RSS

Καλή σκορδαλιά να έχουμε..

Σκέψεις μέχρι την ώρα που θα φάμε τη σκορδαλιά (αν την φάμε δηλαδή)..


  • κοιμούνται όλοι στο σπίτι (σύζυγος και μπέμπα). κάθομαι μόνη μου στο σαλόνι, βλέπω τηλεόραση και.. βλέπω τηλεόραση.
  • νιώθω να κρυώνω αλλά δεν πάω μέσα να πάρω το πουλόβερ μου γιατί θα ξυπνήσει ο σύζυγος. θέλω καφέ αλλά δεν φτιάχνω γιατί το δωμάτιο της μπέμπας είναι κοντά στη κουζίνα και θα ξυπνήσει από τον θόρυβο!
  • εξαιρετικό το Bates Motel. "κατεβάστε το" και δείτε το όσο πιο γρήγορα γίνεται.. ή τέλος πάντων μην το δείτε! δεν θα σκάσουμε κιόλας κυρία μου!
  • ελπίζω στο σημερινό τραπέζι που είμαστε καλεσμένοι να μην υπάρχει μόνον σκορδαλιά. κάτι για ταλιατέλες με σολομό άκουσα χθες και αναθάρησα..
  • βγαίνει πάλι ήλιος. γιούπι! οχι για μένα για τη μπέμπα. να πάει βόλτα με το μάρσιπο στη θάλασσα.
  • χρωστάω κάτι κείμενα. πειράζει; πάλι θα τρέχω τελευταία στιγμή. classic!
  • και να πεινάω νιώθω!
  • δεν ξέρω αν μπορώ να συνηθίσω ξανά την αθήνα.
  • είδα στον ύπνο μου οτι προσπαθούσα να ισορροπήσω σε ένα λεπτό σκοινί πολλά μέτρα από το έδαφος. ένας φίλος με ενθάρρυνε να το κάνω ενώ εγώ δεν έβρισκα τον λόγο. ονειροκρίτη κανείς;
  • βγήκα στη βεράντα ανοίγοντας τα παράθυρα πριν λίγο και είδα δυο κοριτσάκια (να είναι 15; ίσως και λιγότερο) με κόκκινο κραγιόν να μιλούν για κάτι σεξομηνύματα που αντάλλαζαν χθες βράδυ με κάτι αγοράκια. ροδάνι το στόμα τους. αν τους ρωτήσει κανείς τι γιορτάζουμε σήμερα, δεν θα έχουν ιδέα. θα πουν.. "την σκορδαλιά". και που πηγαίνουν 9:15 το πρωί με τόσο κραγιόν; 
  • για μισό λεπτό.. πολύ καλομαθημένους δεν τους έχω;; πάω να ντυθώ και να φτιάξω τον καφέ μου! ε, μα..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.. 

24 comments:

mahler76 είπε...

Α, εγώ θα μπορούσα να ζήσω μόνο με σκορδαλιά. Υποθέτω οι γύρω μου π[ου θα με μύριζαν όχι χαχαχα. Καλά να περάσετε σήμερα :)

kat. είπε...

mahler,
το παράδοξο είναι πως και εμένα μου αρέσει η σκορδαλιά αλλά όχι σε συνδυασμό με τον μπακαλιάρο… και όμως συνδυάζεται υπέροχα με τηγανιτά (full extra θερμίδες) λαχανικά..

και εσύ να περάσεις υπέροχα! το νου σου στην σκορδαλιά!

Nasia είπε...

Είμαι σαν τον mahler! τρελαίνομαι για σκορδαλιά!
εγω εχω πρόβλημα με τον αντρα μου ,που σηκωνεται νωρις ,φτιαχνει καφε και κανει φασαρια....τσακωθηκαμε πρωί πρωί ,αλλα το κάνει επίτηδες!
καλή βολτούλα λοιπόν! Και καπελάκι για τον ήλιο ,να μην έχουμε νευρα ,παρακαλώ!

