φως από την λύση που σκέφτηκα παραπάνω.. απλώς θα πάω για λίγο διάστημα να μείνω σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα που μου παραχωρεί ένας θείος μου.. δεν είναι κακό!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε????????????????????

Πρασινη νεραιδα είπε...

ενω εχω συγκινηθει και λεω "αδε την καημενη την κατ που φεφκει η αρφη της και μηνεισκει μοναχη" ειδα και το τελος που γραφεις οτι ενα πηγαινεις περπατητη σε 10 λεπτα και εμεινα!
ατε ρε, μην καμνεις ετσι, τι ειναι 10 λεπτουδακια?

kat. είπε...

πράσινη νεράιδα,
είναι πάρα πολλά τα 10 λέπτά σε σχέση με τα 10 δευτερόλεπτα που έκανα για να μπω στο δωμάτιο της!
αμάν πια!
κανείς δεν θα πάρει το μέρος μου σε αυτό το ποστ????

Leviathan είπε...

kai sta dika sou!!!!!!!!!na einai pada eutixismeni!!!!!!auta einai ta oraia!!! filia!! kalo mina!

Almost Famous είπε...

πολύ ωραίο και γλυκό το post σου κοριτσάκι...
dont worry πάντως... τους πραγματικά δικούς μας ανθρώπους τους κουβαλάμε πάντα μέσα μας... όσο μακριά κι αν πάνε!
και στα δικά σου!

dsquared είπε...

Αντε να παρεις γρηγορα σειρά!
din

SDRyche είπε...

Να σου ζήσουν!!!
Και μη μου αγχώνεσαι! Είπαμε εμείς!

Με το ένα με το δύο με το τριά..

(τελικά όσες φορές και να το πω, δροσερούλη παραμένει)

kat. είπε...

leviathan,
γιατί στα δικά μου;
στα δικά σου.. αμάν πια όλοι! λυσσάξατε..

kat. είπε...

almost,
καλά το πήγες.. μόνο η τελευταία ευχή σου λίγο με χάλασε!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΛΕ.. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ???
νεύρα.. όπως κατάλαβες!

kat. είπε...

dsquared,
γιατί ξεφεύγεις και εσύ από το θέμα! είπαμε.. η αδελφή μου παντρεύεται! όχι εγώ..

kat. είπε...

SDRyche,
μα πραγματικά..
έτσι..
δεν αγχωνόμαστε εμείς..
με το ένα, με το δυο, με το τρια, με το τέσσερα, με το πέντε, με το έξι.. με το "όποιο θες"..

Zealot Ape είπε...

Έννοια σου και οι τσίτες αυτές θα αναπληρωθούν από νέες, ακόμα πιο δραματικές!
Σκέψου σε 10 χρόνια από τώρα τι μπορεί να σου ζητάει στο τηλέφωνιο η αζεφούλα σου!










...αρκεί να μην είσαι κι εσύ μόνη ως τότε ε!

kat. είπε...

zealot ape,
δεν σε πιάνω..
τι μπορεί να ζητάει δηλαδή σε 10 χρόνια από σήμερα;;;;
α! δεν θέλω τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι το 'ελα μωρέ, τι είναι 10 λεπτά δρόμος' δεν σε παρηγορεί αρκετά αφού δεν φτάνει ουτε στο τόσο δα αυτό που είχατε πριν. Σε ζηλεύω που έχεις τετοια σχέση με την αδελφή σου, αυτές τις ατελείωτες κουβέντες και τα άσχετα μηνύματα - που δεν έχω καλύτερο. Θα'θελα πάρα πολύ να το είχα αυτό με τον αδελφό μου, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει τετοια σχέση μεταξύ δυο αντρών. :(
Τις καλυτερες ευχες για τα παιδιά και για σενα, απλά, ότι επιθυμείς.

kat. είπε...

writersblokc,
μεταξύ ανδρών?
γιατί όχι μωρέ..? αγάπη να υπάρχει και όλα γίνονται.. ΟΛΑ όμως! και το εννοώ!! τέλος πάντων..
ευχαριστώ για τις ευχές!
ανταποδίδω..

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Πρέπει να έρθεις να κάτσεις λίγο και στο τουτού μου αφού είσαι γουρλού!! Τώρα τελευταία όλο νάζια μου κάνει!!!
Ο χρόνος υπάρχει νομίζω.. πρέπει να τον διαχειριστείς καλά ώστε να περάσεις με την αδερφή σου όσο χρόνο πρέπει...
Σιγά σιγά θα συνηθίσεις!!!
Και στα δικά σου!!!

*Κορίνα* είπε...

Ηφαιστίωνα καλό μου, μην της δίνεις τέτοιες ευχές λέμε. θα μας δείρει όλους εδώ μεσα!!!
Σε καταλαβαίνω Kat μου... Φαντάζομαι μόνο οτι ο αδερφός μου θα φύγει φαντάρος, και δεν μπορώ... Με ποιόν θα μαλώνω εγώ?
Ποιός θα μου παίρνει το λάπτοπ, και ποιός θα μου κόβει το ασύρματο όταν μαλώνουμε?....
Άντε να ζήσουν τα παιδιά!

kat. είπε...

hfaistiwnas,
πρώτον.. τι μάρκα είναι το τουτου σου???
δεύτερον.. μην μου ξανά πεις "και στα δικά σου" γιατί θα ευχηθώ να σου καεί το τουτου σου.. (σ.σ. φαντάζομαι πως γνωρίζεις πως "πιάνουν" οι κατάρες των σαββατογεννημένων ανθρώπων, ε?????)..
(πλάκα κάνω φυσικά....)

kat. είπε...

spider,
είσαι άνθρωπος!
προσκυνώ!

Hfaistiwnas είπε...

εεεεε αν είναι να καεί δεν σου λέω μάρκα!!!!
@Spider!, δεν ξανακάνω το λάθος!!!

Hfaistiwnas είπε...

;)

kat. είπε...

hfaistiwna,
πες καλέ.. έτσι και αλλιώς μεταξύ μας τα λέμε εδώ πέρα!!!!
άντε.. λέγε..

Hfaistiwnas είπε...

Πεζώ είναι, λίγο παλιό μοντέλο.. αλλά την δουλειά του την κάνει, όταν είναι στις καλές του!!!

kat. είπε...

hfaistiwna,
και όταν δεν είναι στα καλά του δηλαδή σε αφήνει στα μισά του δρόμου;
α.. δεν θέλω τέτοια..
και για να ξέρεις έχω μια μικρή αδυναμία με τα peugeot! επί τρία περίπου χρόνια ήμουν τρελά ερωτευμένη με το peugeot 206 CC!!!!!!!
μετά το ξεπέρασα βέβαια!

Hfaistiwnas είπε...

χεχε εγώ ακόμη ερωτευμένος είμαι, και το επόμενο νομίζω ίδια μάρκα θα το πάρω..
:)
Δεν με αφήνει στα μισά, απλά όταν δεν το πολυχρησιμοποιώ μου κάνει νάζια!!!

kat. είπε...

hfaistiwna,
και καλά σου κάνει.. τέτοιος άνθρωπος που είσαι!!!!!!!!!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Γιατί;;; Τι άνθρωπος είμαι;;;

kat. είπε...

ο χειρότερος καλέ..
(με την καλή έννοια..)

Manolog3 είπε...

Βιο ανθοσπαρτο να εχει και με πολλους απογονους. :))

Αντε και στα δικα σας οι ελευθερες και ελευθεροι!!!

Την καλησπερα μου!

Γιώργος Τ. είπε...

