RSS

Γκούχου, γκούχου!!

Γύρισα τις προάλλες από τη Μύκονο/ Σίφνο με ένα σουβενίρ. Ενα απίστευτο ξηρό βήχα που με ταλαιπωρούσε απίστευτα κυρίως όταν έπεφτα για ύπνο. Τον είχα μαζί μου μια ολόκληρη εβδομάδα και παρά την θέληση μου τον πήρα μαζί μου και στο τελευταίο μου ταξίδι, στην Θεσσαλονίκη.
Τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τα πρωινά νύσταζα! Ώσπου η κολλητή μου (πείτε την και φύλακα άγγελο) με έβαλε να κάνω το προφανές που δεν είχα προλάβει να κάνω στην Αθήνα. Να πάω σε ένα φανταστικό φαρμακείο και να προμηθευτώ ένα φανταστικό αντιβηχικό. Δέχτηκα με χαρά....άσε κιόλας που πριν προλάβω να το σκεφτώ ένα υπέροχο μεγάλο φαρμακείο σε μια παράλληλη οδό της Τσιμισκή, βρισκόταν μπροστά μου. Και μάλιστα εφημέρευε. Περιέγραψα στην κυριούλα πίσω από τον πάγκο τα συμπτώματα μου και εκείνη έσπευσε να μου δώσει "το καλύτερο σιρόπι" όπως η ίδια το διαφήμιζε...
Λίγες ώρες αργότερα κατάπινα τη πρώτη δόση. Η αλήθεια είναι ότι πάνω στον πανικό που ζούσα και την υπερένταση που ένιωθα, δεν κατάλαβα τι μου συνέβαινε. Απλώς ένιωθα μια απίστευτη χαρά που προσπαθούσα να μεταδώσω και στους άλλους...(έτσι μου έλεγαν οι άλλοι την επόμενη μέρα). Ένα διαολεμένο κέφι. Να μιλάω με τον μισό κόσμο της συμπρωτεύουσας και να ανταλλάζω τηλέφωνα με τον άλλο μισό! Να μην μπορώ να κάτσω σε μια μεριά.
Γυρίζοντας στη Αθήνα, σκέφτηκα τον Νότη. Τον καλύτερο φαρμακοποιό της Θεσσαλονίκης που έτυχε να είναι στην παρέα που συναναστρεφόμουν εκείνες τις μέρες. Μίλησα μαζί του γιατί ήθελα πάση θυσία να μάθω τα συστατικά του σιροπιού που συνέχιζα να καταναλώνω. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μου είπε ότι το σιρόπι μου περιέχει μια ουσία που έχουν και κάποια ναρκωτικά, η οποία είναι μεν ασθενέστερη της μορφίνης, σε φέρνει όμως σε μια κατάσταση απίστευτης ευφορίας. Απόρησε δε με το γεγονός ότι η φαρμακοποιός μου το έδωσε χωρίς τη λεγόμενη "κόκκινη" συνταγή ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έγινε λάθος...Σαν να λέμε μαστούρωσα εν αγνοία μου!! Καλό!

Για την ιστορία, έχω να δηλώσω τα εξής 3 πράγματα:
1. Η Θεσσαλονίκη όποια στιγμή και αν την επισκεφτείς, με όποια παρέα, είναι η απόλυτη πόλη ever. Και χωρίς να έχεις πάρει το σιροπάκι.
2. Ο βήχας τελικά ελαττώθηκε. Σχεδόν με εγκατέλειψε!
3. Η ζωή στην Αθήνα είναι χαζή...κάθε φορά που φεύγω μακριά της το καταλαβαίνω!

27 comments:

NY ANNA είπε...

Μπέμπααααααααααααααα...
Πες εδώ και τώρα το όνομα του σιροπιού που πήρες!
Τέλειο μου ακούγεται.
Έτσι, γιατί η Αθήνα δεν αντέχεται όντως (εκτός αν φιλοξενεί συναυλίες και αθλητικά, είναι ανοιχτά και κάποια κλαμπάκια κι είναι και τα τραπεζάκια έξω) αλλά και γιατί πολύ θέλω αυτές τις μέρες να την... ακούσω στερεωφονικά!!!!

(Περαστικούλια μικρούλα. Τον θυμάμαι από τα νησιά το βήχα σου!)

