RSS

no comments..

"η μέρα κυλάει, για να' ρθει η επόμενη/
να φέρει σκέψεις με άλλο αέρα/
και πριν να πιάσεις το νόημα περνάει/
στην αγκαλιά μου έλα/
είναι καλύτερη απ' της πόλης η δική μου η τρέλα/
μα πρόσεξε μη μείνεις εκεί.."

"το ξέρεις μ' αρέσεις μα μη με πιστέψεις/
σ' αυτό τον κόσμο που μονος μου ζω/
δεν υπάρχουν κανόνες μα μονο εξαιρέσεις.."

Its all about me!

Γενικότερα.. στη ζωή μου έχω κατηγορηθεί για πολλά πράγματα!
ΕΓΩ έφταιγα που τον κοιτούσα και κόμπλαρε! Έλεγε..
ΕΓΩ έφταιγα και για κάποιον άλλον που δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί.
ΕΓΩ επίσης έφταιγα και τότε που έπιασε βροχή και δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε!
ΕΓΩ φυσικά έφταιγα και για το γεγονός πως δεν προλάβαμε ένα «χοντρό» ορθογραφικό λάθος στο περιοδικό μας!
ΕΓΩ έφταιγα που έβαλα «κίτρινο» στον γάμο της αδελφής μου και ακόμα φταίω για το γεγονός πως δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα τσακώθηκα άγρια με κάποιον που αγαπούσα και ακόμα δεν θέλει να με βλέπει..
Για να μην πω για το ότι γράφω μάλλον συμπαθητικά! Μου έχουν πει πως φταίω και για αυτό! Φταίω, φταίω, φταίω.. συνέχει φταίω! Ότι και αν σκεφτώ.. φταίω!

Μάθε όμως και το κορυφαίο!
Αγνοώντας προφανώς όλα τα παραπάνω, ο Παναγιώτης μου είπε πως φταίω και για το γεγονός πως τώρα τελευταία ο Ολυμπιακός καταγράφει περισσότερες ήττες από νίκες! Για την ακρίβεια, τόλμησε να μου πει..
«Από την Πρωτοχρονιά που σε γνώρισα, όλο χάνουμε»

Και δεν έκανε πλάκα! Και είχε μείνει με το κινητό στο χέρι! Και ευχόμουν να με φωνάξει η διευθύντρια μου από το διπλανό γραφείο! Αλλά ακόμα και για αυτό έφταιγα! Που δεν μπορούσα να συντονίσω σωστά ανθρώπους και καταστάσεις..
Γαμώ τον Μέρφι μου, γαμώ..

Να μην στα πολυλογώ..
Του είπα να αλλάξει ομάδα! Διαφώνησε..
Του είπα να βρει άλλον να παρενοχλεί! Διαφώνησε..
Του είπα να πάει στον διάολο! Διαφώνησε..
Μου είπε να μιλήσουμε ξανά μετά από ένα μήνα! Συμφώνησα..

Καλή χρονιά είπαμε;

Μου είπαν πρόσφατα..
«Κοίτα να βρεις άλλο μεταφορικό μέσο! Το ΜΕΤΡΟ δεν σου πάει τελικά»!
Εγώ δεν άκουσα..

Ταξιδεύω και πάλι χθες.. και μάλιστα κατά την διάρκεια της διαδρομής, διαβάζω το «Λυκόφως». Είμαι βυθισμένη λοιπόν στις σκέψεις του Έντουαρτ Κάλεν, όταν έρχονται δυο κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου και λένε:
Κοπέλα #1: «Ρε συ, πως λέει έτσι αυτή (σ.σ. η ηχογραφημένη φωνή) το «Επόμενη στάση.. Αμπελόκηποι»; Σαν να χύνει το λέει..»
Κοπέλα #2: «Μην μιλάς έτσι ρε συ! Μας ακούνε»..

Εγώ στην σχολή δημοσιογραφίας είχα κάνει ειδική ανάλυση στο μάθημα της ορθοφωνίας, πάνω στην φωνή αυτής. Το πώς το είπε, το ηχόχρωμα της φωνής της, την ψυχολογία που έπρεπε να έχει καθώς και το αν έπαιρνε σωστές ανάσες πριν από κάθε λέξη.. αν επίσης ανοιγόκλεινε σωστά το στόμα. Όλα σε μια στιγμή, φάνηκαν να καταστρέφονται. Η κοπέλα μιλούσε σαν να έχυνε! Τελεία και παύλα.. Εξήντα ώρες ορθοφωνίας εξαφανίστηκαν στο άκουσμα μιας και μόνον λέξης! «Έχυνε»..
Θα αναζητήσω την καθηγήτρια μου, την κα Καραγιάννη! Καλή της ώρα.. Το θέμα των ηχογραφημένων μηνυμάτων του ΜΕΤΡΟ πρέπει να τεθεί σε νέες βάσεις!

e-nimerwsi!

μήπως το www.troktiko.gr πρέπει να μετονομαστεί σε www.parapliroforisi.gr???

καλή η πληροφορία, δεν λέω, και ειδικά όταν "αυτή" μεταφέρεται σε δευτερόλεπτα σε όλες τις άκρες της γης, μήπως όμως πρέπει πρώτα να ελέγχουμε τις πηγές και να εξακριβώνουμε τα γεγονότα/ στοιχεία?

?

"Ποτέ δε με αγάπησες. Σκέφτομαι. Μόνο όταν φεύγω, σου λείπω. Έτσι κι αλλιώς, πάντα σου λείπει η αγάπη εκείνου που αποσύρεται, ακόμη κι όταν δεν τον ήθελες. Ή ίσως και να ερωτεύτηκες τον έρωτά μου για σένα.Δηλαδή, πάλι, τον εαυτό σου"

Μαλβίνα Κάραλη


υγ. ο totally stranger in my city, το αντέγραψε από την Μαλβίνα Κάραλη. εγώ από εκείνον.. εσείς από εμένα.. οι άλλοι από εσάς.. κτλ..
υγ. καλή χρονιά σε όλους σας/ μας/ τους!