Κι όπως είπαμε.. Και στα δικά σου σύντομα!!!!!!

kat. είπε...

manolog,
συγνώμη.. είχες εξαφανιστεί τόσο καιρό για να επιστρέψεις και να μας πεις απλώς "και στα δικά μας"???
α..
δεν θα τα πάμε καλά..

kat. είπε...

γιώργο τ,
θα αργήσεις πολύ να λάβεις το προσκλητήριο του δικού μου γάμου..
και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε λυσσάξει όλοι να με δείτε νυφούλα;
α.. μα πια..
τόσες γυναίκες έχει η παρέα! (πλάκα..)
εσύ είσαι πιο κοντά σε αυτό το βήμα.. σκέψου το!

dsquared είπε...

Να βρεις παρεα για να μην νοιωθεις μοναξια, θελω να πω.
din

πνευμα είπε...

Η ώρα η καλή με τις θερμότερες ευχές μου.

Όσο για τη μεγάλη αυτή αλλαγή που βιώνεις μην σε φοβίζει.
Η ευτυχία της θα γεμίζει το χώρο που αφήνει αδειανό...

Την καλησπέρα μου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις. Πραγματικά με συγκίνησες και σου γράφω δακρυσμένη. Μου έφερες στο νου μου στιγμές με τον αδερφό μου που τώρα πια είναι στο δικό του σπίτι κι εγώ μόνη μου στο δωμάτιο μας. Ακόμη και τώρα οταν το ρωτάω που είσαι και μου λέει σπίτι νομίζω πως μιλάει για το δικό μας! Ετσι όμως είναι η ζωή. Να ξέρεις όμως κάτι μπορεί να είναι μακριά 10 λεπτά, ο αδερφός μου είνα μισή ώρα, αλλά θα είναι πάντα δίπλα σου όταν τη χρειάζεσαι και είμαι σίγουρη πως και το σπίτι της θα είναι πάντα ανοιχτό για εσένα όταν χρειαστείς κάτι. Οσο για τον έλεγχο και τις βραδυνές σου εξορμίσεις μην ανησυχείς και θα τον έχεις. Κι εγώ νόμιζα πως τώρα θα βρω την ησυχία μου αλλά απο μόνη μου τον παίρνω τηλέφωνο και τον ενημερώνω που θα είμαι και με ποιον. Κοίτα να απολάυσεις αυτές τις μέρες που θα είστε ακόμη μαζί και πες στον μπαμπά σου πως τώρα πια δεν θα είστε 3 αλλά 5!!! Και αργότερα 6!!!

Artanis είπε...

Να την χαίρεσαι!!! Και στα δικά σου!!!
και καλό καλοκάιρι, φυσικά...
Φιλιά πολλά απο ΝΖ...

kat. είπε...

dsquared,
δεν είναι το θέμα της παρέας! είναι η δύναμη της συνήθειας που το κάνει πιο δύσκολο! και εκείνη θα έχει άλλους γύρω της και εγώ επίσης..
το θέμα είναι τι θα γίνει με το γεγονός πως έχουμε συνηθίσει "κάπως" την καθημερινότητα μας..
όλα όμως για καλό δεν γίνονται;
αυτό σκέφτομαι!!!

kat. είπε...

πνεύμα,
ναι..
επίσης.. τον χώρο που αφήνει αδειανό -π.χ. στις ντουλάπες της- θα τον γεμίσει και η μαμά μου με δικά της ρούχα..
γγκκρρρρρ....

kat. είπε...

πράσινη κλωστή δεμένη,
ναι.. η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα πάμε παντού μαζί και κάνουμε τα πάντα μαζί. και την προηγούμενη μέρα του γάμου της, μαζί θα την περάσουμε φυσικά..
ουφ.. με πιάνει "κάτι" μόλις σκέφτομαι πως την 29η που θα ξυπνήσω σπίτι μου, το διπλανό δωμάτιο θα είναι άδειο..

kat. είπε...

milch - kafer,
ε?

kat. είπε...

artanis,
α) την χαίρομαι ήδη!
β) τα δικά μου όχι απλώς θα αργήσουν.. αλλά εχουν χάσει και το δρόμο τους..
γ) αυτό το καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό! πραγματικά..

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Συγκεντρώσου παιδί μου
Ωρίμασε. Μεγάλωσες!
Αχ! εσένα πως θα σε παντρέψουν ;

(ωραίο ημερολόγιο)

kat. είπε...

απατεώνες,
αυτό είναι παιδί μου το θέμα!
ΔΕΝ θα με παντρέψουν!!!
μπορείς να το καταλάβεις;;;;

fresco είπε...

με το καλό ο γάμος, κ εύχομαι και...ΚΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!

gremiii είπε...

10 λεπτά;;;;
Ε δεν τρώγεσαι!!!
(υπομονή, ποιός νομίζεις ότι θα προσέχει το ανηψάκι...;;;)

tzonakos είπε...

Πώς μεγαλώνουν χωρίς να το καταλάβεις και μια μερα πρέπει να τα δεις αλλιώς τα μικρότερά σου τα παιδιά ...
Το ίδιο σχεδόν έπαθα κι εγω.
Ξαδερφούλα μου πουπάντα ητνα "το μικρό μας" εχει γίνει κοτζάμ γυναίκα απο καιρό και μόλις πρόσφατα το πήρα απόφαση πια.

Μαρία Έλενα είπε...

Ότι και να σου πω δε μπορώ να σου φτιάξω τη διάθεση.
Ελπίζω όσο πιο σύντομα να το ξεπεράσεις.
Να ζήσει η αδερφή σου.
Φιλάκια ...

kat. είπε...

fresco,
όντως! "καλό" γλέντι..
θα δείξει!

kat. είπε...

gremiii,
μμ..
σώθηκε το ανηψάκι αν περιμένει τη θεία..
μάλλον περισσότερο θα το προσέχει ο θείος που θα μένει πιο κοντά από τη θεία..

kat. είπε...

tzonakos,
δηλαδή σε πόσο διάστημα το πήρες απόφαση; να δω τι πιθανότητες έχω..

kat. είπε...

μαρία έλενα,
κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν πέφτω στα πατώματα. μόνο στεναχωριέμαι! για την ακρίβεια χθες που ξέχασε τα κλειδιά της και με ξύπνησε μέσα στη μαύρη νύχτα για να της ανοίξω, σκέφτηκα πως πολύ καλά κάνει και παντρεύεται.. είναι απλώς ορισμένες χαρακτηριστικές στιγμές που περνάμε μαζί και ξέρω πως πλέον δεν θα είναι "εκεί" για να τις επαναλάβουμε. είναι ένα ιδίαιτερο δέσιμο που έχουμε από μικρές το οποίο δεν σαφώς δεν μπορεί να εξηγηθεί μέσω blog. αλλά τελικά όπως λένε.. "όλα για καλό γίνονται"! οπότε..

KitsosMitsos είπε...

Εμένα πάλι ο αδερφός μου ήρθε από επαρχία να μείνει μαζί μου αφού βρήκε δουλειά στην Αθήνα.
Όσο γι αυτό που λες όντως σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου...
Καλά να είστε και οι δύο!

kat. είπε...

kitsos mitsos,
μωρέ καλά θα είμαστε!
αλλά..
εσύ πως νιώθεις που πλέον δεν είσαι home alone??

ang3lian είπε...