Hfaistiwnas είπε...

α κοπελιά μου! Όντως πολύ καλομαθημένους! Μήπως να γίνεσαι και άγαλμα όταν κοιμούνται; Βολεύει..
Στην παρέλαση πήγαιναν τα κοριτσάκια.. που αλλού με τόσο κραγιόν;
Σκορδαλιά και βακαλάο, τα πεθύμησα... αλλά με τραχανά θα τη βγάλω και χαίρομαι μπορώ να πω! :)
Καλή όρεξη!

kat. είπε...

nasia,
το ίδιο συμβαίνει και σε μένα και νομίζω στις περισσότερες γυναίκες. κάνουμε τα πάντα για να μην ξυπνήσουν οι άλλοι αλλά όταν κοιμόμαστε εμείς κανείς δεν μας σέβεται.. θα χτυπήσουν την πόρτα. θα πέσει με δύναμη το κουταλάκκι κάτω. το ντουλάπι θα κλείσει απότομα και άλλα παρόμοια -τυχαία- περιστατικά. το κακό το δικό μου βέβαια, ξεκίνησε χρόνια πριν. η μαμά μου ξύπναγε και μαζί της όλο το οικοδομικό τετράγωνο. άσε το άλλο.. όταν μιλούσε στο τηλέφωνο δεν άκουγα μόνο τη φωνή της αλλά και του συνομιλητή της! απίστευτοι τσακωμοί.. που δεν κατέληξαν ποτέ. το πιστεύεις πως κάθε φορά εγώ ήμουν η κακή της υπόθεσης;

kat. είπε...

hfaistiwna,
και γιατί παρακαλώ με τραχανά; οχι οτι δεν μου αρέσει.. το αντίθετο. ο κοκκινιστός τραγανάς - ή αυτός με την ντομάτα τέλος πάντων - είναι φανταστικός!
όχι μόνο δεν έκανα παραπάνω ησυχία, όχι μόνο δεν έκατσα σαν άγαλμα, αλλά πήγα και τους ξύπνησα. χα! η μάνα πήρε την εκδίκηση της!

Mia Petra είπε...

Εννοείται πως δεν ξέρουν τι είναι σήμερα! Ελπίζω να..συνάντησες ταλιατέλες με σολομό! Όνειρο! Καλό μεσημέρι!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, για να καταλάβω δηλαδή...
Δεν σηκώνεται πρώτα ο σύζυγος να κάνει καφέ και μετά να ξυπνήσεις εσύ;
Ααααα, δεν ξέρω... Εμείς αλλιώς το συνηθίζουμε!
Και ναι. Θα συμφωνήσω. Εξαιρετικό το Bates Motel!
Καλό απόγευμα!
Φιλί στο μπεμπέ!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Πριν λίγο επιστρέψαμε απο πεθερά όπου έφαγα ένα κιλό σκορδαλιά με λίγο μπακαλιάρο! Ο χάσμπαντ μου δήλωσε πως θα κοιμηθώ στον καναπέ και παραλίγο να το αποδεχτώ, αλλά σε διάβασα και σκέφτηκα "πολύ καλομαθημένο τον έχω":))))) χα χα χα
Ελπίζω να έφτιαξες κι εσύ τον καφεδάκο σου Κατερίνα.
Όσο για τα κορίτσια που πρωι πρωι είχαν μακιγιαριστεί προφανώς πήγαιναν για κορτάρισμα στην...παρέλαση:) Καλομελέτα και μας έρχεται σε καμια 15αρια χρονάκια για σένα και σε καμιά 7αρια χρονάκια για μένα:)))

ILive2LoveMe είπε...

Χρόνια Πολλά! Μια όμορφη μέρα εύχομαι, αγαπάμε σκορδαλιά! χαχαχα Τα φιλιά μου!

Hengeo είπε...

Είχαμε χαχα!

Χρόνια πολλά!

H.Constantinos είπε...