NY ANNA είπε...

Καλέ...
Πώς το έγραψα έτσι το "στερεωφονικά"????
Κοίτα να δεις, όμως...
ΠΟυ έτσι μου φαίνεται πιο... ταιριαστό!
Για τις μέρες αυτές δηλαδή.

kat. είπε...

ny anna, δυστυχώς ο φαρμακοποιός μου επέτρεψε να το γράψω στο blog μου αλλά μου απαγόρευσε να γράψω το όνομα του σιροπιού. Για ευνόητους λόγους!

Πάντως αν θες κάτι για να φτιαχτείς, θα ρωτήσω κάτι φίλους μου...και θα σε ενημερώσω! χα, χα, χα....

Σπύρος είπε...

Καλησπέρα Κατερινάκι:) Βασικά επηδει κάποιο φεγγάρι δούλεψα σε φαρμακευτικη εταιρεία, υπάρχουν σιρόπια που τα παίρνουν καποιοι για να μαστουρόνουν και συνήθως τα πίνουν με την μία ΌΛΟ. Ειναι κάποια αντιβηχικά που έχουν ουσίες η οποίες καταστέλουν τον οργανισμό και φυσικά φέρνουν εξάρτηση. Εφαγες γλυκο πακέτο που λένε! Πηγες για θεραπεία και βγήκες χαμογελαστή!:)

Οσο για την Θεσσαλονίκη ειναι πανέμορφη πόλη, τα έχει όλα σαν να λέμε μια ποιο έφηβη Αθήνα. Σε ένα μέρος παίζει ρόλο ο κόσμος, το κατάλαβα και βιωματικά που έχω ζήσει σε 3 μέρη. Μπορεί να μένεις σε ξερονήσι να έχεις τρελή παρέα και να μην σε νοιάζει τίποτα και να μένεις NEA YORKH και να εισαι στην μοναξια και στην κατάθλιψη. Αν έχεις καλή παρέα και η κόλαση ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ μοιάζει.! Φιλιά!

kat. είπε...

Ευτυχώς εγώ το σιροπάκι, δεν το κατανάλωσα όλο...είμαι ήδη πολύ καλύτερα!
Αυτό με τον παράδεισο μου άρεσε! Μόνο που αυτή τη στιγμή, στον παράδεισο υπάρχουν προβλήματα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ? Άκου "η ζωή στην Αθήνα είναι χαζή". Το ξέρουμε, εντάξει. Και μόνο ότι χρειάζεται κανείς δυό ώρες καθημερινά στις μετακινήσεις, ναι, είναι χαζό. Κι εμένα που μου είπανε προχθές για μια δουλειά τι να κάνω; Να ξανακατέβω να μείνω σ' αυτή τη χαζή πόλη; Πφφφφ. Δε ξέρω. Μπορεί ν' ανεβάσω ποστ σχετικό.

kat. είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ; να έρθεις να κάνεις τι; εκτός και αν θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια των νεύρων σου!!!!
Εγώ πάντως ψάχνω για μια σοβαρή πρόταση εκτός Αθηνών! Αν προκύψει στην Θεσσαλονίκη, θα νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη!...αλλά δεν με αγαπάει ο θεός τελευταία!

Ανώνυμος είπε...

Αχ πουλάκι μου έτσι εξηγείται. Είπα κιεγώ πως είναι δυνατόν από την επόμενη κιόλας ημέρα να γίνεις σχεδόν περδίκι; Έλπίζω να μην το άφησες στο ντουλαπάκι με τα φάρμακα για το επόμενο κρυολόγημα!!!
Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, δε λέω ωραία πόλη είναι, αλλά όχι και να πας να μείνεις μόνιμα. Και η Αθηνούλα μας μια χαρά είναι, αρκεί να έχεις χρόνο για να κάνεις τις βολτίτσες σου.

kat. είπε...

ανώνυμε/ η, οτι και να μου πεις, οτι και να μου γράψεις, δεν με πείθεις!!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

"Η ζωή στην Αθήνα είναι χαζή...κάθε φορά που φεύγω μακριά της το καταλαβαίνω!"

ΚΙ' ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!
(Και το επιδιώκω να είμαι μακριά της)

Γλαρένιες αγκαλίτσες

kat. είπε...