Kι εμένα ετοιμάζεται να την κάνει η αδερφή μου για να συζήσει. Φυσικά και χαίρομαι για κείνη και για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Ξέρεις όμως μέσα μου ποια σκέψη υποβόσκει; Τι κάνω εγώ για να βρεθώ κάποια στιγμή στην ίδια θέση; Ενδεχομένωα και συνήθως τίποτα απλά κοιτάζω πίσω κα φήνω το δάκρυ να κυλήσει. καλώς ή κακώς (αστειεύομαι) θα είναι πάντα αδερφές μας. Ας τις δουμε λοιπον κι ας παρουμε ενεργεια να προχωρησουμε κ εμεις.
(ουσιαστικά ήταν αυτοκριτική απάντηση αλλά πολύ ευχαρίστως να ταυτιστείς αν θέλεις)

kat. είπε...

angelian,
εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι έντονα το τελευταίο διάστημα?
να σηκωθώ να φύγω γενικότερα.. να πάω κάπου να μείνω μόνη μου! θέλω να φύγωωωωωωωωωωω! και τώρα αν γινόταν θα ετοίμαζα τη βαλίτσα μου. μια σκέψη είναι η θεσσαλονίκη, άλλη μια σκέψη είναι εντός αττικής (μάλιστα όπως θα διάβασες μπορεί ένας συγγενής μου να μου παραχωρήσει ένα σπίτι του για να μην έχω και το ενοίκιο..), μια τρίτη σκέψη είναι να πάω london. μένουν κάτι φίλοι εκεί και μου είπαν πως μπορώ να πάω και να μείνω μαζί τους μέχρι να βρω κάτι μόνιμο!
όλα αυτά όμως όχι λόγω του γάμου της αδελφής μου.. γενικά με έχει πιάσει μια λύσσα, με τη δουλειά μου κυρίως..
ελπίζω να ΜΗΝ μου περάσει..

dsquared είπε...

Ναι καλε για καλο.
Ο ανθρωπος πρεπει να κοιτα μπροστα να εξελισσεται. Υπηρχε περιπτωση η αδελφη σου να εμενε ανυπαντρη για να συνεχισετε να κοιμαστε στο ιδιο δωματιο? Δεν θα το εβρισκες παραλογο?
din

kat. είπε...

dsquared,
ούτε για αστείο δεν θα το ήθελα αυτό!!!
και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει φρίκη!!!

ikor είπε...

Στάζει αγάπη το post σου kat.! Αλλά η ζωή προχωράει. Φαντάσου χαρά που θα κάνεις, όταν αποκτήσεις ανηψάκι!!!

Φιλιά! Και στα δικά σου!!

kat. είπε...

ikor,
πάλι "και στα δικά μου"?
έλεος..

ang3lian είπε...

ακου και τι μου ειπε μια φίλη μου όταν της έλεγα τα ίδια που λες κι εσύ σε μένα: Κι αν φύγεις, τα προβλήματα που έχεις θα μείνουν εδώ νομίζεις; Όχι γιατί είναι μόνιμες, ακλόνητες αποσκευές. Και όντως, έχω κάνει αρκετά ταξίδια τα τελευταία 2 χρόνια. Το μόνο που μου έλυσε τα προβλήματα ήταν αυτό στο οποίο έφυγα με αυτά σχεδόν λυμένα.

kat. είπε...

ang3lian,
..
δίκιο..

desa είπε...

βρες και εσύ άντρα. τι πιο απλό. ή ακόμα πιο εύκολο και ωραίο. φύγε και εσύ από το σπίτι, πήγεναι να μείνεις μόνη σου. εγώ πότε θα τα κάνω αυτά που συμβουλεύω στους άλλος?

ποντίκι είπε...

Κλαίω τώρα, δεν έκλαψα τότε...
Γιατί εγώ εφευγα... και δεν μπορεσα να σκεφτώ τέτοια πράγματα...
Τα είδατώρα γραμμένα εδώ και τά ένιωσα σαν δικά μου οχι μόνο για την αδελφή μου γιατι αυτή έχει πόσο καιρό που έφυγε από το σπίτι και μένει μόνη αλλά για όλα που άφησα πίσω και δεν έκανα ούτε μια σκέψει ότι δεν θα τα ξαναδω...ξαναζησω ξανα νιώσω..

αχ σπίτι πατρικό στην μνήμη μου θα μείνεις.

ΚΑλησπέρα.

aparadektos είπε...

Να σκέφτεσαι πως είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσο καλές και αληθινές σχέσεις με την αδερφή σου. Λίγο σπάνιο στις μέρες μας. Άντε και στα δικά σου!

patsiouri είπε...

Λοιπόν μικρή soul-mate!!!!!!
Ούτε εγώ σκοπεύω να παντρευτώ ποτέ για τον απλούστατο λόγο του ότι δε θέλω να κάνω οικογένεια.
Χαίρομαι όμως πολύ όταν παντρεύονται οι άλλοι!!
Η δικιά μου αδερφή εφυγε πριν δύο χρόνια, όχι για να παντρευτεί αλλά για να ζήσει μόνη, όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα.
ΤΙΠΟΤΑ σου λεώ.
Μη σου πώ πως είμαστε καλύτερα τώρα.
Μπορώ πάντα να πάω να μείνουμε μαζί αλλά πέφτει πολύυυυυ μακριά από τη γαμωδουλειά...( γιατί απ'ότι κατάλαβα βασικά αυτό είναι το κωλοθέμα που μας καίει...).

Αυτό που νομίζω πως δε θα μπορώ να υποφέρω, είναι η ζωή στο ίδιο σπίτι χωρίς σκύλο, πράγμα που θα συμβεί όπου να'ναι.
Αυτό όντως πονάει.

ΥΓ: Απίθανο το σχόλιο της Φούλης!
Ο πατέρας μίας φίλης μου που πήρε διαζύγιο και γύρισε στο πατρικό με το κοριτσάκι της, πέταξε την απίστευτη ατάκα όταν του είπαν "και στα δικά σας" για τη μικρότερη κόρη του.

"Ας κάνει ότι θέλει αλλά αυτή τη φορά επιστροφές δε δέχομαι γιατί μου τις φέρνουν πίσω στη μία η μία δώρο!!!!!"

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλημέρα.......
Πρέπει να έχει γίνει ο γάμος!!!!
Και πάλι να σας ζήσουν, και στα δικά σου κοπέλα μου......
Άντε τώρα θέλουμε αποδείξεις για να πιστέψουμε 29 μέρες απουσίας...
Πολλά φιλιά

Γιώργος Τ. είπε...

Ο γάμος έγινε!! Τώρα σειρά σου!!! Άντε και στα δικά σου λοιπόν!! Με ένα καλό παιδί!!!!

Ανώνυμος είπε...

A漫,成人影片,貼圖,一葉情貼圖片區,痴漢論壇,成人圖片,色情遊戲,做愛,成人漫畫,遊戲區,免費A片,A片下載,愛情公寓,成人漫畫,正妹,免費成人影片,視訊聊天室,hi5,史萊姆好玩遊戲,愛情小說,情色論壇,一葉情貼圖片區,我的遊戲口袋,免費小遊戲,色情影片,正妹牆,遊戲口袋,情色文學,AV女優,史萊姆好玩遊戲,成人漫畫,哈啦聊天室,情趣用品,成人漫畫,hi5 tv,色情,小遊戲區,成人文學,嘟嘟情人色網,微風成人區,成人交友網,85cc免費影城,微風成人區,成人圖片,一葉情貼圖片區,遊戲基地,hi5,伊莉討論區,視訊做愛,免費視訊,a片,伊莉討論區,sogo論壇,AV女優,中部人聊天室,尋夢園聊天室,情色a片,080苗栗人聊天室,情趣用品,免費影片

Ξωτικουλι είπε...