Θα ξυπνήσουν με το πουλόβερ και τον καφέ...;;!!
Α,καλά, σκέψου να μένατε εδώ σε εμάς με το λυκόσκυλο του γείτονα μαντρωμένο 24/7 στην αυλή να γαυγίζει όλη μέρα μπάσα, και επίσης έχουμε και μικρότερο σκυλάκι κλεισμένο 24/7 σε μπαλκόνι να γαυγίζει πρίμα!

Χρωστάς κείμενα, σώωωπα μωρέ, σιγά το θέμα, θα βγουν τελευταία στιγμή, και θά'ναι και μιά χαρά! -μου θύμισες και τις εποχές που χρώσταγα κι εγώ κείμενα, τις αναπολώ ευχάριστα...

Μιά χαρά συνηθίζεται η Αθήνα κοντά στη θάλασσα, γιά μακριά δεν νομίζω, μάλλον όχι...

Άιναφετς είπε...

Ω! καλημέρα στην όμορφη οικοδέσποινα και στη παρέα!
Σαν καλή Πολίτισα έφαγα τη πραγματική σκορδαλιά (καρυδένια)και τον λύσσα και κρύο μπακαλιάρο στις κουνιάδας και ακόμα τρέχω για νερό!
Το θέμα μου όμως είναι που το απόγευμα πήγα για παγωτό γιαούρτι(νέα μόδα) στην Ν,Ερυθραία και είδα με τα ματάκια μου, πως τα Β. προάστια δεν έχουν ιδέα από κρίση, τρομάξαμε να βρούμε τραπέζι και θέση να παρκάρει η φίλη το αυτοκίνητο της, ενώ στην εθνική γινόταν χαμός από επιστροφή...!
ΑΦιλάκιααααααααααααα!

kat. είπε...

joan petra,
αχ, ναι! τις συνάντησα τις ταλιατέλες με τον σολομό όμως όπως όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και αυτό.. όσο και αν έτρωγα (και των διπλανών μου) δεν μου ήταν αρκετό!

kat. είπε...

Αθηνά μου,
όχι! πρώτα ξυπνάω εγώ γιατί η αλήθεια είναι πως έχω έννοια τη μικρή! μετά εκείνος όπου του ετοιμάζω και καφέ. λίγες είναι οι φορές που ξυπνούσε πρώτος. κυρίως συνέβαινε στην εγκυμοσύνη μου.. και έτρεχε στην κουζίνα να μου φτιάξει ομελέτα! αχ! αγαπημένες στιγμές..

το γλυκό μου το μπεμπέ.. ξύπνησε έφαγε και ξανακοιμήθηκε!

kat. είπε...

Dimitra,
αυτό το "θα κοιμηθείς στον καναπέ" ποιος το πρωτοξεκίνησε, μπορείς να μου πεις; γιατί φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας.. ευτυχώς δεν το έχω ακούσει, ούτε το έχω πει.. αλλά έλεος! τι είναι αυτό; τιμωρία; λες και είμαστε 9χρονα..
χμ.. καλά έκανες και "πάτησες" πόδι!

υγ. εμείς ξέρεις τι κάνουμε; σε περίπτωση που ο ένας από τους δυο φάει σκορδαλιά ή κρεμμύδι.. ο άλλος ακόμα και να μην θέλει τρώει ελάχιστο για να έχει την γεύση και έτσι.. να αποφύγουμε περαιτέρω κουβέντες!

kat. είπε...

ilive2loveme,
και σήμερα αγαπάμε σπαγγέτι με σάλτσα "αλά κατ.".
μούρλια!
άλλο να στο λέω και άλλο να τη δοκιμάζεις!

kat. είπε...

hengeo,
το πιστεύεις οτι εμείς τελικά δεν είχαμε;
πολύ απλά οι οικοδεσπότες έκαναν μια έρευνα πόσοι θα φάνε μπακαλιάρο-σκορδαλιά για να ξέρουν να ψωνίσουν την αντίστοιχη ποσότητα και "πρόσεξαν" πως όλοι τελικά θα έτρωγαν κάτι άλλο.. οπότε; η 25η του Μάρτη μεταφέρθηκε για εμάς ένα χρόνο μετά.. υγεία να έχουμε!

kat. είπε...