φύρδην μίγδην, ...να συνεχίζεις να φεύγεις! Και εγώ πάλι κανονίζω να πάω στην Θεσσαλονίκη (ξανά) σε λίγες μέρες!
Χωρίς σιρόπια αυτή τη φορά...

Balidor είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα τα επίπεδα :)

Antoin... είπε...

Μην τρελένεστε παιδιά. Όταν τρως στη μάπα τον τόπο που μένεις είναι φυσικό να θέλεις αλλαγή αέρα.
Αν ζούσαμε στην Πέρα Παναγιά, σα λωλοί θα κάναμε να κατέβουμε Αθήνα.
Καλοκαιράκι στην Αγίου Παύλου και Φάληρο, Πειραϊκή, Βάρκιζα, κούκλα είναι.
Ωχ..! Δέκατο τρίτο σχόλιο έχω.
Φτου, φτου..!

Ανώνυμος είπε...

μπορω να εχω ένα "Σιροπι on the rocks" παρακαλώ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε παιδιά, σιγά τα μεγαλεία...Καλή είναι η Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι και θεά. Καταρχήν είναι μια από τις πιο άσχημες πόλεις που έχω δει οικιστικά (και μην πέσετε να με πλακώσετε όλοι,έχω ανέβει πολλές φορές και την έχω δει από όλες τις όψεις), έχει απίστευτη κίνηση, δεν βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις, και όσο πάει μοιάζει ολοένα και περισότερο στη μεγάλη αδελφή της- εντάξει, μόνο που είναι λίγο πιο τσαχπίνα. Αλλά είναι και το άλλο: αν ερωτευθείς αγάπη μου στη θεσσαλονίκη, τη γουστάρεις τρελά, αν ερωτευθείς στην Έδεσσα γουστάρεις τρελά Έδεσσα, αν ερωτευθείς στο Γαϊδουρονήσι, χτυπάς ενέσεις για Γαϊδουρονήσι, και πάει λέγοντας.Οπότε αφήστε τους ύμνους και μπείτε στην ουσία: καλά είναι όπου χαίρεται η καρδούλα σου.
Όσο για το σιρόπι, νομίζω λέγεται Καψουρόλ....
Reinza

kat. είπε...

balidor, ;)

antoin, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

ένα "on the rocks" για το yonderboi, παρακαλώ!!!!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

reinza, τι εννοείς; οτι ερωτεύτηκα; μπα....ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ο έρωτας δεν μένει πια εδώ! μετακόμισε! και το ξέρεις καλά αυτό εσύ! ωστόσο....η θεσσαλονίκη, ότι και να λες, είναι τέλεια! και αν σε χαλάει τόσο πολύ, μην ξαναβρεις αφορμή για να πας...

leila είπε...

σιπορακι καλοκαιριατικα; αν σε βοήθησε ομως οκ.. καλή η Θεσσαλονικη.. μου αρέσει και μενα πολύ .. το καλοκαιρι ομως ψηφίζω νησιά..

kat. είπε...

Εγώ ψηφίζω "οπουδήποτε" εκτός απο την Αθήνα!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα

Η Αθήνα μας έχει πολύ μεγάλη
πλάκα για αυτό και την αγαπάω
Καλό πρωινό
Καλό Μήνα καλοκαιρινό

kat. είπε...

Δεν έχει απλώς μεγάλη πλάκα!! Κατά καιρούς είναι και γελοία...Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που την αντέχουμε!

φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

kat,
ίσως δεν το γνωρίζεις αλλά οι αφορμές για να επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό είναι πάντα επαγγελματικές και ευτυχώς ή δυστυχώς, έρχονται και με βρίσκουν μόνες τους. Πάντως, κρίμα που βλεπεις έτσι την πόλη που ζεις. Την πόλη την κάνουν οι άνθρωποι, μάλλον με αυτούς πρέπει να ασχοληθείς.
Reinza

Ανώνυμος είπε...

ema8a oti serbirontai "siropia on the rocks" kai ir8a pali

kat. είπε...

καλά έκανες keimgreek....έχουμε ήδη παραγγείλει ένα για το yonderboi!
σου έρχεται το επόμενο!!!!
σερβίρεται και σε σφινάκι....

tzonakos είπε...

Ναι, δε λέω, καλλλή η Σαλλλλόνικα
...αλλα...