Καλή σου μέρα..
Τυχαία έπεσα σήμερα πάνω σου και ξαφνικά με πήραν τα ζουμια..
Βλέπεις στη δική μου περίπτωση εγώ είμαι αυτή που φεύγει απο το σπίτι σε λίγες μέρες και συγκινήθηκα!!
Τώρα πια δεν θα πίνω καφεδάκo με τη μανούλα και την αδερφούλα τις Κυριακές το πρωί, ούτε θα μουρμουράω την αδερφή μου όταν θα μου ζητάω να παω να τη μαζέψω από το supermarket μετά τη δουλεία...
...και τόσα άλλα για τα οποία τώρα μουρμουράω ...
Πιστεύω πως για την αδερφή σου είναι ακόμα πιο δύσκολο.. Δεν “χάνει” μόνο εσένα και τις στιγμές τις μαζί σου, αλλά και το χώρο της. .Πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, believe me!!!
Εύχομαι να το συνηθίσεις εύκολα και γρήγορα.
Να περνάς καλά και να βρίσκεις χρόνο για το αδερφάκι σου.
Την καλημέρα μου..

ΦΟΥΛΗ είπε...

Kαλό μήνα.....
Και στα δικά σου......
Εγώ κουκλίτσα μου το έζησα από την πλευρά της μάνας......
Το ίδιο βράδυ που παντρεύτηκε η μικρή μου 20, έφυγε και η μεγάλη
21 μισό, για σπουδές στην Αθήνα...
Φαντάσου τώρα έμενα και τον άντρα μου, μόνους αγκαλιά με μια γάτα ο καθένας.......Και πάνω που συνήθισα μετά από 3 χρονια να τες και οι δυο..
Τελείωσε τις σπουδές η μια ,χώρισε η άλλη,και τώρα γκρινιάζω!!!!!!
Σαν τη διαφήμιση με το γερο που τρώει το παγωτό!!!!!
ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΑΛΛΟΥ και γελάμε μετά θυμάμαι τι πέρασα!!!!
Μη στεναχωριέσαι συνήθεια είναι και αφού πάει τόσο κοντά,το παν είναι να είναι ευτυχισμένη...
Φιλάκια καλή σου μέρα.

Σταλαγματιά είπε...

Γελάω τώρα και ξέρεις γιατί;
Γιατί όλα αυτά΄ που περνάς τα πέρασα εγώ πριν λίγους μήνες όταν η δίδυμη αδερφή μου έφυγε για να μείνει στο δικό της σπίτι με τον μέλλον άντρα της που ο γάμος είναι στις 20 του Ιούνη και θα είμαι εγώ κουμπάρα.
Ακόμη δεν το έχω συνηθίσει και ξέρεις ποιο είναι το αστείο;
Πως περιμένω πως και πως τις μέρες εκείνες του γάμου πω λόγω του εθίμου η νύφη δεν μπορεί να βρεθεί με τον γαμπρό και έτσι θα γυρίσει ξανά πίσω για λίγες μέρες μέχρι τον γάμο.
Ναι είναι αστεία όλα αυτά μα είναι αλήθεια, ότι μας ενοχλούσε το θέλουμε πίσω.
Ευτυχώς που έχω ακόμη μια αδερφή και έτσι το δωμάτιο δεν είναι άδειο.
Έτσι είναι όμως η ζωή μικρή μου κατμαντού,
Έχουμε άλλη επιλογή;
Η ώρα η καλή λοιπόν και στα δικά σου : )))

kat. είπε...

φούλη,
κοντά πάει, ευτυχισμένη είναι, όλα για καλό γίνονται.. το ξέρω..
απλώς όλα μου φαίνονται "κάπως" γιατί είμαστε πολύ δεμένες! μέχρι και στην ίδια όλα φαίνονται "κάπως". έχω την αίσθηση πως ούτε η ίδια έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της συμβαίνει!!!
τέλος πάντων!
μην ακούσω ξανά "και στα δικά σου"! δεν αντέχω.. overdose έχω πάθει. άσε κιόλας που δεν με βλέπω!
ποιος θα με αντέξει εμένα;;;;

kat. είπε...

αναστασία,
γιατί "στα δικά μου"??
και στα δικά σου..
και εσύ την παντρεύεις..

Αntidrasex είπε...

Φρίκη ε?
Ε, κοίταξε να πάρεις τα πλεονεκτήματα.
Εκείνη η πρόταση του θείου, δεν είναι καθόλου κακή, μα καθόλου.
Άσε που "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".
Κατα τα άλλα, ω ναι, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεται...

tovenito είπε...

θα περάσει η σχέση σε νέο επίπεδο τώρα θα το δεις.
όλα στο μυαλό είναι θα δεις. μετά από λίγο καιρό αν συνηθίσεις την αδεις ντουλάπα και έρθει ξανά να στην ξαναγεμίσει θα νευριάσεις διπλά.
η ώρα η καλή πάντως!

One of the people είπε...

Να σου πω μικρη μου ταραντελλα, η ζωη ετσι πρεπει να ειναι. Και το ξερεις. Ειναι δυσκολο, αλλα ειναι ενα απλο κλικ στο μυαλο μας να μαθουμε να προχωραμε. Ολοι μαζι κι ο καθενας μονος. Σε νιωθω.

Γιώργος Τ. είπε...

Γυναίκες... Αλλοπρόσαλες είστε.. Κανείς δεν σας βρίσκει πουθενά.. Εκτός αν τα λες αυτά γιατί βλέπεις ότι πλησιάζει και η δική σου ώρα... Χοχοχοχοχοχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ μου θύμισες οταν έφευγε ο αδερφός μου να πάει να σπουδάσει μακριά. Ειχα πλαντάξει στο κλάμα.

Αλλά κάποιος είπε πιο πάνω και θα το δεις οτι όλα είναι συνήθεια. Και μετά αν γυρίζει, θα σου την δίνει πάλι.

Πάντως νιώθω τόσο ευτυχισμένη που μπορώ να μοιράζομαι τέτοια σχέση κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι. Είναι τόσο αλήθινό και τόσο τρυφερό αυτό το κείμενο.

Με έκανες και συγκινήθηκα.

Να σου ζήσει η αδελφούλα και θα δεις οτι μόλις σου κάνει και κανα ανηψάκι θα τα ξεχάσεις όλα και θα της κατσικωθείς εκεί.

Δεν χάνονται οι σχέσεις αυτές, ακόμα κι αν όλα στην αρχή φαίνονται άδεια.

Ωραίες οικογένειες αυτές που μεγαλώνουν τέτοια αδέρφια. Δεν θα χαθεί ποτέ αυτό, ακόμα κι αν είναι άδεια η ντουλάπα.

Σε φιλώ

kat. είπε...

antidrasi + sex,
άστα.. και χθες έκανα μια επίσκεψη στον συγκεκριμένο θείο και το διαπραγματεύομαι κανονικά! άσε το καλύτερο.. το σπίτι έχει και θέα στην θάλασσα.. από μακριά βέβαια αλλά.. δεν παύει να είναι θάλασσα!

kat. είπε...

tovene,
έκανε κάτι ακόμα καλύτερο.. χθες το απόγευμα έψαχνε και τις δικές μου ντουλάπες! μπας και βρει κάτι παραπάνω για να πάρει μαζί της!
τραγικό?

kat. είπε...

one of the people,
το ξέρω πως (ειδικά εσύ) με νιώθεις!
προχωράμε;
ε;
εσύ προς ποια κατεύθυνση;

kat. είπε...