H. Constantinos,
οχι. το πιο πιθανό είναι να μην ξυπνήσουν κάνοντας καφέ αλλά εγώ θέλω να είμαι σίγουρη. ειδικά τη μικρή μου δεν θέλω να την ξυπνάω.. θέλω να ξυπνάει μόνη της (έτσι μου συστήνει και η παιδίατρος..)! δεν θα το άντεχα σε αυτή τη φάση να είχαμε και σκυλί! το θέλουμε πολύ αλλά είναι λίγο δύσκολο τώρα με το παιδί! για την ακρίβεια ένα σκυλί είναι σαν ένα παιδί. το πρώτο καιρό θέλουν περίπου την ίδια φροντίδα! δεν θέλουμε λοιπόν κάποιον να κλέψει την προσοχή από τη μικρή μας!!!

τι εννοείς οτι χρωστούσες και εσύ κάποτε κείμενα; ήσουν / είσαι δημοσιογράφος; όντως; θέλω λεπτομέρειες..

kat. είπε...

Αιναφετς,
πολλές ερωτήσεις σου έχω;
ο μπακαλιάρος γιατί ήταν κρύος; άργησες να πας στο τραπέζι;
αφού ήταν λύσσα γιατί τον έφαγες αγάπη μου;
και γιατί έφαγες παγωτό γιαούρτι;… κάπου διάβασα πως δεν είναι τόσο αθώο όσο μας κάνουν να νομίζουμε.. για την ακρίβεια "λένε" πως είναι καλύτερα να τρώμε οτιδήποτε άλλο σε παγωτό παρά το συγκεκριμένο. κοινώς.. είναι τίγκα στα συντηρητικά τόσο που τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού, "εξαφανίζονται"..

lina είπε...

Ωχ! Είδα το μήνυμα σου και είπα να περάσω μια βόλτα ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις! Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να γίνω μέλος του ιστολογίου, αυτό το blogger τωρα τελευταία κάνει τα δικά του!!!
Όσο για τον καφέ, εγώ τον κάνω και ας ξυπνήσουν!!! Δεν φτάνει που με τρέχουν και οι δύο όλοι μέρα, να μην πιω και τον καφέ μου??? εεεεε όχι!

kat. είπε...

lina,
κολλάει ο μπλόγκερ, το ξέρω.. κάνει τα δικά του! φαντάζομαι θα μπορέσεις κάποια στιγμή να εγγραφείς..
σε οτι αφορά στον καφέ.. καλά κάνεις! έχεις όμως σκεφτεί πως όσο δεν κάνεις θόρυβο, δεν ξυπνάνε και όσο δεν ξυπνάνε, δεν σε τρέχουν?
χμ.. είναι και αυτό μια οπτική, ε?

φιλί!

H.Constantinos είπε...

Οντως δημοσιογράφος...

Τώρα, στην υπαρξιακή αναζήτηση ήμουν/είμαι, παίζει και το ήμουν, αφού πάνε χρόνια που έγραφα σε περιοδικά, παίζει και το είμαι, αφού θα επανερχόμουν ευχαρίστως, είτε κάπου, είτε με κάτι δικό μου... -αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ολα αυτά στον ειδικό τύπο, τον αυτοκινητικό.
Αλλά καμμία σχέση με τα γνωστά του ειδικού τύπου, ειδήσεις, νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, δοκιμές κλπ. Κάπως αλλιώς...

Στο περίπου, πολύ στο περίπου:

http://athenscarblog.blogspot.gr/2009/05/carlsson-aigner-ck-55-rs-rascasse-2009.html

http://athenscarblog.blogspot.gr/2009/01/mercedes-e-class.html

http://athenscarblog.blogspot.gr/search/label/Autolexicon

kat. είπε...

