RSS

XXX

Όσοι είναι κάτω των 18 ετών να μην διαβάσουν το κείμενο που ακολουθεί!

Καλώς ή κακώς από πολύ μικρή, ήμουν περικυκλωμένη από άνδρες. Για την ακρίβεια έχω κολλητούς και όχι κολλητές! Γεγονός που σημαίνει οτι λέω τα πάντα μαζί τους. Ποιον θέλω και ποιος με θέλει, με ποιον βγαίνω, με ποιον βγάζω τα μάτια μου, ποιος με φτύνει/ πλησιάζει/ χαιδεύει κτλ. Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνους. Μου λένε τα πάντα. Με κάθε ακρίβεια, λεπτομέρεια, ακόμα και ηχητική υπόκρουση.
Πριν δυο βράδια λοιπόν μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν από τους εν λόγω κολλητούς και ως συνήθως καταλήξαμε να μιλάμε περί ανέμων, υδάτων και sex! Συγκεκριμένα, μου έλεγε για μια κοπέλα που πήδηξε. Πως ήρθε ντυμένη στο ραντεβού, τι του έκανε, τι της έκανε, ακόμα και που το κάνανε. Αφού έμαθα ακόμα και τι μάθημα θα έδινε στην σχολή της την επόμενη μέρα η πιτσιρίκα, μου λέει ο κολλητός:
«Και τώρα που φτιάχτηκα, τι θα κάνω; Είμαι και μόνος μου..»
«Εγώ συνήθως την πέφτω στις φράουλες» του απαντάω! Ξέρω κλασσική Κατερινίστικη απάντηση!
«Α.. Όχι τώρα το θυμήθηκα. Εγώ όταν θέλω να ξεκαυλώσω, πίνω Sprite!»
Εννοείται οτι ακολουθεί παύση γιατί εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια.. Βγαίνω στην βεράντα, ανάβω τα κεράκια για να είναι πιο ρομαντικά, σβήνω το αντικουνουπικό φιδάκι γιατί η μυρωδιά του με μαστουρώνει και συνεχίζω:
«Θέλω να μου το εξηγήσεις επιστημονικά! Γιατί σε χαλαρώνει η Sprite;»
«Πρώτα από όλα, το έχω συνδυάσει με το σλόγκαν. Το «Ακου την δίψα σου», εγώ το έχω μετονομάσει σε «Άκου την καύλα σου», είναι και εκείνες οι φυσαλίδες που όταν τις ακούω, δεν με αφήνουν να κάνω περαιτέρω ερωτικές σκέψεις και στο τέλος φουσκώνω. Ε.. μετά από αυτό, δεν έχω όρεξη. Χαλαρώνω, ρεύομαι και ξερένομαι στον ύπνο! Θα σε συμβούλευα να πιείς και εσύ μια σήμερα το βράδυ»

Εννοείται πως η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και καταλήξαμε στο οτι είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να ξεκαυλώσει κανείς!
Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ας μιλήσει τώρα ή ας σωπάσει για πάντα..