γιώργο τ.
μάζεψε τις βαλίτσες σου για την μύκονο εσύ και άσε την δική μου ώρα στην ησυχία της..
έτσι?
είμαι μικρή ακόμα!
εκτός και αν θες να μιλήσουμε για την δική σου ώρα..???
θες??

kat. είπε...

freedula,
ανηψάκι?
ωχ! τρέμω στην ιδέα γιατί θέλει να της το βαπτίσω.. σώθηκε το παιδί..
κατά τα άλλα έχεις δίκιο. αυτές οι σχέσεις δεν χάνονται και πραγματικά λυπάμαι όταν σκέφτομαι πως υπάρχουν αδέλφια που μισιούνται!
εμείς ανήκουμε στο άλλο άκρο! έχει φτιάξει στο σπίτι της, δωμάτιο καλεσμένων το οποίο το διακόσμησε στο στυλ που μου αρέσει για να πηγαίνω να μένω μαζί τους!!!!
ω!! θεέ μου.. θα ζήσουμε "τεράστιες" στιγμές..

Αntidrasex είπε...

ΘΑΛΑΣΣΑ?
Και ακόμα το σκέφτεσαι?
Να σου πω, ο θείος θέλει καναν ανηψιό?

Γενικώς, ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα.

Σκορπινα είπε...

Δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ.
Ό,τι και να πω η κατάσταση δεν αλλάζει.

Έτσι μου λείπει και εμένα ο αδερφός μου που σπουδάζει έξω. Ετσι λείπω και εγώ στους δικούς μου που σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι μια μέρα "έτσι απλά", και μετά από μια εβδομάδα τους είπα ότι μένω στο δικό μου σπίτι.

Έτσι είναι η ζωή..

Να χαίρεσαι για την αδερφή σου που ξενικάνει μια καινούρια ζωή.
Και μπορεί να μην έχετε πια απεριόριστο χρόνο μαζί, αλλά να φροντίσεις ο χρόνος που έχετε να είναι ουσιαστικός..

Μάκια πολλά

(Δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να σου πω και στα δικά σου, γιατί ελπίζω να αργήσουν ακόμα...:PPPP)

kat. είπε...

antidrasi + sex,
όχι δεν θέλει!
θέλει μόνο την κατ.
μια με έχει..

kat. είπε...

σκορπίνα,
τι ωραία που τα λες????
έτσι...
θα αργήσουν τα "δικά μου"!!!!

Γιάννης Μ είπε...

το και στα δικα σας το αφηνω να προσπερασει
υποθετω ετσι κι αλλιως οτι το ειπες γι τους αλλους και οχι για εμενα
σου εχω λυση απλη ευκολη και γρηγορη
παντρεψου κι εσυ!!!!!!
σκεψου το λιγο
και ο χωρος στη ντουλαπα θα γεμισει
και σε καποιον θα τα πριζεις καθε βραδυ οταν θα θελει να κοιμηθει
και καποιος θα σε ξυπναει καθε πρωι (οχι γιατι βαριεται μονος του αλλα γιατι βαριεται να φτιαξει καφε μονος του)
και θα σου στελει συνεχεια μυνηματα (με ποιον γυρνας παλι μωρη παλιο#$%@)
και δε θα εισαστε τρεις στο σπιτι
και θα κοιμασαι στο σπιτι της αδερφης ποιο συχνα (γιατι να κοιμηθεις στον καναπε μετα απο τσακωμο αφου η αδερφη σου μενει 10 λεπτα μακρια;;;)
και θα γκρινιαζει για τη δουλεια του και το γαμο του
θα δεις θα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα

kat. είπε...

johnny m,
ωραία λύση.. δεν λέω!
αλλά δεν πρόκειται να παντρευτώ αν δεν δω πρώτα εσένα να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γιάννης Μ είπε...

εγω σου ειπα ποτε θα παντρευτω
πριν 2 χρονια γεννηθηκε η γυναικα μου
μολις φτασει τα 18 και θα θελει να ερθει απο την Ουκρανια στην ελλαδα θα παντρευτουμε
υπομονη
28 χρονια περασαν
αλλα 16 εμειναν

lena_zip είπε...

This fucking real life!

kat. είπε...

johnny m,
κοίτα..
θα περιμένω!
άλλωστε δεν με πήραν και τα χρόνια! και το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
ε?
πως την λένε? σβετλάνα?

kat. είπε...

lena zip,
στα λόγια μου έρχεσαι..
όλα γαμ----α!! συγνώμη κιόλας!!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου!..ε,έεεελα βρέ ναί το ξέρω,είναι δύσκολο τα πρώτα 100 είναι δύσκολα που λένε..αυτό το έπαθα εγώ,μία όταν έφυγε η αδελφή μου,να πάει Αγγλία,για σπουδές και όταν ξανάεφυγε πέρσυ να πάει να μείνει,εκεί με τον καλό της με τον οποίο ενδέχεται,να παντρευτεί....και άλλη μία όταν έφυγαν τα αδέλφια μου,να πάνε (πρόσεξε) στο από πάνω όροφο που είναι πιά το δωμάτιό τους...κι εγώ έτσι ένιωθα...όμως το ξεπέρασα..δεν είναι τίποτε..υπομονή θέλει..σκέψου ότι η αδελφή σου είναι ευτιχισμένη τίποτε άλλο....και στα δικά σου καλή μου..φιλάκιααα!.

kat. είπε...

αθανασία,
απ' οτι κατάλαβα όλο οι άλλοι έφευγαν! εσύ ποτέ;

deninho είπε...

Αρχίζω ανάποδα:
Το "και στα δικά σας", ελπίζω να σημαίνει "και τα δικά σας αδέρφια να παντρευτούν σύντομα".. Άλλη ερμηνεία, δεν θα την άντεχα :P

Πιστεύω, πάντως, ότι θα το συνηθίσεις. Κι εγώ ξαφνικά βρέθηκα από ένα σπίτι με 5 άτομα, να μένω στο ίδιο σπίτι μόνος. Ντάξει καμιά φορά είναι για να βαράς ενέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές συνηθίζεται, και παλεύεται. Το πολύ πολύ, θα πηγαίνεις συχνά επίσκεψη στην αδερφή σου (όπως κάνω κι εγώ :P)

kat. είπε...

deninho,
λες?
να βρεθώ και εγώ μόνη στο σπίτι μας; αμήν παναγία μου..
μόνο που για να μου συμβεί αυτό θα πρέπει να παντρέψω και τους γονείς μου (με άλλα ταίρια φυσικά) για να φύγουν από το φανταστικό μας σπίτι!
πω - πω.. τώρα ενθουσιάστηκα! αλλά επειδή δεν βλέπω φως από την λύση που σκέφτηκα παραπάνω.. απλώς θα πάω για λίγο διάστημα να μείνω σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα που μου παραχωρεί ένας θείος μου.. δεν είναι κακό!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε????????????????????

Πρασινη νεραιδα είπε...

ενω εχω συγκινηθει και λεω "αδε την καημενη την κατ που φεφκει η αρφη της και μηνεισκει μοναχη" ειδα και το τελος που γραφεις οτι ενα πηγαινεις περπατητη σε 10 λεπτα και εμεινα!
ατε ρε, μην καμνεις ετσι, τι ειναι 10 λεπτουδακια?

kat. είπε...

πράσινη νεράιδα,
είναι πάρα πολλά τα 10 λέπτά σε σχέση με τα 10 δευτερόλεπτα που έκανα για να μπω στο δωμάτιο της!
αμάν πια!
κανείς δεν θα πάρει το μέρος μου σε αυτό το ποστ????

Leviathan είπε...

kai sta dika sou!!!!!!!!!na einai pada eutixismeni!!!!!!auta einai ta oraia!!! filia!! kalo mina!