H, Constantinos,
αυτό που ξέρω είναι πως αν για κάποια στιγμή της ζωής του κάποιος ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία και με οτι αυτή συνεπάγεται δεν "γιατρεύεται" ποτέ από το μικρόβιο. ο έντυπος τύπος κυρίως.. -ανεξάρτητα από το είδος του ρεπορτάζ- έχει μια μαγεία που όμοια της δεν υπάρχει. λίγοι μπορούν να την κατανοήσουν και να την αντηληφθούν.
λυπάμαι για το πως έχει καταντήσει η δημοσιογράφια τα τελευταία έτη.. χαίρομαι που τουλάχιστον εγώ (παρόλο που είμαι σχετική μικρή) μπόρεσα έστω για μια 10ετία να την ζήσω στις (ακόμα) όμορφες στιγμές της.. μου λείπουν οι στιγμές του "τρεξίματος" στους δρόμους για ρεπορτάζ! μου λείπει η μυρωδιά της εφημερίδας, η συγκίνηση του να τελειώνεις ένα ρεπορτάζ, μου λείπουν όλα..

εγώ ξεκίνησα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, συνέχισα με την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", με περιοδικά κτλ.. Εργασιακό/ Εκπαιδευτικό/ Κοινωνικό και Καλλιτεχνικό ρεπορταζ. απ' όλα είχε ο μπακτσές!!!

καλά να έιμαστε!

mahler76 είπε...

Α, εγώ θα μπορούσα να ζήσω μόνο με σκορδαλιά. Υποθέτω οι γύρω μου π[ου θα με μύριζαν όχι χαχαχα. Καλά να περάσετε σήμερα :)

kat. είπε...

mahler,
το παράδοξο είναι πως και εμένα μου αρέσει η σκορδαλιά αλλά όχι σε συνδυασμό με τον μπακαλιάρο… και όμως συνδυάζεται υπέροχα με τηγανιτά (full extra θερμίδες) λαχανικά..

και εσύ να περάσεις υπέροχα! το νου σου στην σκορδαλιά!

Nasia είπε...

Είμαι σαν τον mahler! τρελαίνομαι για σκορδαλιά!
εγω εχω πρόβλημα με τον αντρα μου ,που σηκωνεται νωρις ,φτιαχνει καφε και κανει φασαρια....τσακωθηκαμε πρωί πρωί ,αλλα το κάνει επίτηδες!
καλή βολτούλα λοιπόν! Και καπελάκι για τον ήλιο ,να μην έχουμε νευρα ,παρακαλώ!

Hfaistiwnas είπε...

α κοπελιά μου! Όντως πολύ καλομαθημένους! Μήπως να γίνεσαι και άγαλμα όταν κοιμούνται; Βολεύει..
Στην παρέλαση πήγαιναν τα κοριτσάκια.. που αλλού με τόσο κραγιόν;
Σκορδαλιά και βακαλάο, τα πεθύμησα... αλλά με τραχανά θα τη βγάλω και χαίρομαι μπορώ να πω! :)
Καλή όρεξη!

kat. είπε...

nasia,
το ίδιο συμβαίνει και σε μένα και νομίζω στις περισσότερες γυναίκες. κάνουμε τα πάντα για να μην ξυπνήσουν οι άλλοι αλλά όταν κοιμόμαστε εμείς κανείς δεν μας σέβεται.. θα χτυπήσουν την πόρτα. θα πέσει με δύναμη το κουταλάκκι κάτω. το ντουλάπι θα κλείσει απότομα και άλλα παρόμοια -τυχαία- περιστατικά. το κακό το δικό μου βέβαια, ξεκίνησε χρόνια πριν. η μαμά μου ξύπναγε και μαζί της όλο το οικοδομικό τετράγωνο. άσε το άλλο.. όταν μιλούσε στο τηλέφωνο δεν άκουγα μόνο τη φωνή της αλλά και του συνομιλητή της! απίστευτοι τσακωμοί.. που δεν κατέληξαν ποτέ. το πιστεύεις πως κάθε φορά εγώ ήμουν η κακή της υπόθεσης;

kat. είπε...

