RSS

Εγώ με αυτόν τον Bob, φαίνεται να έχουμε πολλά κοινά!


… κυρίως ως προς την κλίση μας στα μαθηματικά!!!!



H Julia Roberts ποζάρει χωρίς μακιγιάζ..




Η Julia Roberts ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και όλα είναι οκ! Είναι λίγο άγρια, λίγο άχρωμη, λίγο «όπως ξυπνάει το πρωί» αλλά είναι οκ! Και φυσικά όλοι οι άνδρες το εγκρίνουν και σε παροτρύνουν να κάνεις το ίδιο. Να πετάξεις το μέικ απ σου στα σκουπίδια… μέχρι τη στιγμή που θα σε δουν όντως χωρίς μακιγιάζ! Τότε η τάση Julia δεν θα υπάρχει! Τότε εσύ θα είσαι μια θνητή άβαφη και η εικονιζόμενη, η Julia Roberts χωρίς μακιγιάζ!

υγ. γράφω για μόδα και ομορφιά σε ένα site και ποτέ, μα ποτέ δεν παρατήρησα κάποια γυναίκα όσο και αν της αρέσει το φυσικό look να το ακολουθεί! το κραγιόν τους πολλές εμίσησαν.. αλλά καμμιά δεν το πέταξε, απλά το άλλαξε με ένα καλύτερο! 

σούζα το (ξύλινο) αλογάκι!

το παρακάτω αλογάκι είναι αυτό που αγοράσαμε στο μπισκότο μας αλλά όσο έχετε ανέβει εσείς πάνω σε αυτό, άλλο τόσο έχει ανέβει και το μπισκότο μας. κάθεται κάτω, το χαιδεύει, το κοιτάζει, το κουνάει μόνη της αλλά όταν την ανεβάζουμε, αντέχει το πολύ 5 λεπτά!
αντίθετα, το να παίζει με το iphone μου, με το ποντίκι από το mac μου, με κάποιον αναπτήρα που ξέμεινε στο σπίτι μας ή με ένα άδειο μπουκαλάκι, της φαίνεται πιο συναρπαστικό! μέχρι και εκπαιδευτικό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με μουσικούλες και όμορφους ήχους της πήραμε, αλλά εκείνη εννοείται πως προτιμά τα LG που έχουμε για τις τηλεοράσεις μας!

ουφ. δύσκολο και απαιτητικό το επάγγελμα της «μανούλας». αλλά το λατρεύω!



να τα λέμε και αυτά...


Με τι σκατά πασπαλίζουν τους κουραμπιέδες ?

Το Σάββατο κάνουμε με τον άνδρα μου και το σπλάχνο μας την καθιερωμένη βόλτα μας στη Γλυφάδα, χαζεύοντας, πίνοντας καφέ, τρώγοντας κτλ κτλ.
Βλέπουμε από μακριά πως έχει ανοίξει ένα νέο ζαχαροπλαστείο και σπεύδουμε να δούμε τι νέο έχει να μας προτείνει (όπως λέει και η μαμά μου: «να πεθάνουμε και να μην το έχουμε δοκιμάσει; δεν κάνει»).
Λίγο πολύ τα ίδια, τίποτα δεν φαίνεται να μας ανοίγει την όρεξη, μέχρι που φτάνουμε στα γιορτινά. Μελομακάρονα, κουραμπιεδάκια και δίπλες! Το δεύτερο είδος, μας κίνησε πολύ το ενδιαφέρον γιατί ήταν τόσο μικρά και τόσο ίδια μεταξύ τους, σαν ψέυτικα, σαν… «άχουτα μωρέ..». Με παρακινεί ο άνδρας μου να πάμε να αγοράσουμε ένα κιλό - «έτσι για το καλό..», αλλά εγώ τον σταματάω μόλις βλέπω την τιμή! 
24 ευρώ το κιλό! 
Το πιστεύετε; 24 ευρώ το κιλό! Σοκαρίστηκα… «γιατί πόσο έχουν;» με ρωτάει. 
«10; άντε… 15 ευρώ το κιλό» του απαντώ και κοιταζόμαστε.. πηγαίνουμε απευθείας στο imaginarium και αγοράζουμε πάλι κάτι για τη μικρή μας. που ναι μεν δεν το είχε απόλυτη ανάγκη αλλά τουλάχιστον άξιζε τον κόπο γιατί βλέπαμε το χαμόγελο της και αυτό ήταν αρκετό!

Δεν ξέρω τι να σας πω! Για άλλα και άλλα θα δίναμε σίγουρα και περισσότερα και κολλήσαμε τώρα στην άχνη ζάχαρη! Μπορεί τελικά το πνεύμα τον Χριστουγέννων να μην μας έχει επισκεφτεί…