Almost Famous είπε...

πολύ ωραίο και γλυκό το post σου κοριτσάκι...
dont worry πάντως... τους πραγματικά δικούς μας ανθρώπους τους κουβαλάμε πάντα μέσα μας... όσο μακριά κι αν πάνε!
και στα δικά σου!

dsquared είπε...

Αντε να παρεις γρηγορα σειρά!
din

SDRyche είπε...

Να σου ζήσουν!!!
Και μη μου αγχώνεσαι! Είπαμε εμείς!

Με το ένα με το δύο με το τριά..

(τελικά όσες φορές και να το πω, δροσερούλη παραμένει)

kat. είπε...

leviathan,
γιατί στα δικά μου;
στα δικά σου.. αμάν πια όλοι! λυσσάξατε..

kat. είπε...

almost,
καλά το πήγες.. μόνο η τελευταία ευχή σου λίγο με χάλασε!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΛΕ.. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ???
νεύρα.. όπως κατάλαβες!

kat. είπε...

dsquared,
γιατί ξεφεύγεις και εσύ από το θέμα! είπαμε.. η αδελφή μου παντρεύεται! όχι εγώ..

kat. είπε...

SDRyche,
μα πραγματικά..
έτσι..
δεν αγχωνόμαστε εμείς..
με το ένα, με το δυο, με το τρια, με το τέσσερα, με το πέντε, με το έξι.. με το "όποιο θες"..

Zealot Ape είπε...

Έννοια σου και οι τσίτες αυτές θα αναπληρωθούν από νέες, ακόμα πιο δραματικές!
Σκέψου σε 10 χρόνια από τώρα τι μπορεί να σου ζητάει στο τηλέφωνιο η αζεφούλα σου!










...αρκεί να μην είσαι κι εσύ μόνη ως τότε ε!

kat. είπε...

zealot ape,
δεν σε πιάνω..
τι μπορεί να ζητάει δηλαδή σε 10 χρόνια από σήμερα;;;;
α! δεν θέλω τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι το 'ελα μωρέ, τι είναι 10 λεπτά δρόμος' δεν σε παρηγορεί αρκετά αφού δεν φτάνει ουτε στο τόσο δα αυτό που είχατε πριν. Σε ζηλεύω που έχεις τετοια σχέση με την αδελφή σου, αυτές τις ατελείωτες κουβέντες και τα άσχετα μηνύματα - που δεν έχω καλύτερο. Θα'θελα πάρα πολύ να το είχα αυτό με τον αδελφό μου, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει τετοια σχέση μεταξύ δυο αντρών. :(
Τις καλυτερες ευχες για τα παιδιά και για σενα, απλά, ότι επιθυμείς.

kat. είπε...

writersblokc,
μεταξύ ανδρών?
γιατί όχι μωρέ..? αγάπη να υπάρχει και όλα γίνονται.. ΟΛΑ όμως! και το εννοώ!! τέλος πάντων..
ευχαριστώ για τις ευχές!
ανταποδίδω..

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Πρέπει να έρθεις να κάτσεις λίγο και στο τουτού μου αφού είσαι γουρλού!! Τώρα τελευταία όλο νάζια μου κάνει!!!
Ο χρόνος υπάρχει νομίζω.. πρέπει να τον διαχειριστείς καλά ώστε να περάσεις με την αδερφή σου όσο χρόνο πρέπει...
Σιγά σιγά θα συνηθίσεις!!!
Και στα δικά σου!!!

*Κορίνα* είπε...

Ηφαιστίωνα καλό μου, μην της δίνεις τέτοιες ευχές λέμε. θα μας δείρει όλους εδώ μεσα!!!
Σε καταλαβαίνω Kat μου... Φαντάζομαι μόνο οτι ο αδερφός μου θα φύγει φαντάρος, και δεν μπορώ... Με ποιόν θα μαλώνω εγώ?
Ποιός θα μου παίρνει το λάπτοπ, και ποιός θα μου κόβει το ασύρματο όταν μαλώνουμε?....
Άντε να ζήσουν τα παιδιά!

kat. είπε...

hfaistiwnas,
πρώτον.. τι μάρκα είναι το τουτου σου???
δεύτερον.. μην μου ξανά πεις "και στα δικά σου" γιατί θα ευχηθώ να σου καεί το τουτου σου.. (σ.σ. φαντάζομαι πως γνωρίζεις πως "πιάνουν" οι κατάρες των σαββατογεννημένων ανθρώπων, ε?????)..
(πλάκα κάνω φυσικά....)

kat. είπε...

spider,
είσαι άνθρωπος!
προσκυνώ!

Hfaistiwnas είπε...

εεεεε αν είναι να καεί δεν σου λέω μάρκα!!!!
@Spider!, δεν ξανακάνω το λάθος!!!

Hfaistiwnas είπε...

;)

kat. είπε...

hfaistiwna,
πες καλέ.. έτσι και αλλιώς μεταξύ μας τα λέμε εδώ πέρα!!!!
άντε.. λέγε..

Hfaistiwnas είπε...

Πεζώ είναι, λίγο παλιό μοντέλο.. αλλά την δουλειά του την κάνει, όταν είναι στις καλές του!!!

kat. είπε...

hfaistiwna,
και όταν δεν είναι στα καλά του δηλαδή σε αφήνει στα μισά του δρόμου;
α.. δεν θέλω τέτοια..
και για να ξέρεις έχω μια μικρή αδυναμία με τα peugeot! επί τρία περίπου χρόνια ήμουν τρελά ερωτευμένη με το peugeot 206 CC!!!!!!!
μετά το ξεπέρασα βέβαια!

Hfaistiwnas είπε...

χεχε εγώ ακόμη ερωτευμένος είμαι, και το επόμενο νομίζω ίδια μάρκα θα το πάρω..
:)
Δεν με αφήνει στα μισά, απλά όταν δεν το πολυχρησιμοποιώ μου κάνει νάζια!!!

kat. είπε...

hfaistiwna,
και καλά σου κάνει.. τέτοιος άνθρωπος που είσαι!!!!!!!!!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Γιατί;;; Τι άνθρωπος είμαι;;;

kat. είπε...

ο χειρότερος καλέ..
(με την καλή έννοια..)

Manolog3 είπε...

Βιο ανθοσπαρτο να εχει και με πολλους απογονους. :))

Αντε και στα δικα σας οι ελευθερες και ελευθεροι!!!

Την καλησπερα μου!

Γιώργος Τ. είπε...

Κι όπως είπαμε.. Και στα δικά σου σύντομα!!!!!!

kat. είπε...

manolog,
συγνώμη.. είχες εξαφανιστεί τόσο καιρό για να επιστρέψεις και να μας πεις απλώς "και στα δικά μας"???
α..
δεν θα τα πάμε καλά..

kat. είπε...

γιώργο τ,
θα αργήσεις πολύ να λάβεις το προσκλητήριο του δικού μου γάμου..
και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε λυσσάξει όλοι να με δείτε νυφούλα;
α.. μα πια..
τόσες γυναίκες έχει η παρέα! (πλάκα..)
εσύ είσαι πιο κοντά σε αυτό το βήμα.. σκέψου το!

dsquared είπε...

Να βρεις παρεα για να μην νοιωθεις μοναξια, θελω να πω.
din

πνευμα είπε...

Η ώρα η καλή με τις θερμότερες ευχές μου.

Όσο για τη μεγάλη αυτή αλλαγή που βιώνεις μην σε φοβίζει.
Η ευτυχία της θα γεμίζει το χώρο που αφήνει αδειανό...