hfaistiwna,
και γιατί παρακαλώ με τραχανά; οχι οτι δεν μου αρέσει.. το αντίθετο. ο κοκκινιστός τραγανάς - ή αυτός με την ντομάτα τέλος πάντων - είναι φανταστικός!
όχι μόνο δεν έκανα παραπάνω ησυχία, όχι μόνο δεν έκατσα σαν άγαλμα, αλλά πήγα και τους ξύπνησα. χα! η μάνα πήρε την εκδίκηση της!

Mia Petra είπε...

Εννοείται πως δεν ξέρουν τι είναι σήμερα! Ελπίζω να..συνάντησες ταλιατέλες με σολομό! Όνειρο! Καλό μεσημέρι!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, για να καταλάβω δηλαδή...
Δεν σηκώνεται πρώτα ο σύζυγος να κάνει καφέ και μετά να ξυπνήσεις εσύ;
Ααααα, δεν ξέρω... Εμείς αλλιώς το συνηθίζουμε!
Και ναι. Θα συμφωνήσω. Εξαιρετικό το Bates Motel!
Καλό απόγευμα!
Φιλί στο μπεμπέ!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Πριν λίγο επιστρέψαμε απο πεθερά όπου έφαγα ένα κιλό σκορδαλιά με λίγο μπακαλιάρο! Ο χάσμπαντ μου δήλωσε πως θα κοιμηθώ στον καναπέ και παραλίγο να το αποδεχτώ, αλλά σε διάβασα και σκέφτηκα "πολύ καλομαθημένο τον έχω":))))) χα χα χα
Ελπίζω να έφτιαξες κι εσύ τον καφεδάκο σου Κατερίνα.
Όσο για τα κορίτσια που πρωι πρωι είχαν μακιγιαριστεί προφανώς πήγαιναν για κορτάρισμα στην...παρέλαση:) Καλομελέτα και μας έρχεται σε καμια 15αρια χρονάκια για σένα και σε καμιά 7αρια χρονάκια για μένα:)))

ILive2LoveMe είπε...

Χρόνια Πολλά! Μια όμορφη μέρα εύχομαι, αγαπάμε σκορδαλιά! χαχαχα Τα φιλιά μου!

Hengeo είπε...

Είχαμε χαχα!

Χρόνια πολλά!

H.Constantinos είπε...

Θα ξυπνήσουν με το πουλόβερ και τον καφέ...;;!!
Α,καλά, σκέψου να μένατε εδώ σε εμάς με το λυκόσκυλο του γείτονα μαντρωμένο 24/7 στην αυλή να γαυγίζει όλη μέρα μπάσα, και επίσης έχουμε και μικρότερο σκυλάκι κλεισμένο 24/7 σε μπαλκόνι να γαυγίζει πρίμα!

Χρωστάς κείμενα, σώωωπα μωρέ, σιγά το θέμα, θα βγουν τελευταία στιγμή, και θά'ναι και μιά χαρά! -μου θύμισες και τις εποχές που χρώσταγα κι εγώ κείμενα, τις αναπολώ ευχάριστα...

Μιά χαρά συνηθίζεται η Αθήνα κοντά στη θάλασσα, γιά μακριά δεν νομίζω, μάλλον όχι...

Άιναφετς είπε...

