RSS

λες?

μια σκέψη έχει κολλήσει στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες..
να παραιτηθώ από την δουλειά μου! το σκέφτομαι σοβαρότερα από ποτέ!
δεν έχει σημασία που θα βρεθώ μετά, και αν θα βρεθώ! μπορεί και να κάτσω για πάντα στο σπίτι μου!!!!!!!!!!
το θέμα είναι πως θα ηρεμήσω.. και λογικά θα χαμογελάσω ξανά..

10 παραξενιές! και είναι όλες δικές μου..

ένα μήνα πριν.. όχι! δυο μήνες πριν.. όχι ρε! έχουν περάσει δυο και κάτι παραπάνω σε μήνες.. ε; πάλι όχι; τέλος πάντων! άντε.. γιατί κουράστηκα!
λοιπόν! αρκετό καιρό πριν, ο αγαπημένος γιώργος τ. και η φίλη σκορπίνα με κάλεσαν σε ένα παιχνίδι. όχι! δεν το υποτίμησα.. όχι! δεν το σνόμπαρα. η επίσημη εκδοχή είναι πως δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ. το παιχνίδι αφορά στις 10 παραξενιές που με χαρακτηρίζουν. δεν ξέρω ποιος πραγματικά θέλει να τις μάθει. εγώ πάντως θέλω πραγματικά να με αντιπαθήσει ακόμη περισσότερος κόσμος. ξέρω! είναι αντίθετο θέμα σε σχέση με τις "χριστιανικές μέρες" που ζούμε, αλλά..
θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μην γίνω κουραστική!

1. απαιτώ όταν είμαι κουρασμένη να μην μου μιλάει κανείς! με ενοχλεί! η οποιαδήποτε λέξη αποτελεί μόνο φασαρία για τα δικά μου αυτιά!
2. δεν θέλω να πίνει κανένας από τον καφέ μου. πειράζει όμως που εγώ θέλω να δοκιμάζω από τους καφέδες των άλλων;
3. όταν διαβάζω ένα περιοδικό/ εφημερίδα/ οτιδήποτε δεν θέλω να έρχεται κανένας πάνω από το κεφάλι μου ή δίπλα μου για να το δούμε μαζί. ας το δω εγώ πρώτη και μετά θα τους το δώσω! έλεος.. δεν θα το κρατήσω για μένα..
4. σπάνια δανείζω πράγματα μου. είμαι σίγουρη πως από τη στιγμή που θα πιάσει κάποιος στα χέρια του ένα δικό μου αντικείμενο, θα το καταστρέψει. αυτό ισχυεί και για μέλη της οικογένειας μου!
5. οτι κάνω, το κάνω με απίστευτο πάθος! και όμως.. αυτό είναι παραξενιά. γιατί τελικά κανείς δεν το εκτιμάει.
6. καλό είναι όταν πηγαίνω να ψώνια να είμαι μόνη μου. μεταμορφώνομαι σε μια διαφορετική kat. που μάλλον ελάχιστοι θέλουν να γνωρίσουν!
7. σπάνια λέω στους γύρω μου αυτό που με απασχολεί.. νομίζω πως ο κόσμος γενικότερα έχει πολλά στο κεφάλι του. δεν χρειάζεται να ακούει και μένα..
8. για να κάνω κάτι δεν πρέπει να μου το πει κανείς. πρέπει απλώς να δω μόνη μου το γεγονός. αν μου το επισημάνει κάποιος δεν θα το κάνω από εγωισμό!
9. αντέχω γύρω μου συγκεκριμένους ανθρώπους. δεν έχω γεράσει. απλώς έχω παραξενέψει..
10. βαριέμαι!

άντε βρε! και καλό πάσχα! προσοχή στις λαμπάδες! καίνε μαλλιά..