Την καλησπέρα μου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις. Πραγματικά με συγκίνησες και σου γράφω δακρυσμένη. Μου έφερες στο νου μου στιγμές με τον αδερφό μου που τώρα πια είναι στο δικό του σπίτι κι εγώ μόνη μου στο δωμάτιο μας. Ακόμη και τώρα οταν το ρωτάω που είσαι και μου λέει σπίτι νομίζω πως μιλάει για το δικό μας! Ετσι όμως είναι η ζωή. Να ξέρεις όμως κάτι μπορεί να είναι μακριά 10 λεπτά, ο αδερφός μου είνα μισή ώρα, αλλά θα είναι πάντα δίπλα σου όταν τη χρειάζεσαι και είμαι σίγουρη πως και το σπίτι της θα είναι πάντα ανοιχτό για εσένα όταν χρειαστείς κάτι. Οσο για τον έλεγχο και τις βραδυνές σου εξορμίσεις μην ανησυχείς και θα τον έχεις. Κι εγώ νόμιζα πως τώρα θα βρω την ησυχία μου αλλά απο μόνη μου τον παίρνω τηλέφωνο και τον ενημερώνω που θα είμαι και με ποιον. Κοίτα να απολάυσεις αυτές τις μέρες που θα είστε ακόμη μαζί και πες στον μπαμπά σου πως τώρα πια δεν θα είστε 3 αλλά 5!!! Και αργότερα 6!!!

Artanis είπε...

Να την χαίρεσαι!!! Και στα δικά σου!!!
και καλό καλοκάιρι, φυσικά...
Φιλιά πολλά απο ΝΖ...

kat. είπε...

dsquared,
δεν είναι το θέμα της παρέας! είναι η δύναμη της συνήθειας που το κάνει πιο δύσκολο! και εκείνη θα έχει άλλους γύρω της και εγώ επίσης..
το θέμα είναι τι θα γίνει με το γεγονός πως έχουμε συνηθίσει "κάπως" την καθημερινότητα μας..
όλα όμως για καλό δεν γίνονται;
αυτό σκέφτομαι!!!

kat. είπε...

πνεύμα,
ναι..
επίσης.. τον χώρο που αφήνει αδειανό -π.χ. στις ντουλάπες της- θα τον γεμίσει και η μαμά μου με δικά της ρούχα..
γγκκρρρρρ....

kat. είπε...

πράσινη κλωστή δεμένη,
ναι.. η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα πάμε παντού μαζί και κάνουμε τα πάντα μαζί. και την προηγούμενη μέρα του γάμου της, μαζί θα την περάσουμε φυσικά..
ουφ.. με πιάνει "κάτι" μόλις σκέφτομαι πως την 29η που θα ξυπνήσω σπίτι μου, το διπλανό δωμάτιο θα είναι άδειο..

kat. είπε...

milch - kafer,
ε?

kat. είπε...

artanis,
α) την χαίρομαι ήδη!
β) τα δικά μου όχι απλώς θα αργήσουν.. αλλά εχουν χάσει και το δρόμο τους..
γ) αυτό το καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό! πραγματικά..

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Συγκεντρώσου παιδί μου
Ωρίμασε. Μεγάλωσες!
Αχ! εσένα πως θα σε παντρέψουν ;

(ωραίο ημερολόγιο)

kat. είπε...

απατεώνες,
αυτό είναι παιδί μου το θέμα!
ΔΕΝ θα με παντρέψουν!!!
μπορείς να το καταλάβεις;;;;

fresco είπε...

με το καλό ο γάμος, κ εύχομαι και...ΚΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!

gremiii είπε...

10 λεπτά;;;;
Ε δεν τρώγεσαι!!!
(υπομονή, ποιός νομίζεις ότι θα προσέχει το ανηψάκι...;;;)

tzonakos είπε...

Πώς μεγαλώνουν χωρίς να το καταλάβεις και μια μερα πρέπει να τα δεις αλλιώς τα μικρότερά σου τα παιδιά ...
Το ίδιο σχεδόν έπαθα κι εγω.
Ξαδερφούλα μου πουπάντα ητνα "το μικρό μας" εχει γίνει κοτζάμ γυναίκα απο καιρό και μόλις πρόσφατα το πήρα απόφαση πια.

Μαρία Έλενα είπε...

Ότι και να σου πω δε μπορώ να σου φτιάξω τη διάθεση.
Ελπίζω όσο πιο σύντομα να το ξεπεράσεις.
Να ζήσει η αδερφή σου.
Φιλάκια ...

kat. είπε...

fresco,
όντως! "καλό" γλέντι..
θα δείξει!

kat. είπε...

gremiii,
μμ..
σώθηκε το ανηψάκι αν περιμένει τη θεία..
μάλλον περισσότερο θα το προσέχει ο θείος που θα μένει πιο κοντά από τη θεία..

kat. είπε...

tzonakos,
δηλαδή σε πόσο διάστημα το πήρες απόφαση; να δω τι πιθανότητες έχω..

kat. είπε...

μαρία έλενα,
κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν πέφτω στα πατώματα. μόνο στεναχωριέμαι! για την ακρίβεια χθες που ξέχασε τα κλειδιά της και με ξύπνησε μέσα στη μαύρη νύχτα για να της ανοίξω, σκέφτηκα πως πολύ καλά κάνει και παντρεύεται.. είναι απλώς ορισμένες χαρακτηριστικές στιγμές που περνάμε μαζί και ξέρω πως πλέον δεν θα είναι "εκεί" για να τις επαναλάβουμε. είναι ένα ιδίαιτερο δέσιμο που έχουμε από μικρές το οποίο δεν σαφώς δεν μπορεί να εξηγηθεί μέσω blog. αλλά τελικά όπως λένε.. "όλα για καλό γίνονται"! οπότε..

KitsosMitsos είπε...

Εμένα πάλι ο αδερφός μου ήρθε από επαρχία να μείνει μαζί μου αφού βρήκε δουλειά στην Αθήνα.
Όσο γι αυτό που λες όντως σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου...
Καλά να είστε και οι δύο!

kat. είπε...

kitsos mitsos,
μωρέ καλά θα είμαστε!
αλλά..
εσύ πως νιώθεις που πλέον δεν είσαι home alone??

ang3lian είπε...

Kι εμένα ετοιμάζεται να την κάνει η αδερφή μου για να συζήσει. Φυσικά και χαίρομαι για κείνη και για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Ξέρεις όμως μέσα μου ποια σκέψη υποβόσκει; Τι κάνω εγώ για να βρεθώ κάποια στιγμή στην ίδια θέση; Ενδεχομένωα και συνήθως τίποτα απλά κοιτάζω πίσω κα φήνω το δάκρυ να κυλήσει. καλώς ή κακώς (αστειεύομαι) θα είναι πάντα αδερφές μας. Ας τις δουμε λοιπον κι ας παρουμε ενεργεια να προχωρησουμε κ εμεις.
(ουσιαστικά ήταν αυτοκριτική απάντηση αλλά πολύ ευχαρίστως να ταυτιστείς αν θέλεις)

kat. είπε...

angelian,
εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι έντονα το τελευταίο διάστημα?
να σηκωθώ να φύγω γενικότερα.. να πάω κάπου να μείνω μόνη μου! θέλω να φύγωωωωωωωωωωω! και τώρα αν γινόταν θα ετοίμαζα τη βαλίτσα μου. μια σκέψη είναι η θεσσαλονίκη, άλλη μια σκέψη είναι εντός αττικής (μάλιστα όπως θα διάβασες μπορεί ένας συγγενής μου να μου παραχωρήσει ένα σπίτι του για να μην έχω και το ενοίκιο..), μια τρίτη σκέψη είναι να πάω london. μένουν κάτι φίλοι εκεί και μου είπαν πως μπορώ να πάω και να μείνω μαζί τους μέχρι να βρω κάτι μόνιμο!
όλα αυτά όμως όχι λόγω του γάμου της αδελφής μου.. γενικά με έχει πιάσει μια λύσσα, με τη δουλειά μου κυρίως..
ελπίζω να ΜΗΝ μου περάσει..

dsquared είπε...