Ω! καλημέρα στην όμορφη οικοδέσποινα και στη παρέα!
Σαν καλή Πολίτισα έφαγα τη πραγματική σκορδαλιά (καρυδένια)και τον λύσσα και κρύο μπακαλιάρο στις κουνιάδας και ακόμα τρέχω για νερό!
Το θέμα μου όμως είναι που το απόγευμα πήγα για παγωτό γιαούρτι(νέα μόδα) στην Ν,Ερυθραία και είδα με τα ματάκια μου, πως τα Β. προάστια δεν έχουν ιδέα από κρίση, τρομάξαμε να βρούμε τραπέζι και θέση να παρκάρει η φίλη το αυτοκίνητο της, ενώ στην εθνική γινόταν χαμός από επιστροφή...!
ΑΦιλάκιααααααααααααα!

kat. είπε...

joan petra,
αχ, ναι! τις συνάντησα τις ταλιατέλες με τον σολομό όμως όπως όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και αυτό.. όσο και αν έτρωγα (και των διπλανών μου) δεν μου ήταν αρκετό!

kat. είπε...

Αθηνά μου,
όχι! πρώτα ξυπνάω εγώ γιατί η αλήθεια είναι πως έχω έννοια τη μικρή! μετά εκείνος όπου του ετοιμάζω και καφέ. λίγες είναι οι φορές που ξυπνούσε πρώτος. κυρίως συνέβαινε στην εγκυμοσύνη μου.. και έτρεχε στην κουζίνα να μου φτιάξει ομελέτα! αχ! αγαπημένες στιγμές..

το γλυκό μου το μπεμπέ.. ξύπνησε έφαγε και ξανακοιμήθηκε!

kat. είπε...

Dimitra,
αυτό το "θα κοιμηθείς στον καναπέ" ποιος το πρωτοξεκίνησε, μπορείς να μου πεις; γιατί φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας.. ευτυχώς δεν το έχω ακούσει, ούτε το έχω πει.. αλλά έλεος! τι είναι αυτό; τιμωρία; λες και είμαστε 9χρονα..
χμ.. καλά έκανες και "πάτησες" πόδι!

υγ. εμείς ξέρεις τι κάνουμε; σε περίπτωση που ο ένας από τους δυο φάει σκορδαλιά ή κρεμμύδι.. ο άλλος ακόμα και να μην θέλει τρώει ελάχιστο για να έχει την γεύση και έτσι.. να αποφύγουμε περαιτέρω κουβέντες!

kat. είπε...

ilive2loveme,
και σήμερα αγαπάμε σπαγγέτι με σάλτσα "αλά κατ.".
μούρλια!
άλλο να στο λέω και άλλο να τη δοκιμάζεις!

kat. είπε...

hengeo,
το πιστεύεις οτι εμείς τελικά δεν είχαμε;
πολύ απλά οι οικοδεσπότες έκαναν μια έρευνα πόσοι θα φάνε μπακαλιάρο-σκορδαλιά για να ξέρουν να ψωνίσουν την αντίστοιχη ποσότητα και "πρόσεξαν" πως όλοι τελικά θα έτρωγαν κάτι άλλο.. οπότε; η 25η του Μάρτη μεταφέρθηκε για εμάς ένα χρόνο μετά.. υγεία να έχουμε!

kat. είπε...

H. Constantinos,
οχι. το πιο πιθανό είναι να μην ξυπνήσουν κάνοντας καφέ αλλά εγώ θέλω να είμαι σίγουρη. ειδικά τη μικρή μου δεν θέλω να την ξυπνάω.. θέλω να ξυπνάει μόνη της (έτσι μου συστήνει και η παιδίατρος..)! δεν θα το άντεχα σε αυτή τη φάση να είχαμε και σκυλί! το θέλουμε πολύ αλλά είναι λίγο δύσκολο τώρα με το παιδί! για την ακρίβεια ένα σκυλί είναι σαν ένα παιδί. το πρώτο καιρό θέλουν περίπου την ίδια φροντίδα! δεν θέλουμε λοιπόν κάποιον να κλέψει την προσοχή από τη μικρή μας!!!

τι εννοείς οτι χρωστούσες και εσύ κάποτε κείμενα; ήσουν / είσαι δημοσιογράφος; όντως; θέλω λεπτομέρειες..

kat. είπε...