Αμα δεν γράψεις εδω και τώρα την ονομασία του σιροπχιού που πήρες ...
δε θα ξαναγράψω στο βλόγκ αυτουνού του γκέη λέμε. Να μάθεις !
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ;

Μάθε και πες αν κάνει να βάζω και παγάκια τωρα το καλοκαίρι...

Την καλησπέρα μου και με γεια το βλόγκι :)

kat. είπε...

tzonakos, συνήθως βότκα και λίγες μπυρίτσες, πίνω! και συνήθως δίνω....

ε....εντάξει έκανα μια εξαίρεση και εγώ και ήπια και ορισμένες "μεζούρες" σιροπάκι, στην Θεσσαλονίκη!!!! και ναι! σερβίρεται και με παγάκια!

εγώ βέβαια κάτι άλλο δεν κατάλαβα! το blog του γκέι που δεν θα γράψεις ξανά, ποιο είναι;

BeBe είπε...

Ορίστε, αυτά βλέπω τώρα και μου έρχεται να μεταναστεύσω. Πλέον δεν απαντώ Αθήνα όταν με ρωτούν που μένω. Γιοχάνεσμπουργκ καλύτερα αρμόζει με αυτό το τροπικό κλίμα. Έλεος πια με αυτόν τον καιρό.
Σίφνο ε; Ούστ κωλοπαιδάκι :P
Καλημέρες :)

kat. είπε...

Σίφνος!!! αχ, τι μου θύμηθες!
για να με λες κωλοπαιδάκι, μάλλον έχει πάει και σου αρέσει!
άλλοι φίλοι μου πάλι, δεν μιλάνε καν ύστερα από εκείνο το ταξίδι....και να φανταστείς οτι ήταν για επαγγελματικό σκοπό!

NY ANNA είπε...

Μπέμπααααααααααααααα...
Πες εδώ και τώρα το όνομα του σιροπιού που πήρες!
Τέλειο μου ακούγεται.
Έτσι, γιατί η Αθήνα δεν αντέχεται όντως (εκτός αν φιλοξενεί συναυλίες και αθλητικά, είναι ανοιχτά και κάποια κλαμπάκια κι είναι και τα τραπεζάκια έξω) αλλά και γιατί πολύ θέλω αυτές τις μέρες να την... ακούσω στερεωφονικά!!!!

(Περαστικούλια μικρούλα. Τον θυμάμαι από τα νησιά το βήχα σου!)

NY ANNA είπε...

Καλέ...
Πώς το έγραψα έτσι το "στερεωφονικά"????
Κοίτα να δεις, όμως...
ΠΟυ έτσι μου φαίνεται πιο... ταιριαστό!
Για τις μέρες αυτές δηλαδή.

kat. είπε...

ny anna, δυστυχώς ο φαρμακοποιός μου επέτρεψε να το γράψω στο blog μου αλλά μου απαγόρευσε να γράψω το όνομα του σιροπιού. Για ευνόητους λόγους!

Πάντως αν θες κάτι για να φτιαχτείς, θα ρωτήσω κάτι φίλους μου...και θα σε ενημερώσω! χα, χα, χα....

Σπύρος είπε...

Καλησπέρα Κατερινάκι:) Βασικά επηδει κάποιο φεγγάρι δούλεψα σε φαρμακευτικη εταιρεία, υπάρχουν σιρόπια που τα παίρνουν καποιοι για να μαστουρόνουν και συνήθως τα πίνουν με την μία ΌΛΟ. Ειναι κάποια αντιβηχικά που έχουν ουσίες η οποίες καταστέλουν τον οργανισμό και φυσικά φέρνουν εξάρτηση. Εφαγες γλυκο πακέτο που λένε! Πηγες για θεραπεία και βγήκες χαμογελαστή!:)

Οσο για την Θεσσαλονίκη ειναι πανέμορφη πόλη, τα έχει όλα σαν να λέμε μια ποιο έφηβη Αθήνα. Σε ένα μέρος παίζει ρόλο ο κόσμος, το κατάλαβα και βιωματικά που έχω ζήσει σε 3 μέρη. Μπορεί να μένεις σε ξερονήσι να έχεις τρελή παρέα και να μην σε νοιάζει τίποτα και να μένεις NEA YORKH και να εισαι στην μοναξια και στην κατάθλιψη. Αν έχεις καλή παρέα και η κόλαση ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ μοιάζει.! Φιλιά!

kat. είπε...