Ναι καλε για καλο.
Ο ανθρωπος πρεπει να κοιτα μπροστα να εξελισσεται. Υπηρχε περιπτωση η αδελφη σου να εμενε ανυπαντρη για να συνεχισετε να κοιμαστε στο ιδιο δωματιο? Δεν θα το εβρισκες παραλογο?
din

kat. είπε...

dsquared,
ούτε για αστείο δεν θα το ήθελα αυτό!!!
και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει φρίκη!!!

ikor είπε...

Στάζει αγάπη το post σου kat.! Αλλά η ζωή προχωράει. Φαντάσου χαρά που θα κάνεις, όταν αποκτήσεις ανηψάκι!!!

Φιλιά! Και στα δικά σου!!

kat. είπε...

ikor,
πάλι "και στα δικά μου"?
έλεος..

ang3lian είπε...

ακου και τι μου ειπε μια φίλη μου όταν της έλεγα τα ίδια που λες κι εσύ σε μένα: Κι αν φύγεις, τα προβλήματα που έχεις θα μείνουν εδώ νομίζεις; Όχι γιατί είναι μόνιμες, ακλόνητες αποσκευές. Και όντως, έχω κάνει αρκετά ταξίδια τα τελευταία 2 χρόνια. Το μόνο που μου έλυσε τα προβλήματα ήταν αυτό στο οποίο έφυγα με αυτά σχεδόν λυμένα.

kat. είπε...

ang3lian,
..
δίκιο..

desa είπε...

βρες και εσύ άντρα. τι πιο απλό. ή ακόμα πιο εύκολο και ωραίο. φύγε και εσύ από το σπίτι, πήγεναι να μείνεις μόνη σου. εγώ πότε θα τα κάνω αυτά που συμβουλεύω στους άλλος?

ποντίκι είπε...

Κλαίω τώρα, δεν έκλαψα τότε...
Γιατί εγώ εφευγα... και δεν μπορεσα να σκεφτώ τέτοια πράγματα...
Τα είδατώρα γραμμένα εδώ και τά ένιωσα σαν δικά μου οχι μόνο για την αδελφή μου γιατι αυτή έχει πόσο καιρό που έφυγε από το σπίτι και μένει μόνη αλλά για όλα που άφησα πίσω και δεν έκανα ούτε μια σκέψει ότι δεν θα τα ξαναδω...ξαναζησω ξανα νιώσω..

αχ σπίτι πατρικό στην μνήμη μου θα μείνεις.

ΚΑλησπέρα.

aparadektos είπε...

Να σκέφτεσαι πως είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσο καλές και αληθινές σχέσεις με την αδερφή σου. Λίγο σπάνιο στις μέρες μας. Άντε και στα δικά σου!

patsiouri είπε...

Λοιπόν μικρή soul-mate!!!!!!
Ούτε εγώ σκοπεύω να παντρευτώ ποτέ για τον απλούστατο λόγο του ότι δε θέλω να κάνω οικογένεια.
Χαίρομαι όμως πολύ όταν παντρεύονται οι άλλοι!!
Η δικιά μου αδερφή εφυγε πριν δύο χρόνια, όχι για να παντρευτεί αλλά για να ζήσει μόνη, όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα.
ΤΙΠΟΤΑ σου λεώ.
Μη σου πώ πως είμαστε καλύτερα τώρα.
Μπορώ πάντα να πάω να μείνουμε μαζί αλλά πέφτει πολύυυυυ μακριά από τη γαμωδουλειά...( γιατί απ'ότι κατάλαβα βασικά αυτό είναι το κωλοθέμα που μας καίει...).

Αυτό που νομίζω πως δε θα μπορώ να υποφέρω, είναι η ζωή στο ίδιο σπίτι χωρίς σκύλο, πράγμα που θα συμβεί όπου να'ναι.
Αυτό όντως πονάει.

ΥΓ: Απίθανο το σχόλιο της Φούλης!
Ο πατέρας μίας φίλης μου που πήρε διαζύγιο και γύρισε στο πατρικό με το κοριτσάκι της, πέταξε την απίστευτη ατάκα όταν του είπαν "και στα δικά σας" για τη μικρότερη κόρη του.

"Ας κάνει ότι θέλει αλλά αυτή τη φορά επιστροφές δε δέχομαι γιατί μου τις φέρνουν πίσω στη μία η μία δώρο!!!!!"

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλημέρα.......
Πρέπει να έχει γίνει ο γάμος!!!!
Και πάλι να σας ζήσουν, και στα δικά σου κοπέλα μου......
Άντε τώρα θέλουμε αποδείξεις για να πιστέψουμε 29 μέρες απουσίας...
Πολλά φιλιά

Γιώργος Τ. είπε...

Ο γάμος έγινε!! Τώρα σειρά σου!!! Άντε και στα δικά σου λοιπόν!! Με ένα καλό παιδί!!!!

Ανώνυμος είπε...

A漫,成人影片,貼圖,一葉情貼圖片區,痴漢論壇,成人圖片,色情遊戲,做愛,成人漫畫,遊戲區,免費A片,A片下載,愛情公寓,成人漫畫,正妹,免費成人影片,視訊聊天室,hi5,史萊姆好玩遊戲,愛情小說,情色論壇,一葉情貼圖片區,我的遊戲口袋,免費小遊戲,色情影片,正妹牆,遊戲口袋,情色文學,AV女優,史萊姆好玩遊戲,成人漫畫,哈啦聊天室,情趣用品,成人漫畫,hi5 tv,色情,小遊戲區,成人文學,嘟嘟情人色網,微風成人區,成人交友網,85cc免費影城,微風成人區,成人圖片,一葉情貼圖片區,遊戲基地,hi5,伊莉討論區,視訊做愛,免費視訊,a片,伊莉討論區,sogo論壇,AV女優,中部人聊天室,尋夢園聊天室,情色a片,080苗栗人聊天室,情趣用品,免費影片

Ξωτικουλι είπε...

Καλή σου μέρα..
Τυχαία έπεσα σήμερα πάνω σου και ξαφνικά με πήραν τα ζουμια..
Βλέπεις στη δική μου περίπτωση εγώ είμαι αυτή που φεύγει απο το σπίτι σε λίγες μέρες και συγκινήθηκα!!
Τώρα πια δεν θα πίνω καφεδάκo με τη μανούλα και την αδερφούλα τις Κυριακές το πρωί, ούτε θα μουρμουράω την αδερφή μου όταν θα μου ζητάω να παω να τη μαζέψω από το supermarket μετά τη δουλεία...
...και τόσα άλλα για τα οποία τώρα μουρμουράω ...
Πιστεύω πως για την αδερφή σου είναι ακόμα πιο δύσκολο.. Δεν “χάνει” μόνο εσένα και τις στιγμές τις μαζί σου, αλλά και το χώρο της. .Πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, believe me!!!
Εύχομαι να το συνηθίσεις εύκολα και γρήγορα.
Να περνάς καλά και να βρίσκεις χρόνο για το αδερφάκι σου.
Την καλημέρα μου..