Αιναφετς,
πολλές ερωτήσεις σου έχω;
ο μπακαλιάρος γιατί ήταν κρύος; άργησες να πας στο τραπέζι;
αφού ήταν λύσσα γιατί τον έφαγες αγάπη μου;
και γιατί έφαγες παγωτό γιαούρτι;… κάπου διάβασα πως δεν είναι τόσο αθώο όσο μας κάνουν να νομίζουμε.. για την ακρίβεια "λένε" πως είναι καλύτερα να τρώμε οτιδήποτε άλλο σε παγωτό παρά το συγκεκριμένο. κοινώς.. είναι τίγκα στα συντηρητικά τόσο που τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού, "εξαφανίζονται"..

lina είπε...

Ωχ! Είδα το μήνυμα σου και είπα να περάσω μια βόλτα ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις! Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να γίνω μέλος του ιστολογίου, αυτό το blogger τωρα τελευταία κάνει τα δικά του!!!
Όσο για τον καφέ, εγώ τον κάνω και ας ξυπνήσουν!!! Δεν φτάνει που με τρέχουν και οι δύο όλοι μέρα, να μην πιω και τον καφέ μου??? εεεεε όχι!

kat. είπε...

lina,
κολλάει ο μπλόγκερ, το ξέρω.. κάνει τα δικά του! φαντάζομαι θα μπορέσεις κάποια στιγμή να εγγραφείς..
σε οτι αφορά στον καφέ.. καλά κάνεις! έχεις όμως σκεφτεί πως όσο δεν κάνεις θόρυβο, δεν ξυπνάνε και όσο δεν ξυπνάνε, δεν σε τρέχουν?
χμ.. είναι και αυτό μια οπτική, ε?

φιλί!

H.Constantinos είπε...

Οντως δημοσιογράφος...

Τώρα, στην υπαρξιακή αναζήτηση ήμουν/είμαι, παίζει και το ήμουν, αφού πάνε χρόνια που έγραφα σε περιοδικά, παίζει και το είμαι, αφού θα επανερχόμουν ευχαρίστως, είτε κάπου, είτε με κάτι δικό μου... -αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ολα αυτά στον ειδικό τύπο, τον αυτοκινητικό.
Αλλά καμμία σχέση με τα γνωστά του ειδικού τύπου, ειδήσεις, νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, δοκιμές κλπ. Κάπως αλλιώς...

Στο περίπου, πολύ στο περίπου:

http://athenscarblog.blogspot.gr/2009/05/carlsson-aigner-ck-55-rs-rascasse-2009.html

http://athenscarblog.blogspot.gr/2009/01/mercedes-e-class.html

http://athenscarblog.blogspot.gr/search/label/Autolexicon

kat. είπε...

H, Constantinos,
αυτό που ξέρω είναι πως αν για κάποια στιγμή της ζωής του κάποιος ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία και με οτι αυτή συνεπάγεται δεν "γιατρεύεται" ποτέ από το μικρόβιο. ο έντυπος τύπος κυρίως.. -ανεξάρτητα από το είδος του ρεπορτάζ- έχει μια μαγεία που όμοια της δεν υπάρχει. λίγοι μπορούν να την κατανοήσουν και να την αντηληφθούν.
λυπάμαι για το πως έχει καταντήσει η δημοσιογράφια τα τελευταία έτη.. χαίρομαι που τουλάχιστον εγώ (παρόλο που είμαι σχετική μικρή) μπόρεσα έστω για μια 10ετία να την ζήσω στις (ακόμα) όμορφες στιγμές της.. μου λείπουν οι στιγμές του "τρεξίματος" στους δρόμους για ρεπορτάζ! μου λείπει η μυρωδιά της εφημερίδας, η συγκίνηση του να τελειώνεις ένα ρεπορτάζ, μου λείπουν όλα..

εγώ ξεκίνησα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, συνέχισα με την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", με περιοδικά κτλ.. Εργασιακό/ Εκπαιδευτικό/ Κοινωνικό και Καλλιτεχνικό ρεπορταζ. απ' όλα είχε ο μπακτσές!!!

καλά να έιμαστε!