Ευτυχώς εγώ το σιροπάκι, δεν το κατανάλωσα όλο...είμαι ήδη πολύ καλύτερα!
Αυτό με τον παράδεισο μου άρεσε! Μόνο που αυτή τη στιγμή, στον παράδεισο υπάρχουν προβλήματα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ? Άκου "η ζωή στην Αθήνα είναι χαζή". Το ξέρουμε, εντάξει. Και μόνο ότι χρειάζεται κανείς δυό ώρες καθημερινά στις μετακινήσεις, ναι, είναι χαζό. Κι εμένα που μου είπανε προχθές για μια δουλειά τι να κάνω; Να ξανακατέβω να μείνω σ' αυτή τη χαζή πόλη; Πφφφφ. Δε ξέρω. Μπορεί ν' ανεβάσω ποστ σχετικό.

kat. είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ; να έρθεις να κάνεις τι; εκτός και αν θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια των νεύρων σου!!!!
Εγώ πάντως ψάχνω για μια σοβαρή πρόταση εκτός Αθηνών! Αν προκύψει στην Θεσσαλονίκη, θα νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη!...αλλά δεν με αγαπάει ο θεός τελευταία!

Ανώνυμος είπε...

Αχ πουλάκι μου έτσι εξηγείται. Είπα κιεγώ πως είναι δυνατόν από την επόμενη κιόλας ημέρα να γίνεις σχεδόν περδίκι; Έλπίζω να μην το άφησες στο ντουλαπάκι με τα φάρμακα για το επόμενο κρυολόγημα!!!
Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, δε λέω ωραία πόλη είναι, αλλά όχι και να πας να μείνεις μόνιμα. Και η Αθηνούλα μας μια χαρά είναι, αρκεί να έχεις χρόνο για να κάνεις τις βολτίτσες σου.

kat. είπε...

ανώνυμε/ η, οτι και να μου πεις, οτι και να μου γράψεις, δεν με πείθεις!!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

"Η ζωή στην Αθήνα είναι χαζή...κάθε φορά που φεύγω μακριά της το καταλαβαίνω!"

ΚΙ' ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!
(Και το επιδιώκω να είμαι μακριά της)

Γλαρένιες αγκαλίτσες

kat. είπε...

φύρδην μίγδην, ...να συνεχίζεις να φεύγεις! Και εγώ πάλι κανονίζω να πάω στην Θεσσαλονίκη (ξανά) σε λίγες μέρες!
Χωρίς σιρόπια αυτή τη φορά...

Balidor είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα τα επίπεδα :)

Antoin... είπε...

Μην τρελένεστε παιδιά. Όταν τρως στη μάπα τον τόπο που μένεις είναι φυσικό να θέλεις αλλαγή αέρα.
Αν ζούσαμε στην Πέρα Παναγιά, σα λωλοί θα κάναμε να κατέβουμε Αθήνα.
Καλοκαιράκι στην Αγίου Παύλου και Φάληρο, Πειραϊκή, Βάρκιζα, κούκλα είναι.
Ωχ..! Δέκατο τρίτο σχόλιο έχω.
Φτου, φτου..!

Ανώνυμος είπε...

μπορω να εχω ένα "Σιροπι on the rocks" παρακαλώ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε παιδιά, σιγά τα μεγαλεία...Καλή είναι η Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι και θεά. Καταρχήν είναι μια από τις πιο άσχημες πόλεις που έχω δει οικιστικά (και μην πέσετε να με πλακώσετε όλοι,έχω ανέβει πολλές φορές και την έχω δει από όλες τις όψεις), έχει απίστευτη κίνηση, δεν βρίσκεις πουθενά να παρκάρεις, και όσο πάει μοιάζει ολοένα και περισότερο στη μεγάλη αδελφή της- εντάξει, μόνο που είναι λίγο πιο τσαχπίνα. Αλλά είναι και το άλλο: αν ερωτευθείς αγάπη μου στη θεσσαλονίκη, τη γουστάρεις τρελά, αν ερωτευθείς στην Έδεσσα γουστάρεις τρελά Έδεσσα, αν ερωτευθείς στο Γαϊδουρονήσι, χτυπάς ενέσεις για Γαϊδουρονήσι, και πάει λέγοντας.Οπότε αφήστε τους ύμνους και μπείτε στην ουσία: καλά είναι όπου χαίρεται η καρδούλα σου.
Όσο για το σιρόπι, νομίζω λέγεται Καψουρόλ....
Reinza

kat. είπε...

balidor, ;)

antoin, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

ένα "on the rocks" για το yonderboi, παρακαλώ!!!!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

reinza, τι εννοείς; οτι ερωτεύτηκα; μπα....ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ο έρωτας δεν μένει πια εδώ! μετακόμισε! και το ξέρεις καλά αυτό εσύ! ωστόσο....η θεσσαλονίκη, ότι και να λες, είναι τέλεια! και αν σε χαλάει τόσο πολύ, μην ξαναβρεις αφορμή για να πας...

leila είπε...

σιπορακι καλοκαιριατικα; αν σε βοήθησε ομως οκ.. καλή η Θεσσαλονικη.. μου αρέσει και μενα πολύ .. το καλοκαιρι ομως ψηφίζω νησιά..

kat. είπε...

Εγώ ψηφίζω "οπουδήποτε" εκτός απο την Αθήνα!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα

Η Αθήνα μας έχει πολύ μεγάλη
πλάκα για αυτό και την αγαπάω
Καλό πρωινό
Καλό Μήνα καλοκαιρινό

kat. είπε...

Δεν έχει απλώς μεγάλη πλάκα!! Κατά καιρούς είναι και γελοία...Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που την αντέχουμε!

φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

kat,
ίσως δεν το γνωρίζεις αλλά οι αφορμές για να επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό είναι πάντα επαγγελματικές και ευτυχώς ή δυστυχώς, έρχονται και με βρίσκουν μόνες τους. Πάντως, κρίμα που βλεπεις έτσι την πόλη που ζεις. Την πόλη την κάνουν οι άνθρωποι, μάλλον με αυτούς πρέπει να ασχοληθείς.
Reinza

Ανώνυμος είπε...

ema8a oti serbirontai "siropia on the rocks" kai ir8a pali

kat. είπε...

καλά έκανες keimgreek....έχουμε ήδη παραγγείλει ένα για το yonderboi!
σου έρχεται το επόμενο!!!!
σερβίρεται και σε σφινάκι....

tzonakos είπε...

Ναι, δε λέω, καλλλή η Σαλλλλόνικα
...αλλα...

Αμα δεν γράψεις εδω και τώρα την ονομασία του σιροπχιού που πήρες ...
δε θα ξαναγράψω στο βλόγκ αυτουνού του γκέη λέμε. Να μάθεις !
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ;

Μάθε και πες αν κάνει να βάζω και παγάκια τωρα το καλοκαίρι...

Την καλησπέρα μου και με γεια το βλόγκι :)

kat. είπε...

tzonakos, συνήθως βότκα και λίγες μπυρίτσες, πίνω! και συνήθως δίνω....

ε....εντάξει έκανα μια εξαίρεση και εγώ και ήπια και ορισμένες "μεζούρες" σιροπάκι, στην Θεσσαλονίκη!!!! και ναι! σερβίρεται και με παγάκια!

εγώ βέβαια κάτι άλλο δεν κατάλαβα! το blog του γκέι που δεν θα γράψεις ξανά, ποιο είναι;

BeBe είπε...

Ορίστε, αυτά βλέπω τώρα και μου έρχεται να μεταναστεύσω. Πλέον δεν απαντώ Αθήνα όταν με ρωτούν που μένω. Γιοχάνεσμπουργκ καλύτερα αρμόζει με αυτό το τροπικό κλίμα. Έλεος πια με αυτόν τον καιρό.
Σίφνο ε; Ούστ κωλοπαιδάκι :P
Καλημέρες :)

kat. είπε...

Σίφνος!!! αχ, τι μου θύμηθες!
για να με λες κωλοπαιδάκι, μάλλον έχει πάει και σου αρέσει!
άλλοι φίλοι μου πάλι, δεν μιλάνε καν ύστερα από εκείνο το ταξίδι....και να φανταστείς οτι ήταν για επαγγελματικό σκοπό!